Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Zaručené způsoby, jak prodloužit sex

Autor článku: redakce Zerex.cz 26.03.2018 00:00 Zaručené způsoby,  jak prodloužit sex

Na otázku „Jak prodloužit sex?” hledal v životě odpověď nejeden muž. Rychlé vyvrcholení totiž není nic neobvyklého. V Česku se s předčasným vyvrcholením potýká 32 % mužů. A tak muži hledají a zkouší, aby dokázali partnerku dostatečně uspokojit a nepatřili do kategorie Rychlík. Mezi tradiční způsoby prodloužení sexuálního styku patří Kegelovy cviky, gely na znecitlivění penisu, znecitlivující kondomy, masturbace před sexem, myslet na něco jiného či pravidelný sex. Vyzkoušeli jste všechno a stále to není ono? Pak možná najdete inspiraci v tomto článku. Zkuste na to jít opačně. Navnaďte vaši partnerku, aby dosáhla orgasmu rychleji. A jak na to?

Čokoláda jako budič

Čokoláda je už odnepaměti považována za účinné afrodiziakum. A není to náhoda. Existuje jen málo druhů jídel, které vyvolávají v člověku takový pocit rozkoše jako je právě čokoláda. Dopřejte své partnerce velkou porci čokolády, aby se pořádně vzrušila a dosáhla orgasmu v kratší době.

Kvalitní čokoláda s minimálně šedesáti procenty kakaa podle výzkumu zvyšuje hladinu serotoninu a dopaminu v krvi, které zodpovídají za pocit pohody a štěstí. Obsahuje minerály, vápník, hořčík, draslík, fosfor, sodík, železo, vitamíny B1, B2, B5, B6, PP, E a vlákninu. Díky tomu se bude vaše partnerka cítit v pohodě a uvolněně. Navíc nabíjí energií.

Klišé? Ani náhodou!

Další zajímavou potravinou, která může pomoci vaší partnerce rychleji dosáhnout vyvrcholení, jsou ústřice. Ano, zní to teď možná jako největší klišé na světě, ale opak je skutečně pravdou. Ne nadarmo je opět tato potravina považována za silné afrodiziakum. Ústřice totiž obsahují velké množství zinku, který zvyšuje libido jak u mužů, tak i u žen.

Kromě toho v nich najdete také látku zvanou taurin, který má podobný efekt jako kofein a dodá vaší partnerce energii a vám potřebnou výdrž. Připravte proto pro sebe a svou drahou polovičku luxusní večeři při svíčkách, kde budou figurovat především ústřice. Uvidíte, že se v posteli budou dít divy.

Jak prodloužit sex ještě i jinak?

Ovšem čokoláda a ústřice nejsou jedinými potravinami, které dokáží pomoci se sexem. Podle výzkumů dokáže prodloužit sex kysané zelí. Podivné? Nikoliv! Obsahuje řadu vitamínů a prospěšných látek a díky tomu dokáže prodloužit sex. Kysané zelí je bohaté na beta-karoten a vitamín C. Dále obsahuje velké množství vitamínů B, E a K. Obsahuje také mnoho minerálních látek. Ve velkém se v něm nachází draslík, vápník, fosfor, železo, zinek a magnézium. Jak prodloužit sex? Zkuste Zerex Extralong

Ovoce a zelenina, které vám pomohou

U jídla ještě chvíli zůstaneme. Z oddělení ovoce a zeleniny vám mohou pomoci banány, avokádo a oříšky, jimž se připisuje schopnost prodloužit sexuální styk. Do večeře můžete také zakomponovat chilli papričky. Díky kapsaicinu, který stojí za jejich pálivou chutí, totiž zvyšují přítok krve do genitálií a způsobují navíc produkci endorfinů v těle.

Další způsoby, jak prodloužit sex

Změna jídelníčku vám může výrazně pomoci, ovšem není to jediná možnost. Můžete také změnit celkové prostředí, kde k sexu dojde. Pronajměte si například hotelový pokoj a zkuste to zde. Změna prostředí totiž také může významně ovlivnit psychiku a atmosféru celého okamžiku a vám může pomoci k lepším výkonům v posteli.

Změňte postupy

Navíc není od věci čas od času změnit postupy. Většinou na „to” partneři jdou vždy stejně. Vždy sexu předchází stejná předehra, probíhají stejné rituály, vždy to probíhá na stejném místě. Co takhle to změnit?

Věnujte se s partnerkou dotekové předehře jednostranně, to znamená ještě před zavedením penisu do pochvy se vynasnažte dotekově navodit u partnerky výrazně vyšší hladinu sexuálního vzrušení, než jaká bude souběžně přítomna u vás, radí uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Pokud můžete, odjeďte na dovolenou

A pokud je to u vás trochu možné, změňte nejen prostředí a postupy, ale celkově hladinu stresu zcela radikálně! Odjeďte na dovolenou!

Blízkost letní dovolené vám oběma umožní na řadu dní změnit prostředí. Pokud jste jako dvojice solventní, odjeďte v mezích možností do exotičtějších destinací a plánovitě i nahodile si zde vytvářejte příjemné odpočinkové a takzvané premiérové zážitky, vysvětluje zmíněný odborník v oblasti sexuologie. Je nemalá pravděpodobnost, že právě na dovolené se sama příroda postará o dokonalý sex, na který budete oba dlouho vzpomínat.

Pár slov na závěr

Jak se říká, změna je život. A tyto změny mohou mít pozitivní vliv i na váš sexuální život. Vyzkoušejte tedy změnu v jídelníčku, změnu místa nebo změnu sexuálních postupů. Uvidíte, že vám změna prospěje. A pokud nejste příliš trpěliví a chcete vidět výsledky okamžitě, můžete vyzkoušet Zerex Extralong, který přispívá k prodloužení pohlavního styku, výdrži, kvalitě sexuálního života a podporuje také libido. Společně s některou z výše uvedených změn se váš sexuální styk zaručeně prodlouží.  



předčasná ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow