Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Větší penis. Je to vůbec možné?

Autor článku: redakce Zerex.cz 09.05.2014 00:00
Většinu mužů trápí také velikost jejich přirození, i když je často vše v absolutním pořádku. Chtějí ženy lépe uspokojit, i když podle statistik by byly ženy mnohem raději za hrubší, než za větší penis. Délku svého přirození v zásadě nemůžete příliš ovlivnit, je to dáno genetikou a ostatními faktory. Určitě však existují způsoby, které mohou Váš penis po čase zvětšit a které stojí za vyzkoušení.

Větší penis. Co zkusit?

Většina mužů tomu sice nevěří, avšak i zde hraje jistou roli posilování. Těžko říci, jak moc významnou, avšak mohli byste to zkusit. V zásadě jde o to, že mačkáte stejné svaly několikrát, řádově mluvíme 20 či 30 krát. V praxi to znamená, že Váš penis si stisknete na stejném místě zmíněný počet krát a to tehdy, pokud vyvíjíte nějakou aktivitu s ním - například močení. Pokud to Váš penis při pravidelném opakování nezvětší a nebude ani hrubší, určitě tím alespoň dosáhnete lepší regulaci ejakulace a Váš penis bude svalnatější.

Skuste cvičení

U těchto cvičení netřeba zapomínat ani na cvičení, jako takové. Pokud budete posilovat a pravidelně navštěvovat fitness centrum, pak se to odrazí i na Vaší postavě. Žena se na Vás podívá celkem jinýma očima, a nevšimne si hned jako první menšího penisu, ale pěkné postavy s přirozením, které nehraje hlavní roli. Je prokazatelné, že cvičením a krásnější postavou si zvýšíte i sebevědomí, protože se budete cítit lépe. Budete mít mnohem čistší mysl, budete podávat pravidelně jistý typ fyzického výkonu, což se také odrazí i na Vašem výkonu v posteli. Ať už penis bude ten či onen, budete mít lepší kondici, a jak se říká: "i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo", avšak na to musíte mít dostatek sil právě z pravidelného cvičení v posilovně.

Zhubněte

Při cvičení a posilování bychom měli určitě zmínit i hubnutí. Už jsme mírně nastínili, že při hezčí postavě nebude první to, co Vás zaujme, Vaše menší přirození, ale pěkná postava. To platí i při hubnutí. Pokud máte pár kilo navíc, celkově se zřejmě necítíte dobře ani Vy ani partnerka, která Vás takového vidí. Pokud však zhubnete, bude se na Vás dívat jinak, lépe. Faktem je, že když jste přibral, a to nejen v oblasti břicha, ale i stehen, Vaše genitálie jsou stlačené. Velikost samotného přirození se zdá být mnohem menší, než ve skutečnosti je, a to právě kvůli pivnímu pupku či širokým stehnům.

Zbavte se ochlupení

I Vaše ochlupení může hrát roli při vizuálním zmenšení penisu. Je možná čas zahodit předsudky a dát ho dolů, Větší penis. Tedy ochlupení. Ztráta ochlupení může znamenat i zvýšenou citlivost ve spodní části penisu, což představuje lepší udržení erekce. Pokud již nechcete trpět tím, že máte malý penis a chcete, abyste vypadal jako chlap, který se nemá za co stydět, rozhodně vyzkoušejte naše tabletky Zerex. V předchozích řádcích jsme si dříve psali o estetických věcech, které odrazují pozornost od Vašeho penisu, avšak tyto pilulky při správném používání mohou mít opačný, pozitivní efekt.


léky na erekci léky na potenci podpora erekce slabá erekce zvětšení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow