Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Zažijte vášnivý sex díky Zerexsutře! + Kamasutra: polohy

Autor článku: redakce Zerex.cz 29.01.2018 00:00 Zažijte vášnivý sex díky Zerexsutře!

Dny ubíhají, čas plyne a téměř každý vztah pomalu ztrácí svůj prvotní náboj. Počáteční vzrušení bohužel nikdy netrvá věčně. Pokud tedy nechcete spadnout do vztahového stereotypu vyzkoušejte novinku na poli bestsellerů. Moderní vydání Kámasútry, jenž od základů promění váš milostný život. Taková kniha zde ještě nebyla!

Pročtěte se k sexuálnímu vrcholu

Pokud chcete nastartovat svou kreativitu a představivost nebo být ještě lepším sexuálním partnerem, tato kniha je pro vás to pravé ořechové. Zerexsutra! Spojují se v ní jak tradiční návody z Kámasútry, tak zcela nové techniky a polohy, které ještě nikde předtím nebyly popsány. Píše se například v Kámasútře o milování v autě? Nebo o milování ve výtahu? A právě tyto novinky, nové sexuální techniky a nové polohy přináší Zerexsutra. Společně vnesou novou jiskru do vašeho života a nový náboj do toho sexuálního.

Nová místa, nové možnosti, vášnivý sex

Zerexsutra vám kromě nových míst, kde byste milování mohli vyzkoušet, přináší i řadu tipů a rad, kterým místům se naopak vyhnout. Získáte tak zcela novou inspiraci pro vaše intimní chvíle. Už nikdy se vám nestane, že byste na sex neměli chuť. Díky Zerexsutře bude stále co objevovat a poznávat. Budete mít stále novou inspiraci.

Vše je podtrženo reálnými příběhy

Pokud byste chtěli ještě více polechtat svou fantazii, můžete si přečíst také desítky reálných příběhů, které v knize najdete. Zerexsutra totiž není jen o samotných technikách a polohách, ale také o příbězích ze života, které ještě více rozproudí krev v žilách. Společně se tak můžete pročíst až k vášnivému sexu. A mnohdy stačí jeden sexuální příběh a vzrušující atmosféra by se dala krájet.

Pokud místa přestanou stačit...

Místa se mění, polohy zůstávají… Pokud byste měli přece jen pocit, že nová místa nejsou dostatečně rajcovní, můžete se nechat inspirovat také bohatým seznamem hraček pro dospělé, které zpestří vaše sexuální radovánky, či přírodními afrodiziaky, která opět nastartují vaše libido a chuť na sex. V knize se také dozvíte mnoho zajímavých informací z fyziologie ženy i muže, které vám přinesou zcela nový pohled na sexualitu. Inspirací, nápadů a tipů je tedy v knize požehnaně. Oba z partnerů si dozajista přijdou na to své. Navíc můžete díky ní sdělit tomu druhému své touhy nebo milostné představy, aniž byste cokoliv řekli. Otevřou se vám tak zcela nové možnosti.

Kniha jako skvělý dárek

Kniha může fungovat nejen jako součást vašeho milostného života, ale také jako skvělý dárek. Obdarovat Zerexsutrou můžete svého partnera, partnerku, milence, milenku, manžela, manželku, nebo třeba svého přítele či přítelkyni. Knihu ocení naprosto všichni a tak se nemusíte bát, že byste se s ní netrefili do vkusu. Přece jen všichni řešíme milostný život a jeho kvalitu, a díky této knize získá jak na kvalitě, tak i atraktivitě. Pročtěte se Zerexsutrou k dokonalému intimnímu životu i vy. Inspiraci v ní najdete na každý den. Zažijte vášnivý sex díky Zerexsutře!



kamasutra zerexsutra sexuální príručka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow