Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Zkvalitnění erekce můžete dosáhnout rychle a jednoduše

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.08.2017 00:00 Zkvalitnění erekce

Vaše manželka se vrací ze služební cesty a vám se už po ní velmi stýská. Plánujete večeři a poté vášnivou noc plnou slastného milování. Vše jde hladce, večeře byla výborná. Chutné těstoviny s mořskými plody, bílé víno a lehký dezert na závěr. Teď však přichází to nejsladší překvapení večera - žhavá noc plná polibků, objetí a nekonečného milování. Vůně její kůže je pro vás, po tak dlouhé době, úplné afrodiziakum. Co se ale nestane, po 5 minutách opojného potěšení vám najednou klesne. Vaší ženě v tom největším toužebném rozpoložení klesají koutky a obléká si znovu to krásné spodní prádlo a s lehce zklamaným tónem v hlase říká tak dobrou noc, miláčku”. To je ta nejhorší noční můra, co se vám mohla stát. My vám nabídneme řešení, díky kterému se z této noční můry probudíte a už se do ní nikdy nevrátíte.

Zkvalitnění erekce v pár krocích

Nezoufejte, jednou nevydařenou nocí to přece pro vás nekončí. Svůj penis můžete vytrénovat tak, aby s vámi držel krok celou noc. Nemusíte se obávat, že zrovna váš problém je neřešitelný případ. Každému se může stát, že v momentě nejvyšší potřeby vás penis přestane poslouchat. Existuje však pár osvědčených rad a tipů na zlepšení erekce.

Zdravý životní styl je klíčem

Pokud žijete nezdravý a hektický život, kde figuruje tučné jídlo, stres, sedavé zaměstnání, kouření a alkohol, nemůžete se divit, že vás milostný život není tak kvalitní, jak byste očekával. Všechny tyto faktory negativně ovlivňují nejen váš sexuální život, ale i kvalitu života jako takového. Když se zbavíte zlozvyků a vyhnete se stresu, váš výkon v ložnici bude minimálně o polovinu lepší.

Na co se zaměřit?

Ve zdravém těle, zdravý duch. Proto si hned navlékněte sportovní oblečení a skočte si ráno zaběhat, sport a dobrá tělesná kondice jsou prvním krokem k lepší výdrži. Jako svačinu si naservírujte ovoce a kysaný jogurt. K obědu si dejte kousek ryby s dušenou zeleninou, a místo sklenky whiskey raději sklenku vody s citrónem. Už tato malá změna může pomoci vašemu problému. Díky pravidelnému pohybu a správné stravě eliminujete výskyt špatného cholesterolu v krvi a vysokého krevního tlaku, které také stojí za slabou erekcí.

A co výživové doplňky?

Existují různé erekční tabletky, od levných a neúčinných až po drahé a přeceňované. Zerex Klasik je čistě přírodní kombinace extraktu z tradičních bylin a důležitých aminokyselin, který seženete volně prodejný na internetu. Látky, které obsahuje (Kotvičník zemný, L-arginín, Maca Peruánská,...), příznivě působí na libido a na zkvalitnění erekce. Jedna kapsle přibližně hodinu před sexuálním výkonem přispěje k  neopakovatelnému požitku z milování. Vaše noční můra může být rázem zažehnána a vy se budete opět cítit jako král.



afrodiziakum zkvalitnění erekce jak zlepšit erekci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow