Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Známe znamení, u kterých vám nevěra ženy nehrozí

03.10.2018 00:00 nevěra ženy

Každý člověk je jiný. Někdo více tíhne k věrnosti a budování pevných rodinných základů, jiný hledá spíše dobrodružství či zábavu a na věrnosti příliš nelpí. Můžete tomu říkat temperament, vlastnosti nebo výchova, ale většina lidí věří, že na tyto klíčové vlastnosti mají největší vliv znamení, ve kterých jsme se narodili. Je pravdou, že skutečně některé charakteristické znaky znamení zvěrokruhu sedí na nás všechny. Pojďte si tedy s námi nyní projít všechna znamení zvěrokruhu a zjistit, u kterých vám hrozí nevěra ženy a u kterých je to zcela nepravděpodobné. A začneme podzimními znameními.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Pravděpodobnost nevěry: 5 %

Fyzický a psychický soulad s partnerem je pro Váhy naprosto klíčový. Sex neberou jako zábavu nebo koníček, ale jako součást lásky dvou lidí. Proto je u nich nebezpečí nevěry prakticky nulové. Váhy se pustí do milostné aférky pouze v případě ochabujícího vztahu, který stejně míří do záhuby. Jinak se nevěry v případě Vah bát nemusíte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pravděpodobnost nevěry: 0 %

Velmi podobně, jako jsou na tom Váhy, to mají ve vztahu také Štíři. Ti se jen tak do nějakých milostných eskapád nepouští. Dokáží si totiž logicky odůvodnit, co by pro ně taková nevěra znamenala. Štír vám proto bude naprosto věrný. Ovšem pokud Štíra podvedete, nikdy vám to nezapomene. Nevěra ženy Štírky je horší než cokoliv jiného.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pravděpodobnost nevěry: 80 %

Pravý opak Štírů jsou Střelci. Ti jsou přelétaví jako včely. Bezhlavě se vrhají do nejrůznějších milostných dobrodružství a většinou nezůstanou jen u jedné aférky. Na jejich kontě je spousta erotických zářezů. Nevěru berou jako jakési odskočení jinam. Partneři Střelců to tedy nemají vůbec jednoduché. Pokud se s tím ale smíříte, budete mít kupodivu velice spokojený vztah.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pravděpodobnost nevěry: 10 %

Kozorozi mohou sice působit jako největší záletníci na světě, ale tento první dojem klame. Zůstávají totiž vždy výhradně jen u flirtování, do erotických hrátek se pouští jen výjimečně. Když se doopravdy zamilují, tak jsou naprosto věrní a spolehliví. Kozorohovo letmé flirtování mu proto nevyčítejte.

Vodnář (21. 1. - 18. 2.)

Pravděpodobnost nevěry: 50 %

Vodnáři jsou ve vztahu k nevěře velice zvláštní. Na jedné straně nevyhledávají problémy a komplikace, na straně druhé jsou k nevěře poměrně otevření. Záleží tedy čistě na dané situaci a na aktuální náladě ve vztahu. Pokud je Vodnář zaláskovaný až po uši, nemusíte se u něj nevěry bát. Pokud jste ale rozhádaní a už delší dobu vám to neklape, pak byste měli zbystřit. Nevěra ženy ve znamení Vodnáře bývá méně pravděpodobná než u muže. Ženy totiž hledají duševní souznění a hluboký cit.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Pravděpodobnost nevěry: 75 %

U Ryb je to jednoduché - pokud jim ve vztahu něco chybí, najdou si to jinde. Proto je běžné, že se Ryby rychle uchylují k nevěře. Stačí, aby to partnerům v sexu neklapalo, nebo aby byli na ostří nože. Ryby se příliš citově nefixují, a tak pro není těžké toho druhého podvést. Poskytujte proto svému partnerovi nebo partnerce ve znamení Ryb dostatečnou péči, něhu a porozumění, jinak se budete potýkat s nevěrou.

Beran (21. 3. - 20. 4)

Pravděpodobnost nevěry: 90 %

Berani jsou velice vášnivá a žhavá znamení. Velice rychle vzplanou a tak snadno podvedou svého partnera. Sami jsou ale na druhou stranu velice žárliví a nevěra ženy je pro ně něco nepředstavitelného. Berana si proto hlídejte jako oko v hlavě. Stačí jedna víkendová zábava s přáteli bez vás a můžete si být téměř jisti, že váš protějšek prožil milostný románek.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pravděpodobnost nevěry: 15 %

Býci jsou pravým opakem Beranů. Jsou velice věrní a nevyhledávají dobrodružství na jednu noc. Vůbec je takové zkušenosti nelákají. A pokud už svodům zajímavého protějšku podlehnou, je to jen o sexu. O ničem jiném. Žádný cit, žádná láska, nic víc. Avšak taková situace nastane v Býčím životě snad jen jednou a pak si to daný člověk do smrti vyčítá. Bát se tedy o svůj vztah s Býkem nemusíte.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Pravděpodobnost nevěry: 100 %

Pokud je nějaké znamení vášnivější a nevěrnější než Beran, pak jsou to Blíženci. O Blížencích se traduje, že lidé v tomto znamení mohou žít klidně s několika partnery najednou a vůbec jim to nepřijde zvláštní. „Nevěra” je jejich druhé jméno. A ne jinak je tomu i u něžného pohlaví. Ženy ve znamení Blíženců nesnesou, aby je někdo vlastnil a věrnost ve vztahu považují za překonaný zvyk. Sex je pro ni pouze jedna z radostí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pravděpodobnost nevěry: 20 %

Pokud má muž ve znamení Raka doma dostatek citu a něhy, nikdy ho ani nenapadne navazovat jiné vztahy. Brzdilo by ho totiž svědomí. Věrnost je pro něj naprosto klíčová a vyžaduje ji jak sám od sebe, tak i od své partnerky. Kdyby snad přece jen zahnul, nikdo se to nikdy nedozví. S nevěrou se totiž nechlubí a není na to pyšný.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Pravděpodobnost nevěry: 7 %

Lev je vášnivé znamení. Doslova zbožňuje být středem pozornosti. Miluje, když s ním někdo flirtuje, nebo když mu opačné pohlaví věnuje pozornost. Ovšem tím to u něj končí. Lvi považují nevěru za něco nízkého a podřadného. Na věrnosti si zakládají a rozhodně se nenechají svést někým náhodným, kdo třeba ani neodpovídá jejich postavení. Lvice velice dbají na svou dobrou pověst a je pro ně naprosto nezbytné mít pocit, že je milovaná. Nevěry se tedy u Lvů bát nemusíte.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Pravděpodobnost nevěry: 3 %

Panny bývají oddané a nemají sklon podvádět. Pokud je jejich vztah šťastný, jsou to jedny z nejvěrnějších znamení. Zjistí-li však, že jim partner či partnerka zanáší, okamžitě vztah bez dlouhého vysvětlování ukončí. Nevěra je pro Panny nepřípustná. Ženy ve znamení Panny věří v opravdovou a čistou lásku, milence si rozhodně neshánějí.

A pokud vás zajímá temperament a sexualita dle jednotlivých znamení více, přečtěte si článek Podzimní erotický horoskop .



nevěra ženy erotický horoskop horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow