Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Velký erotický horoskop na léto 2019: Máte se na co těšit?

Autor článku: redakce Zerex.cz 16.05.2019 00:00 eroticky-horoskop-2019

Uteklo to jako voda a léto je opět za rohem. Nevíme jak vy, ale my máme léto již tradičně spojenés láskou, letními románky, žhavými flirtíky a vášnivým milováním. Jaké karty vám hvězdy pro letošní léto rozdaly? Pročtěte se naším velkým letním erotickým horoskopem 2019 a objevte, s kým vám to letos v létě bude jiskřit.

Beran (21. 3. - 20. 4)

Letošní léto probudí váš chtíč. Hvězdy ve vás rozžhaví touhu objevovat a zkoušet. Naplánujte si epickou dovolenou v zahraničí a zažijete mezikulturní spojení. Konstelace hvězd nevylučuje ani možnost vztahu na dlouhé vzdálenosti, což může být ideální scénář pro vaše nezávislé znamení.

S kým vám to bude jiskřit?

Vřelé vztahy budete mít se štíry, rybami, lvi, střelci a raky. Naopak s berany, blíženci, váhami, kozorohy, pannami či vodnáři budete mít vztahy na bodu mrazu.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Protože jste od přírody agresivní a zdravě sebevědomí, pohání vás divoký chtíč. Vyzkoušejte nějakou novou polohu z oblasti sado-maso. Nechejte nad sebou převzít kontrolu. Nechť vás partner či partnerka drsně chytne za vlasy a zatlačí obličej do polštáře. Díky tomu zažijete skutečnou extázi.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Červenec pro vás bude opravdu zábavný měsíc, Býci. Pokud jste single, můžete se dokonce setkat se svým vysněným partnerem. V žádném případě se ale nebudete v létě nudit. Vaše libido bude na vrcholu v srpnu a budete toužit po horké vášni.

S kým vám to bude jiskřit?

Ideálním partnerem se pro vás v létě stane nespoutaný lev. Lev ovládne vaše tělo, duši i ložnici. Sex s ním bude pokaždé protkaný vášní a silnou erotikou. Polohy budete střídat stejně často jako ponožky.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Pro Býky bude nejvhodnější misionářská poloha, ovšem s menší úpravou. Nechejte partnera ať řídí rychlost průniku. Nechejte, ať se penis na začátku jen lehce dotýká pochvy. Nechejte, ať je žena pořádně vzrušená. A až po chvíli se odevzdejte rychlému, vášnivému a nespoutanému sexu.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Ponořte se do nejhlubšího konce bazénu! S Jupiterem, galaktickým hráčem, ve vašem osmém domě intimity a erotické přitažlivosti totiž až do 2. srpna hrajete vysokou erotickou hru. V červenci se stanete naprosto neodolatelným a potenciální partneři se od vás nebudou moci odtrhnout. Pokud jste svobodný, můžete se v srpnu potkat s někým zvláštním, kdo se může stát vaším životním partnerem.

S kým vám to bude jiskřit?

Blížencům to bude letošní léto pořádně jiskřit s kozorohy, raky, štíry, blíženci, pannami, střelci a se lvy. Poohlédněte se tedy po protějšku v tomto znamení a vaše léto bude mít tisíc stupňů.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Váš mozek je váš největší sexuální orgán. Nebojte se jej proto použít a vymyslet si nějakou netradiční a velice originální polohu! Bydlíte v bytě s balkonem? Vyzkoušejte sex s větrem ve vlasech. Bydlíte na vesnici a máte blízko do lesa? Pak vyzkoušejte milování hezky na mechu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rok 2019 je pro vás celý ve znamení lásky a romantiky. Saturn a intimní Pluto pokračují ve společném pilotním projektu dostat vás do, nebo vás udržet, ve věrném vztahu. To ale neznamená, že bude letošní léto nudné. Naopak! Vaše léto bude žhavé jako nikdy. Zažijete spoustu žhavého sexu, vášnivého flirtování a nezapomenutelných okamžiků.

S kým vám to bude jiskřit?

Raci si k sobě přirozeně budou přitahovat vodnáře, panny, blížence, raky, střelce, kozorohy, berany a ryby. Naopak nepříliš vřelosti pocítíte se lvy, váhami a štíry. Lidem v tomto znamení se proto raději vyhýbejte.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Pojďme trochu zaexperimentovat! Už jste to někdy zkoušeli v autě? Že ne? V létě je k tomu perfektní příležitost! Najděte si nějaké klidné místo na kraji silnice, vypněte motor a nechejte vášeň ať se stane vaším průvodcem. Milovat se můžete nejen na předním nebo zadním sedadle, ale také na kapotě auta. Uvidíte, že na takový zážitek jen tak nezapomenete.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Lvům jde letos romance a dobrodružství ruku v ruce. Jupiter pro vás připravil planoucí stezku přes vášnivý, okázalý, erotický měsíc červenec. Šípy Amorovy mohou letos létat i ze zámoří a zažehnou tak mezikulturní spojení. Naplánujte si dovolenou u moře a zažijete pořádnou divočinu.

S kým vám to bude jiskřit?

Někdo z vašich přátel či známých by vás mohl zaskočit svou náklonností. Bude jenom na vás, zda jí dopřejte sluchu či raději vůbec. Pokuste se držet toho, co vám radí vaše srdce. Nejvřelejší vztahy budete mít po dobu letošního léta s ostatními lvy, dále pak s berany, kozorohy, vodnáři, býky a štíry.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

V létě se má zkusit vše, a proto se nebojte akrobatických kousků v posteli. Co takhle poloha vzhůru nohama? Dámy, nožky nahoru a pánové, vzhůru do neprozkoumaných vod sexuálních dobrodružství.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Přijde vám, že jste až do teď nezažili žádné zajímavé sexuální dobrodružství? Že byl až do teď tento rok spíše nudný a co se týče sexuálních dobrodružství podprůměrný? Pak vězte, že v létě se to naprosto změní. Buďte připraveni! Se zatměním kozoroha v červenci můžete dokonce potkat svého budoucího manžela či svou budoucí manželku.

S kým vám to bude jiskřit?

Pořádné vzrůšo zažijete s pannami, raky, štíry, střelci, blíženci a býky. Ani nemusíte zjišťovat, v jakém znamení je váš protějšek narozen. S těmito znameními vám to totiž bude jiskřit naprosto samo.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Vyzkoušejte milování v kuchyni. Proč zrovna tady? Tak zaprvé - už jste se někdy milovali v kuchyni?! A zadruhé - co je víc sexy, než se na sebe vrhnout bez ponětí o čase a místě?!

Váhy (24. 9. -23. 10.)

Dlouhá procházka po pláži při západu slunce. Společnost vám dělají pouze vlny oceánu. Jemně sevře vaši ruku. Mlčky pokračujete. Po chvíli najdete zapadlou zátoku a oba se rozhlédnete. Nikdo jiný kolem není. Políbíte se. Cítíte, jak vás písek jemně hladí na zádech. A pak už se pouze oddáte jeden druhému...

S kým vám to bude jiskřit?

Nezapomenutelné letní románky zažijete letos v létě s býky, vodnáři, rybami a střelci. S ostatními znameními zvěrokruhu takové štěstí mít nebudete. Ale to nevadí. Letos v létě zažijete takové sexuální a milostné dobrodružství, že tomu ani nebudete chtít uvěřit. Romantické filmy z Hollywoodu se oproti vám budou moct jít zahrabat.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Protože není sex na pláži dvakrát příjemný, vyzkoušejte polohu zezadu na všech čtyřech. Omezíte tak možnosti přenosu písku do intimních míst, kam by se rozhodně během sexu dostat neměl. Skvělou možností je ale taky sex ve stoje, nebo sex v moři. Pouze pamatujte na to, že voda není lubrikant, a tak je potřeba použít před sexem ve vodě lubrikační gel určený právě pro milování pod vodou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou po divokém roce 2018 připraveni najet na stabilnější a umírněnější koleje. Žádná divočina, žádná dramata, žádné problémy. Letošní léto se ponese v poklidném a pohodovém duchu. Zažijete spoustu krásného milování a nádherných společných chvil. Slunce bude svítit v létě jen pro vás. Štíři jsou velmi smyslově založení, jsou požitkáři, kteří se umí do postelových hrátek naplno ponořit. A o tom to letos v létě vlastně bude.

S kým vám to bude jiskřit?

Štír si letos v létě bude rozumět prakticky se všemi znameními. Pouze s rakem a střelcem vám to bude trochu skřípat, ale jinak najdete spřízněnou duši u jakéhokoliv znamení.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Sladká vůně svíček. Relaxační hudba. Řekne vám, abyste se svlékli a lehli si na břicho. Vezme si do ruky pírko a začne jím lehce hladit vaše tělo. Nejprve nohy, lýtka, stehna, až výše k vašemu přirození. Vzduch protkne silná atmosféra vzrušení a erotična.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci se letos v létě budou cítit jako Leonardo DiCaprio a Kate Winslet v kultovním snímku Titanic. Věřte, že takovou romanci, vášeň a vzplanutí jste ještě nikdy předtím nezažili. Potkáte osobu, která vám převrátí život vzhůru nohama. Možná kvůli ní zcela zapomenete na svá předsevzetí a představy. Se svým vládcem, živým a hlasitým Jupiterem, který září ve vašem znamení po celé léto, bude váš život tak bohatý a vzrušující, že budete mít o dobrodružství postaráno.

S kým vám to bude jiskřit?

Pro žhavá jiskření se bude nejvíce hodit někdo, kdo se narodil ve znamení vah, ryb, panny, beranu, blíženců nebo raka. Se zrozenci těchto znamení si budete právě v letních měsících nejvíce rozumět. A to nejen v podobě partnerských vztahů, ale i těch přátelských. Obklopte se proto právě letošní léto zrozenci v těchto znameních.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Od přírody jste romantik. Milujete romantické vztahy, dlouhé procházky, západy slunce. Ovšem když přijde na postelové hrátky, dokážete se utrhnout ze řetězu. Nestůjte opodál a vrhněte se do nových intimních zkušeností po hlavě. Co takhle pro letošní léto anální sex?!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Erotické hračky, smyslné pomůcky i fyzicky obtížné sexuální praktiky - to je vaše. Nebojíte se nových poloh ani sexuálních zkušeností. Když na vás někdo mrkne na dovolené, rozhodně nevezmete do zaječích, ale jdete svému štěstí v ústrety. Na svůj letní sex budete ještě dlouho vzpomínat.

S kým vám to bude jiskřit?

Letos v létě vám to nejvíce zajiskří s blíženci, lvy, kozorohy, rybami, raky, váhami a střelci. Budete se seznamovat, co vám jen pusa bude stačit. Pokud ponecháte stranou malicherné hádky, přijdete na to, že si s dotyčným velice dobře rozumíte. Není vyloučeno, že se z letního románku může vyklubat životní láska.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Při sexu nezůstávejte jen u misionáře. Ten sice není na škodu, ale přece jen už celkem ohraný. Vyzkoušejte se překulit na bok a hned poznáte novou stránku této polohy. Skvělou možností je i sex v sedě. Pro ten se hodí prakticky jakékoliv místo. Letní kino, sedačka v autě, pikniková deka…

Vodnář (21. 1. - 18. 2.)

Od začátku tohoto roku jste naprosto překalibrovali svůj romantický kompas. Série nevydařených vztahů otřásla vaší osobou, a tak teď už přesně víte, jaký protějšek hledáte. A to se vám bude toto léto nadmíru hodit. Pro vás už neexistuje sex bez romantiky. Nejvíce si jej užijete při pohledu z očí do očí. V takovou chvíli cítíte skutečné spojení s druhou osobou.

S kým vám to bude jiskřit?

Ač na horoskopy příliš nevěříte, hvězdy vám předvídají vřelé vztahy se zrozenci ve znamení vah, raka, vodnáře či lva. Právě s těmito lidmi si budete mít neustále o čem povídat, budete mít podobné zájmy a i v posteli se budete doplňovat, jako byste se znali odjakživa.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Vyzkoušejte silnou polohu na koníčka. Tato poloha je jednou z nejoblíbenějších vůbec. Dokáže uspokojit jak muže, tak i ženu. Je emancipovaná, silná, erotická, sexy. A pokud ji chcete trochu transformovat, můžete ji vyzkoušet z boku. To znamená, že si žena poposedne o 90°.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Dobře jíst, pít a milovat se. V tomto duchu se ponese celé „rybí” léto. Temperamentní planety Venuše a Mars jsou vám nakloněny a přichystají si pro vás žhavá překvapení na každém rohu. I když jste beznadějný romantik, letos popustíte uzdu své sexuální fantazii a necháte se zlákat do erotických dobrodružství.

S kým vám to bude jiskřit?

Dejte si pozor na blížence - s těmi vám to letos v létě klapat nebude. Naopak se obklopujte váhami, berany, střelci a kozorohy. Právě ti vám budou letos v létě spřízněni.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet

Erotika a sex jsou vám moc dobře známy. Nebojíte se experimentovat a ani Kámasutru nedržíte v ruce poprvé. Proto zkuste zase něco nového. Co si takhle přinést do ložnice na pomoc bytový nábytek?! Židle, stoličky, podpěrky, taburetky. To všechno přináší zcela nové a neokoukané možnosti do vašeho sexuálního života. Už dávno neplatí, že si erotické pomůcky musíte kupovat jen v erotic shopu.

Pár slov závěrem

Chcete vědět o jednotlivých znameních více? Přečtěte si o nich podrobněji v našem erotickém horoskopu. Letošní léto přeje všem znamením. Každý si najde to své, každý zažije alespoň jedno milostné dobrodružství. Pro někoho si hvězdy přichystaly trvalé partnery, na jiné čekají žhavé milostné románky. Rozhodně se ale nikdo nudit nebude! Léto a stoupající teploty jakoby v každém z nás zažehly plamínek vášně a erotiky.

A pokud vám tento článek nestačil a hledáte další inspiraci pro netradiční letní milování, můžete se inspirovat novými místy na sex, netradičními sexuálními hračkami a přírodními afrodiziaky v knize Zerexsutra.

 

A jaké polohy jsou jako stvořené na léto? Přece ty v autě! Přečtěte si článek:



erotický horoskop 2019
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow