Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Známe nejčastější sexuální fantazie žen

29.05.2017 00:00 sexuální fantazie
Sexuální fantazie tu byly, jsou a budou, i když se milujeme s partnerem, který nám vyhovuje a neměnili bychom. Odborníci tuto oblast důkladně prozkoumali. Zajímaly je i sexuální představy žen. Závěry jsou překvapivé: ženy sní prakticky o všem, téměř nic není tabu. Hodně záleží na věku a na předchozích sexuálních zkušenostech.

Afrodiziakum pro ženy

Sny jsou krásná věc, ale realita bývá často odlišná, dokonce fádní, a proto i ženy tu a tam vyzkoušejí afrodiziaka. Což je dobře, protože jakékoli vybočení ze stereotypu a povzbuzení vášně ocení i její partner.

Nejčastější sexuální fantazie žen

Vraťme se ale k sexuálním fantaziím žen. Během nejrůznějších průzkumů se podařilo zformulovat nejčastější směry, kudy se ubírají.

Romantika, neobvyklá místa, sex se ženou

K nejfrekventovanějším patří rozličné romantické, ale zároveň dráždivé představy. Třeba dlouhá předehra a po ní milování s neznámým, charizmatickým mužem. Zrovna tak představy o milování na neobvyklém místě figurují na seznamu lákavých možností. Mořská pláž, kancelář nadřízeného, podzemní garáže, zkušební kabinka, výtah nebo kupé ve vlaku patří k těm, kde by nejedna dáma chtěla zažít orgasmus. Ženy také sní o milování, ať už něžném nebo divokém, s jinou ženou a v představách se nebrání ani tomu, že by se k sexu s jejich partnerem přidala třeba kamarádka, případně jiný muž. Pokud si na uspokojení partnerky dáváte extra záležet, vsaďte na těchto 8 triků.

Je libo násilí?

Sexuální fantazie se odehrávají také v rovině sadomasochistické. Nejedna žena touží být mužem podrobena. Jiné chtějí mít nad svým protějškem naprostou nadvládu. K sadomasochistickým hrátkám patří nejrůznější erotické pomůcky. Bičíky, korzety, důtky, pouta, latex, roubík, speciální oblečky a další hračky pro dospělé v takových snech pochopitelně figurují. I když se k tomu často nerady přiznávají, některé ženy touží po drsném milování nebo chtějí být dokonce znásilněny, ovšem pouze v erotických představách! Pokud si o sexuálních snech chcete s partnerkou promluvit, doporučujeme v období ovulace, kdy jsou sexuální fantazie žen nejživější.


sex afrodiziakum pro ženy sexuální fantazie
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow