Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Vůně květin afrodiziakem. Jakým květem ji potěšíte?

20.06.2017 18:00 parfém
Víte, čím je zvláštní 21. červen? Tento den se slaví jako Den květů, takže máte vynikající příležitost, jak partnerku překvapit. Když ji podarujete růží nebo lučními květy, určitě ji potěšíte. Ale i osamělá žena si tento svátek může připomenout, pokud si květiny koupí nebo si z louky přinese kopretiny. Květy jsou odjakživa symbolem krásy a pomíjivosti. Jejich vůně na nás silně působí. Která žena by nepodlehla sladkému mámení jasmínu, fialek či frézie? Také kosatec, karafiát, gardénie, konvalinka nebo hyacint umí zažehnout milostnou jiskru a patří mezi účinná přírodní afrodiziaka.

Ženy vůně milují, muži jsou střídmější

Muži a ženy se ve vnímání vůní od sebe liší. Dámy se nejrůznějšími voňavými předměty velice rády obklopují a rozeznají mezi nimi i nepatrné rozdíly. Pánům dělají dobře jednodušší, zemitější vůně, třeba aroma mechu, dřevin nebo exotických travin. Voní jim i čokoláda a vanilka.

Vůně květů v lahvičce  - síla přitažlivosti

Byla by možná škoda obdarovat ženu květinou, která zvadne, když existují parfémy. I v nich najdeme omamnou, svůdnou a divokou vůni květin. Navíc nás tento voňavý dárek může provázet každý den, ať už jsme kdekoli. A co takhle spojit příjemné s užitečným? Parfémy nejen dlouho vydrží, ale některé nabízejí i něco navíc. Například afrodiziakální parfémy umí přivábit opačné pohlaví aniž bychom si to uvědomovali. Takže vynikající prostředek pro zvýšení libida a přírodní afrodiziakum v jednom. Uděláte tak radost sobě i jí. Obdarujte ji na Den květů nejenom kytičkou, ale přidejte k ní i parfém Zerex. Žena totiž kvalitní, smyslnou vůní nikdy nepohrdne, a tyto parfémy umí velice jemně a přirozeně obnovit v muži vášeň a touhu po milování. Dodejme ještě, že existují afrodiziakální parfémy  stejné značky i pro pány, takže přitažlivost může být oboustranně silnější. Zaujala vás téma afrodiziak? Zjistěte jak je lze využít je ve svůj prospěch.


afrodiziaka vůně květin den květů parfém
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow