Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Velký seznam 13 ženských erotogenních zón: Znáte je všechny?

04.09.2019 00:00 velky-seznam-13-zenskych-erotogennich-zon-znate-je-vsechny

Chcete svou partnerku vynést do orgasmického nebe? Chcete jí dopřát slast, jakou ještě nikdy nezažila? Chcete se vznášet na křídlech vášně? Pak nestačí jen monotónní „ šup sem, šup tam”. Vagína je jen jednou z mnoha erotogenních zón na ženském těle a v mnohých případech ani ne tou nejvzrušivější. Objevte proto ty skutečně nejžhavější ženské erotogenní zóny a vydejte se do světa rozkoše.

1. Rty

A začneme u rtů. Podle mnohých odborníků jsou totiž právě rty jednou z nejerotičtějších částí ženského těla. Něžné líbání, jemné okusování, hebké doteky. To všechno patří mezi nejosvědčenější metody, jak od nevinné konverzace přejít k vášnivému splynutí. Nedávný výzkum dokonce zjistil, že líbání je mnohem důležitější pro budování vztahu, než sexuální vzrušení.

Erotogenní zónou mohou být na dotek i dásně. Byl popsán případ ženy, která měla pravidelně orgasmy při čištění zubů,” říká sex koučka Julie Gaia Poupětová a dodává: „ Bohužel podlehla přesvědčení, že je posedlá ďáblem, a začala používat dentální nit.

2. Ušní lalůčky

Ač se to možná nezdá, tak i ušní lalůčky jsou neskutečně citlivé na dotyk. Obsahují totiž velké množství nervových zakončení. Nemusíte je nijak tvrdě hníst ani silně cumlat. Bohatě stačí už třeba jen něžné šeptání do ouška vaší milované a váš dech dopadající na lalůček vaší partnerky.

3. Spánky

Kousek od ouška najdete další erotogenní zónu, a to spánky. Právě jejich tření nebo masírování může dovést vaší milenku k extázi. Tato oblast je totiž opět bohatá na citlivá nervová zakončení, jejichž stimulování je velice příjemné.

4. Krk

Přesuneme se na ženském těle trochu níže, a to k oblasti krku a šíje. Opět jedno z dalších velice citlivých míst. V mezinárodním průzkumu se krk a šíje nachází dokonce mezi TOP 10 erotogenními zónami. Této části se velmi líbí lehké líbání kombinované s vášnivým laskáním a lízáním. Můžete jej jemně dráždit jazykem, líbat, okusovat, ale klidně i mírně rdousit, kousat, škrábat. Všechny tyto vjemy budou velice intenzivní.

5. Ramena

Jen o kousíček vedle jsou ženská ramena. Krásná, smyslná ramena, která jsou symbolem sexappealu a krásy. Naprostá většina žen miluje jemné doteky a polibky na ramena. Je to takové upřímné, jemné a intimní.

6. Zápěstí

Možná to ani nevíte, ale zápěstí patří mezi potenciálně velmi zajímavé erotogenní zóny. Najdeme na něm přes 40 000 nervových zakončení. Opět nemusíte vymýšlet nic složitého. Stačí jemné polibky a vaše partnerka vám doslova roztaje pod rukama.

7. Bříško

Nikam nespěchejte a na cestě za vzrušením se zastavte i na bříšku. Přiměřená masáž, polibky, doteky a hlazení. To jsou ideální stimulanty pro tuto část ženského těla. Dotýkejte se a kružte kolem jejího pupíku, nebo přejíždějte rukou od jejího břicha až k pochvě.

8. Záda

Je to nenápadné místo těsně nad zadečkem. Nikdo mu nevěnuje příliš velkou pozornost, málokdo o něm ví. Přitom právě v křížové oblasti najdeme velké množství citlivých nervových zakončení, která jen čekají na objevitelskou výpravu. Postupná pomalá masáž zad a bederní oblasti tedy může být dalším krokem do orgasmického nebe. Začněte s jemnými krouživými pohyby a postupně zvyšujte jejich intenzitu.

9. Zadeček

Na mapě erotogenních míst ženského těla samozřejmě nesmí chybět ani zadeček. Zadeček a anální otvor mohou být pro ženu zdrojem neuvěřitelné slasti. To, co platí pro masáž a hlazení zad a křížové oblasti, platí i pro oblast hýždí a zadečku. Stačí se jen přemístit o kousíček dolů.

10. Kotníky

Přeskočíme tu „nejzajímavější” část pro všechny pány a podíváme se ještě před samotným ženským přirozením na dvě další erotogenní zóny. Jednou z nich jsou ženské kotníky. S nimi je to velice podobné jako se zápěstím. Patří mezi ty části ženského těla, na které se každý rád podívá. Opět ani v případě kotníků nemusíte vymýšlet nic složitého. Stačí jemné polibky a něžné hlazení.

11. Podkolenní jamka

Další často opomíjenou erotogenní částí ženského těla je nenápadné místečko přímo za kolenem. Podkolenní jamka. Ano, je to přesně to místo, které si vždycky spálíte jako první, když usnete na sluníčku. Je to tím, že je kůže v tomto místě velice jemná a citlivá. A víte, co to znamená pro vás? Další velice citlivé místo čekající na vaši sexuální návštěvu. Masírujte nohy vhodným masážním olejem, nebo emulzí. Svou pozornost zaměřte klidně na celé nohy. Můžete se věnovat nejen oblasti podkolenní jamky, ale i stehen, lýtek, případně chodidlům.

12. Klitoris

Genitálie jsou přímo ztělesněním pojmu erotogenní zóna. U žen je za nejcitlivější místo považován klitoris. Najdete na něm až 8 000 nervových zakončení. Povoleno je jej jemně hníst, masírovat nebo i líbat a cucat. Rozhodně ale na něj příliš netlačte.

13. Prsa

A na závěr zde máme prsa. Ano, i prsa patří mezi ženské erotogenní zóny, ovšem nenechte se zmást. Spousta pánů jim věnuje zbytečně velkou pozornost, přitom najdete na těle ženy mnohem vzrušivější erotogenní zóny. Prsům a klitorisu se proto věnujte až úplně na závěr. Navíc se nezaměřujte jen na stimulaci bradavek. Doteky a hlazení jsou totiž příjemné po celém povrchu ňader.

Ženské erotogenní zóny

Ženské erotogenní zóny už tedy máte v malíčku! Klidně se postupně věnujte každému jednotlivému z nich. A abyste na závěr celé vaší erotické pouti podal ten nejlepší sexuální výkon, dopomožte si Zerexem Extralong.

Zerex Extralong představuje unikátní doplněk stravy, který vám dokáže prodloužit pohlavní styk. Uživatelé uvádí, že v některých případech došlo k prodloužení sexu dokonce až o 30 minut. Díky Zerexu Extralong budete moci své partnerce dopřát sáhodlouhý, vášnivý a dokonalý sex, který bude perfektním zakončením vaší cesty po jejích erotogenních zónách. A pokud nemáte s délkou sexu žádný problém, spíše vás trápí slabá erekce, pak raději sáhněte po modalitě Zerex Klasik.

Nebojte se zkusit něco nového. Uvidíte, že to bude stát za to. Užijte si večerní chvíle se svou ženou a pracujte na svém sexuálním životě. Spokojený sexuální život je blíž, než si myslíte!

 

A jaké jsou mužské a ženské erotogenní zóny podle znamení? To se dozvíte v následujícím článku:



erotogénní zóny
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow