Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Vědci potvrzeno: Slabá erekce a prostata spolu souvisí

02.04.2019 00:00 vedci-potvrzeno-slaba-erekce-a-prostata-spolu-souvisi

Milujete chvíle strávené se svou partnerkou? Vydržel byste se jí dotýkat klidně od rána do večera? S láskou se na ni díváte a s ještě větší ji milujete a opečováváte. Ovšem v jedné oblasti ji přece jen nemůžete nabídnout 100% potěšení? Postelové hrátky. Sám víte, že vaše erekce nikdy nebyla ta nejtvrdší na světě. Ovšem v poslední době na sobě pozorujete, že je vaše erekce stále slabší a slabší?! Bojíte se, že by se nakonec mohla vytratit úplně? A co váš vztah? Přečká takovou zkoušku, anebo si vaše milovaná najde někoho jiného s erekcí tvrdou jako kámen? Pojďte společně s námi odhalit příčinu vašich problémů a důvod, proč už není vaše erekce jako dřív.

Slabá erekce a partnerství

Lidé často hodnotí vztah podle četnosti a kvality pohlavních styků. Není proto divu, že jakmile se objeví sebemenší mráček na jinak dokonalém partnerském nebi, okamžitě to značí nějaký problém. Avšak hned na začátek je nutné uvést, že téměř každý muž na světě má občas potíže s erekcí. A to ne jen ti starší, ale i ti mladší. Proto není nutné okamžitě malovat čerta na zeď.

Pokud však zažíváte problémy s erekcí denně, pak už je skutečně někde nějaký vážný problém, který je nutné řešit.

Co stojí za slabou erekcí?

V prvé řadě odborníky často napadají psychické problémy a stres. Tyto dva faktory totiž mají v posledních letech obrovský vliv na naši sexualitu a často stojí právě za problémy s erekcí.

Na druhou stranu ale není možné hodit všechny problémy jen na stres a přepracovanost. Mnohdy za slabou erekcí stojí také kupříkladu diabetes, kardiovaskulární onemocnění, roztroušená skleróza, onemocnění ledvin, ateroskleróza, nebo třeba alkoholismus.

Slabá erekce: Může být na vině prostata?

Důvodů, proč máte problémy s erekcí, může být celá řada. V posledních letech začali vědci sledovat také spojení mezi prostatou a slabou erekcí.

Prostata je malý nenápadný orgán nacházející se za močovým měchýřem. Je to záležitost čistě mužského charakteru, neboť ženy prostatu nemají. A vlastně z prostého důvodu - byla by jim k ničemu. Prostata totiž produkuje tekutinu, která je součástí ejakulátu. Tento sekret zvyšuje životaschopnost spermií a zlepšuje jejich pohyblivost. Bez ní by se tedy spermie nemohly dostat až k vajíčku a oplodnit jej.

Potvrzeno vědci: Slabá erekce a prostata

Jenže právě tato velice důležitá žláza, díky které se vlastně můžeme vůbec rozmnožovat, stojí i za vašimi problémy s erekcí. Je to až ironické.

Potvrdili to také odborníci. Vědci v odborné studii sledovali právě tento vztah mezi sexuálním životem mužezdravím jeho prostaty. Během výzkumu monitorovali 2 115 mužů ve věku od 40 do 79 let. Tyto muže vědci kontrolovali od roku 1990, kdy každé dva roky tito muži vyplnili dotazník.

A jaké byly závěry z tohoto několikaletého pozorování? Výsledky z této studie ukázaly, že každá z oblastí sexuálních funkcí, ať už se jednalo o vzrušení, erektilní funkce, sílu ejakulace nebo třeba celkovou sexuální spokojenost, nepřímo souvisela se zdravím dolního močového traktu, a tedy i s prostatou. To tedy znamená, že pokud muž trpí například zánětem prostaty, promítnou se jeho problémy s největší pravděpodobností i na kvalitu jeho sexuálního života.

Podobné výsledky přinesla také studie s názvem „Prostatic Disease and Sexual Dysfunction”, nebo například studie z roku 2016. V současnosti vědci pracují na dalších odborných studiích, je ovšem téměř jisté, že i oni potvrdí výše uvedené tvrzení, že prostata má nepopiratelný vliv na kvalitu vaší erekce.

Řešení je jednodušší, než si myslíte

Jenže, jak z toho ven? To, že známe přesnou příčinu vašich problémů, vám problémy v posteli ještě nevyřeší. Ne, východisko hledejte někde úplně jinde. Pomoci vám totiž může přípravek s názvem Prostanax. O co se jedná?

Prostanax je unikátní doplněk stravy, který je určen zralým mužům, kteří začínají mít problémy s prostatou, zejména s jejím zvětšováním. Prostanax obsahuje pouze výtažky z rostlin, díky kterým příznivě působí na správnou funkci prostaty a močového ústrojí. Přípravek Prostanax se užívá 1x denně po jídle a důkladně se zapíjí.

V jedné tobolce Prostanaxu najdete 320 mg extraktu z plodu Saw Palmetto, 250 mg extraktu z kořene kopřivy dvoudomé, 10 mg zinku, a dále želatinu, hořečnaté soli mastných kyselin a oxid titaničitý.



erekce problémy s erekcí
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow