Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Známe nejúčinnější přírodní afrodiziakum

Autor článku: redakce Zerex.cz 27.09.2017 00:00 Známe nejúčinnější přírodní afrodiziakum

Sex není pouze o dokonalé chemii dvou lidí. Závisí i na dobrém průtoku a cirkulaci krve v krevním oběhu. A všeobecně známá afrodiziaka působí nejen na naši mysl, ale slouží právě k dobrému prokrvení končetin a zejména intimních partií. Existuje spousta potravin, které umocňují naši touhu a dokáží popostrčit naše libido vpřed. Zkuste proto do svého sexuálního života vnést netradiční změnu a povzbuďte svůj výkon na maximum. Žádná žena neodolá muži, který se jí vášnivě zmocní a zahrne ji nekonečnou slastí.

Kouzlo potravin

A začneme jídlem. Právě potraviny bohaté na vitamíny, minerály a hlavně omega 3-mastné kyseliny dokáží pozitivně ovlivnit mužskou erekci, stejně jako pokrmy obsahující L-arginin. Podobně tak mohou tato jídla pozitivně ovlivnit vzrušení i u něžného pohlaví. I ony totiž mají jistý druh erekce. Neprojevuje se sice stejně jako u mužů, ale také u žen dojde při vzrušení ke zduření pochvy a klitorisu. Potraviny, které se mohou řadit do kolonky „afrodiziakální”, jsou mořské plody, ořechy a semínka, česnek, žen-šen a ústřice.

Přírodní afrodiziakum

Daleko lepší, než ale kombinovat páté přes deváté, je vyzkoušet osvědčený Zerex klasik. V něm najdete všechny výše zmíněné účinné látky na jednom místě. Je zde L-arginin, který napomáhá správnému průtoku krve v pohlavních orgánech. Je v něm také Maca, která má silné afrodiziakální účinky. A v neposlední řadě najdete v Zerexu klasik také L-Citrulín, který zmírňuje únavu a stres a přispívá ke správnému prokrvení penisu.

Výhody Zerex Klasik

Zerex má tu výhodu, že po jeho užití nepřichází žádná bolest hlavy a žaludeční problémy. Můžete jej dokonce užívat i v kombinaci s léky na vysoký tlak. Sexuolog MUDr. Václav Urbánek, CSc. říká, že „pokud jsou průběžně naměřené hodnoty krevního tlaku při léčbě poměrně stálé a pokud je celková srdečně cévní zdatnost příznivá, pak můžete přípravek Zerex klasik bez obav užívat.

Partnerčina vůně

Co ještě více podráždí vaše smysly? Nezapomeňte na opojnou vůni partnerčina pižma. Přirozená vůně vašeho protějšku je totiž to nejsilnější afrodiziakum na světě. Jen co jej zavětříte, váš penis bude ihned v pozoru. Užívejte si proto i těchto malých detailů. Vnímejte vůně, dotyky, srdeční tep a tlumené vzdechy. Všechny tyto drobné podněty jsou ukazatelem uspokojení. A co může být krásnější, než pocit, když víte, že je vaše žena v sedmém nebi? Názor sexuologa na tablety Zerex



přírodní afrodiziakum zerex klasik
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow