Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Vodnář - žena

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2014 00:00 Znamení Vodnář žena

Žena Vodnář, je relativně nevyzpytatelná a hledá často něco, co přesně neumí ani sama identifikovat. Ženy ve znamení vodnáře vědí, že chtějí mít život relativně komfortní a příjemný. Neřeší nepodstatné věci, ale pouze takové, které pro ně budou mít užitek a které jim zpříjemní život. Milují svobodu a té se nechtějí za žádných okolností vzdát. Pokud mají mít partnera, tak ten musí pochopit jejich povahu a zejména zmíněný fakt, že by je neměl omezovat ve svobodě a zakazovat či přikazovat něco, o čem samy nejsou dostatečně přesvědčeny.

Znamení Vodnář žena

Za partnera si spíše vybírají člověka, který nemyslí příliš do budoucnosti, žije “tady a teď“ a život si naplno vychutnává. Život neberou na lehkou váhu, avšak také si z něj nedělají příliš těžkou hlavu. Při sexu, jsou relativně zdrženlivé a sex, jako takový nepovažují za něco zcela nezbytného. Mnohem více je často potěší i fakt, že je někdo miluje takové, jaké jsou a nepotřebují k tomu mít sexuální styk každý den a v každou možnou chvíli. Velmi si cení, pokud je jim projevována ze strany muže úcta a cit, přičemž si velmi potrpí na uznání a vděk za všechno, co dělají. I proto je nutné, aby je muž nekritizoval za nepříliš velkou aktivitu v posteli, respektive byl relativně vděčný alespoň za nějakou aktivitu.

Jak získat ženu vodnáře

Pokud si má žena Vodnář najít muže, pak je to zřejmě ten typ, kterému nezáleží na nepodstatných věcech a takovou partnerku nepovažuje za někoho, koho má ovládat nebo mu má poroučet. Pokud se však žena rozhodne hledat partnera, proces se může několikanásobně prodloužit. Musí poznat, že právě tento muž je ten pravý pro ni a právě tento muž ji udělá šťastnější, než dosud. Muž musí mít dostatečnou fantazii u ní, protože žena ve znamení Vodnáře není příliš naladěna na experimentování z její strany. Samotné experimenty jsou však pro ni lákadlem, avšak muž je musí dokonale znát a ovládat.

Své hranice v sexuálních hrách nezná, avšak ví, kdy je to už za pomyslnou hranicí zvrácenosti a nechutnosti. Dopředu nedokáže říct, co je ještě vhodné a co už by nebyla schopna dělat, avšak během sexuálního styku to dá jasně najevo. Při předehře třeba jít na ni pomalu a jemně zkoušet vše, co je ochotna dovolit.

Žena Vodnář má ráda romantiku a svíčky, netřeba to však přehánět a netřeba zapomínat na to, že to má skončit sexem, i když… Takové ženy často mnohem více uspokojí vnitřní cítění a láska, než sex s mužem. Pokud byste takovou ženu chtěli vzrušit, ty nejlepší zóny pro doteky a pro předehru jsou v oblasti chodidel. Můžete však zapojit i klasické zóny jako je dekolt či krk, kde také dobře obstojíte.

Při sexuálních polohách se však spíše drží klasiky, a pokud experiment, pak musí stát za to a partner ji musí přesvědčit o výhodnosti. Není to vždy jednoduché, avšak výsledek je často překvapivě skvělý.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow