Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Proč nemá Zerex žádné vedlejší účinky? Díky přírodnímu složení.

03.07.2017 00:00 zerex

Příroda dobře ví, co dělá, a když jsme nemocní nebo si nevíme rady s nějakým zdravotním problémem, jsou to právě bylinky, po nichž sáhneme v naději, že pomohou. I milování někdy přinese perné chvilky. Ať už jde o snížené libido, potíže s potencí nebo neplodností. Tabletky Zerex jsou v tomto ohledu velice oblíbené. Nejen proto, že si s problémy poradí rychle, elegantně a k plné spokojenosti nejen muže, ale i ženy. Dalším důvodem je skvělá snášenlivost. To je dáno přírodním složením tabletek.

Základem jsou bylinky

Základ tvoří extrakty rostlin, které jsou vynikajícím životabudičem, pokud jde o únavu v milostném životě mužů. Ta se často objeví i u mladých mužů, kteří s úbytkem sexuálních sil vůbec nepočítali a cítí se tímto choulostivým problémem nepříjemně zaskočeni. Ani starší pánové se nechtějí smířit s tím, že jejich libido klesá, stejně jako jejich kdysi tak výtečná výdrž v posteli. A proto příroda stvořila geniální byliny na potenci.

Kotvičník zemní nebo Maca umí perfektně vyladit hladinu mužského pohlavního hormonu.

Obrovská síla je ukryta v rostlinných „steroidech“. Ty jsou hlavně v kořenech a plodech. Patří sem zmíněný kotvičník a také o peruánské Mace (u nás také známá jako řeřicha peruánská) se hovoří v superlativech, pokud jde o pomoc mužům, jejichž výkonnost v posteli už není, co bývala. 

Trojlístek nepostradatelných aminokyselin

V tabletkách Zerex jsou i velice důležité aminokyseliny, zejména L-Citrulline, L-Arginin nebo L-Lysin, které jsou rovněž pro zdravý sexuální život muže naprosto nepostradatelné. Arginin zabírá u erektilní dysfunkce, protože zlepšuje průtok krve pohlavními orgány. Aby se jeho kladné vlastnosti mohly maximálně rozvinout, je v tabletách i aminokyselina L-Lysin. Aminokyselina L-Citrulline zlepšuje výkonnost, sílu a vitalitu obecně. Největší předností Zerexu je jeho unikátní složení, které pomáhá, ale neublíží. Muži se nemusejí obávat nežádoucích účinků, ke kterým se nejčastěji řadí například bolesti hlavy nebo žaludeční potíže.



zerex tablety na erekci steroidy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow