Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Způsobuje vám vysoký tlak problémy „tam dole”? Pomůže vám i sport

Autor článku: redakce Zerex.cz 09.11.2017 00:00 erektilní dysfunkce

Vysoký krevní tlak je nepřítelem mužů číslo jedna. Omezuje nás nejen v sexuálním životě, ale také ve spoustě dalších aktivit. Jeho nejhoršími následky mohou být problémy s erekcí. Tzv. erektilní dysfunkce trápí v současnosti přibližně 152 milionů mužů po celém světě a jejím nejčastějším spouštěčem je právě vysoký krevní tlak. Jak se s ním vypořádat, aby už nebyl na obtíž?

Vysoký krevní tlak jako zabiják sexu

Již v článku Zkvalitnění erekce můžete dosáhnout rychle a jednoduše jsme vás informovali o tom, jak zlepšit erekci a celkově lépe uspokojit ženu pomocí různých aktivit. Dnes se podíváme na problémy s erekcí z konkrétního úhlu pohledu, a to z pohledu vysokého krevního tlaku. Ten má totiž na kvalitní erekci obrovský vliv.

Pomůže vám sport!

Všeobecně je známo, že zdravý životní styl a pravidelný pohyb jsou tou správnou esencí ke spokojenému životu, a to i k tomu sexuálnímu. Právě díky pravidelnému pohybu můžete nejen zkvalitnit intimní chvilky s vaší partnerkou, ale také snížit svůj krevní tlak. Podle odborných výzkumů bylo dokázáno, že po 12týdenním vytrvalostním tréninku je možný pokles systolické hodnoty krevního tlaku o 10 - 15 mmHg a diastolické hodnoty o 8 - 10 mmHg. Jenže není pohyb jako pohyb. Ke kýženým výsledkům musíte zvolit tu správnou pohybovou aktivitu.

Kulturistika je špatně, turistika dobře

Například se vůbec nehodí začít provozovat jakýkoliv bojový sport, kulturistiku či squash. S mírou můžete zvolit některý z kolektivních sportů. Zcela doporučené jsou naopak turistika, chůze, jízda na kole, běh na lyžích, společenský tanec nebo golf. Všechny tyto aktivity vám pomohou s vysokým krevním tlakem a ve výsledku i s problémy s erekcí. A navíc k nim můžete přizvat i svou partnerku a užít si tak společných chvil.

S erektilní dysfunkcí pomůže i příroda

K pevné erekci Vám kromě vhodně zvolené sportovní aktivity může pomoci i příroda. V doplňcích stravy na erekci hledejte složky na přírodní bázi například kotvičník zemní, Maca, L-arginin. Naleznete je také v tabletkách ZEREX. Ovšem porada s vaším lékařem nikdy není na škodu. Na toto téma se nám vyjádřil i uznávaný odborník v oblasti sexuologie, MUDr. Václav Urbánek, CSc.: „Pokud se léčíte pro zvýšený krevní tlak neboli pro hypertenzi, pokud jsou průběžně naměřené hodnoty krevního tlaku poměrně stálé a pokud je vaše celková srdečně cévní zdatnost příznivá, pak můžete přípravek Zerex klasik bez obav užívat. Užívání Zerex klasik bych naopak nedoporučoval v případě, že by konkrétní hodnoty krevního tlaku u vás hodně kolísaly a byly výrazně nestálé. Máte i vy otázku na odborníka? Ptejte se na cokoliv sexuologa v naší online poradně. Názor sexuologa  



erekce sexuolog vysoky krevni tlak
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow