Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Vyhněte se ztrátě libida! Tyto zlepšováky dokáží nakopnout chuť na sex

06.12.2018 00:00 Vyhněte se ztrátě libida! Tyto zlepšováky dokáží nakopnout chuť na sex

Ztráta libida je jedním z největších strašáků moderních mužů. Dnešní pánové se už nemusí strachovat o svou práci, o svou rodinu, ani o svůj vztah. V současnosti je největší hrozbou právě ztráta libida. Představte si, že se jeden den vzbudíte a najednou už vás nepřivítá stará známá „ ranní erekce”. Už nebudete moct obšťastnit svou partnerku, kdykoliv si vzpomenete. Už se vám nepostaví jako na povel. To všechno bude najednou jen pouhou vzpomínkou z minulosti a vy si budete říkat „co s tím?”. Pro moderního muže je ztráta libida snad větší životní zkouškou než například ztráta zaměstnání . Jak tedy můžete ztrátě libida přecházet? Co vaši chuť na sex může zachránit? Objevte s námi zlepšováky, které nakopnou i váš sexuální apetit.

1. Určité druhy ovoce

Zaprvé zařaďte do svého jídelníčku určité druhy ovoce. Například banány fungují jako účinná afrodiziaka. Obsahují důležité vitamíny a minerály, které mohou zvýšit průtok krve ve vašem těle a tím lépe prokrvit i váš penis. A co to znamená? Přeci pevnější erekci! Dalšími skvělými druhy ovoce, které zvyšují mužské libido, jsou avokádo, broskve, jahody, nebo ananas. Dopřejte si proto pravidelně, alespoň několikrát do týdne, některé z těchto druhů ovoce a uvidíte, že se vás najednou ztráta libida nebude týkat.

2. Čokoláda na všechny způsoby

Dalším účinným afrodiziakem, který znali už staří Inkové, je čokoláda. Čokoláda byla považována ještě před několika stovkami let za potravinu bohů. Dopřávali si ji pouze vysoce postavení lidé a vychutnávali si její sladkou hořkost jen při speciálních příležitostech. Dnes už je sice čokoláda dostupná prakticky na každém rohu, ale často není příliš kvalitní. Nejlepší je sníst jeden čtvereček 80 % čokolády denně. Skvělou volbou je ale samozřejmě čokoláda i v jiných podobách, než klasický čtvereček. Můžete vyzkoušet horkou čokoládu nebo třeba čokoládový dezert. Vždy je ale důležité, aby měla čokoláda alespoň 80 % podíl kakaa.

3. Čaj z bylinek

Bylinky jsou v dnešní době často přehlížené. Jen se zamyslete, kdo ve vašem okolí pravidelně popíjí bylinkové vývary nebo čaje?! Přitom ještě před několika stovkami let to bylo naprosto přirozené. Bylinky vám pomohou posílit imunitní systém, dezinfikovat dutinu ústní a zároveň vám dokáží pomoci i s vaším libidem. Samozřejmě ale nejsou bylinky jako bylinky.

Vhodný bylinkový čaj určený na problémy v posteli by měl obsahovat kotvičník zemní, vřes obecný, pupečník asijský damiánu. Všechny tyto bylinky dohromady podporují sexuální touhu, celkovou fyzickou i duševní výkonnost, příznivě ovlivňují funkci prostaty, ledvin a močových cest, přispívají ke kvalitnímu spánku, udržují optimální obranyschopnost organismu, příznivě působí na nervovou soustavu, přispívají k udržování správné fyzické i psychické aktivity, ke zmírnění úzkostí, dobré náladě a stimulují libido. A ve kterém čaji tyto bylinky najdete pohromadě? V čaji potence povzbuzení - na osvěžení a energii. Dopřejte si šálek tohoto výborného čaje alespoň 1x denně a zlepšíte tak svůj sexuální výkon, zvýšíte svou chuť na sex a udržíte si přirozenou životní sílu a vitalitu.

Čaj z bylinek na povzbuzení

4. Doplňky stravy Zerex

Když už mluvíme o posílení libida a zvýšení chuti na sex, nemůžeme opomenout ani doplňky stravy Zerex, respektive jeho modalitu Zerex Ultragold. Jedná se o certifikovaný výrobek na přírodní bázi, který taktéž obsahuje extrakty z účinných bylinek.

V Zerexu Ultragold najdete výtažek z kotvičníku zemního, macy peruánské a zinek. Všechny tyto výtažky z tradičních bylin dohromady podporují sexuální touhu a celkový výkon v posteli, pomáhají udržovat sexuální aktivitu, přispívají k plodnosti, správné reprodukční funkci a k udržení normální hladiny mužského pohlavního hormonu v krvi. Zerex Ultragold je určen zejména pro zralé muže, kteří se chtějí vyhnout problémům se ztrátou libida. Tato modalita přípravků Zerex by se měla užívat pravidelně každý den po dobu alespoň tří měsíců.

5. Pracujte na svém sebevědomí

Mít pevnou erekci a neutuchající chuť na sex ovšem vyžaduje více než jen pár bylinek a ovocný salát. Je potřeba se starat nejen o své tělo, ale také o svého ducha. Bez dostatečného sebevědomí nemůžete hýřit ani charismatem natožpak pevnou erekcí. Proto se snažte neustále pracovat na svém sebevědomí. Chvalte se za úspěchy, nekritizujte se příliš za své neúspěchy. Uvědomujte se své silné stránky a pracujte na těch slabých. Mějte se rádi takoví, jací jste. A uvědomujte si svou krásu. Uvidíte, že se zvýšeným sebevědomím se dostaví i větší chuť na sex.

6. Sklenička vína denně

Nejnovější studie prokázaly, že sklenička červeného vína denně dokáže zlepšit váš sexuální život. Červené víno totiž obsahuje spoustu uvolňujících látek, vitamíny, antioxidanty a resveratrol, jež pozitivně působí na váš kardiovaskulární systém i na vaše libido. Bohužel žádné jiné alkoholické nápoje dle vědců podobné afrodiziakální účinky nemají. Každý den si proto se svou drahou polovičkou nalijte sklenku vína a uvidíte, že ve vás probudí touhu.

7. Udělejte si čas na meditaci

A na závěr zopakujeme to, co již bylo řečeno nesčetněkrát, ale lidé na to příliš nedbají. Relax, meditace, odpočinek.

Kdy naposledy jste skutečně nic nedělali, jen zavřeli oči a relaxovali? Kdy naposledy jste vypnuli veškerou elektroniku v dosahu a věnovali se jen sobě a svým myšlenkám?

Lidé dnes už prakticky zapomněli odpočívat. Máme pocit, že když hrajeme počítačovou hru, bavíme se s přáteli na sociálních sítích nebo se díváme na televizi, tak že vlastně odpočíváme. Ale tak tomu není!

Všechny tyto činnost nám energii naopak vysávají. A kde pak má člověk brát po hodinách strávených v práci a následně hodinách strávených u počítače, na mobilu nebo u televize energii ještě na sex?! Proto se znovu naučte vážit si jeden druhého a času, který máte. Častěji vypínejte elektroniku, u které jen marníte čas a vyrážejte do přírody.

Zkuste třeba jednou týdně na hodinu všechno vypnout, lehnout si na zem nebo do postele, ale nespat, a přitom přemýšlet nad svým životem, nad svou prací, nad svými sny či nad svým milostným životem. Uvidíte, že vám takový odpočinek přinese nejen nové podněty do života, ale také více energie k milostným hrátkám.



ztráta libida
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow