Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Ztratil váš muž sexuální apetit? Víme, co za tím stojí!

19.03.2020 00:00 ztratil-vas-muz-sexualni-apetit

Pamatujete si ještě na ty časy, kdy jste s vaším partnerem prakticky nevytáhla paty z postele? Planula mezi vámi obrovská vášeň? Jen co jste přišla z práce, nechtěl váš muž nic jiného než vás? Celé dny a noci jste jen promilovali? Jenže teď na to nemá váš muž už skoro vůbec náladu, chuť ani energii?! Víme, co za tím stojí! Víme, kam se poděla partnerova náruživost!

Příčina, pro váš muž ztratil sexuální apetit

Žádná žena není ráda, pokud o ni muž ztratí zájem. Přijdeme si škaredé, neatraktivní, ošklivé, tlusté, staré, nebo špatné milenky. Neustále na sobě hledáme chyby a užíráme se tím od rána do večera. 

Přitom je základní příčina tohoto problému někde úplně jinde. A to přímo u vašeho partnera. Snižuje se mu totiž hladina základního mužského pohlavního v těle.

Váš partner přichází o svůj pohlavní hormon

💡Tento hormon je základním pohlavním mužským hormonem, díky kterému je muž mužem. Právě díky němu má muž svou pověstnou chuť na sex, pevnou erekci, dostatek energie, charisma, sílu i krásnou mužnou postavu. 

Jenže co čert nechtěl, právě tento hormon pánům postupně v průběhu let ubývá. Nejprve velice pomalu a nenápadně, v řádech pár procent ročně, později však výrazně. Statistiky ukazují, že dokonce 30 % mužů kolem padesátky se potýká s nedostatkem tohoto hormonu.

Nízky testosteron

Jak zpomalit snižování hladiny pohlavního hormonu u partnera?

💡Toto snižování hladiny tohoto pohlavního hormonu je samozřejmě ovlivněné řadou faktorů. Roli hraje životní styl, strava, pohyb, nezdravé zlozvyky, nedostatek spánku a odpočinku i genetická predispozice

Ač se to nemusí na první pohled zdát, toto všechno vám hraje do karet. Můžete se totiž pokusit snižování hladiny tohoto hormonu u svého partnera zpomalit. A to aniž by o tom věděl! Začleňte do vašeho společného života zdravé návyky.

Zařaďte do svého života zdravé návyky

  • Místo víkendu stráveného u televize navrhněte, že pojedete na výlet. ✅
  • Místo objednané pizzy raději uvařte nějakou zdravou mňamku. ✅
  • Místo dalšího vykouřeného balíčku cigaret navrhněte, že se tohoto zlozvyku společně zbavíte. ✅
  • Místo lahvinky vína k večernímu filmu připravte vynikající ovocné smoothie. ✅
  • Místo propařené noci raději běžte dříve spát. ✅

Zdravý životní styl je základem pro mužský pohlavní hormon

Díky tomu všemu nejen, že zlepšíte svou vlastní fyzičku a zdraví, ale zároveň napomůžete hladině základního pohlavního hormonu u vašeho muže, aby se přestala snižovat. 

Nemusíte mu vůbec své úmysly prozrazovat. Nemusíte mu vůbec vysvětlovat pravý důvod změny vašich návyků a vašeho chování.

Zároveň díky všem těmto aktivitám budete trávit mnohem více času společně a najdete si třeba i nějaký nový společný koníček, což vás ještě více stmelí.

Přírodní podpora mužského pohlavního hormonu

Chcete ještě více podpořit tvorbu pohlavních hormonů u vašeho partnera? Chcete vidět rychlejší výsledky? Chcete zároveň podpořit jeho obranyschopnost, zlepšit jeho psychiku a tonizovat jeho libido? Pak mu doporučte přírodní doplňky stravy

✅ Mezi tyto přírodní doplňky stravy pro podporu erekce a chuti na sex patří také Zerex Klasik. Jedná se o doplněk stravy na přírodní bázi s obsahem extraktů z tradičních bylin. Podporuje pevnou erekci, zvyšuje chuť na sex, tonizuje přirozenou hladinu mužského pohlavního hormonu v těle, zlepšuje kvalitu sexu, podporuje energii, stimuluje pozitivní náladu a celkově příznivě ovlivňuje zdravý intimní život muže. Právě tento doplněk stravy může být pro vašeho partnera tou pravou vzpruhou. 

Lepší životospráva a přírodní doplňky stravy = více chuti na sex

Zároveň společně s užíváním doplňku stravy Zerex Klasik ať váš partner omezí kouření a pití alkoholu, dopřeje si více odpočinku, změní skladbu jídelníčku a pravidelně se hýbe. Uvidíte, že se hladina pohlavních hormonů u vašeho muže opět vrátí do normálu a s ním i jeho libido a sexuální apetit. Zároveň vezme za své také únava či špatná nálada.

Zlepšete svou erekci se Zerexem



ztráta libida nizke libido u muzu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow