Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Kdo vám pomůže s prodloužením sexuálního styku? Známe odpověď!

Autor článku: redakce Zerex.cz 21.04.2017 00:00 prodloužení sexuálniho styku

Věděli jste, že předčasná ejakulace patří k nejčastějším sexuálním problémům na straně mužů? Při zahájení sexuálního života to nemusí být nic neobvyklého, poznat své tělo a jeho reakce vyžaduje určitý čas. Tento problém ale často přetrvává. Odborníci přišli s odhadem, že touto poruchou trpí každý pátý muž. A jak dlouho předčasná ejakulace trvá? Uvádí se, že od 15 sekund do jedné minuty. U mužů s touto diagnózou to v průměru vychází na 1,8 minut. To sice vypadá ve srovnání se statistickými údaji mírně optimisticky, ale realita příliš příznivá není. Důvod? Tento handicap totiž odezní sám od sebe jen v malém procentu případů.

Kdo pomůže s prodloužením sexuálního styku?

Co vlastně stojí za tímto sexuálním problémem? U mladých mužů se často jedná o nedostatek zkušeností. Také tehdy, když je pohlavní styk něčím naprosto výjimečným, mohou nastat tyto komplikace. Muž se příliš rychle vzruší a svoji touhu neovládne. Pokud se situace nelepší, nezbývá než navštívit sexuologa. Ten provede odběr krve, jehož součástí je i získání hormonálního profilu, zejména určení hladiny mužského pohlavního hormonu. Stává se, že muž zakotví i v ordinacích dalších specialistů, nejčastěji to bývá urolog nebo neurolog. Je důležité získat co nejplastičtější představu o jeho zdravotním stavu, zejména vyloučit jakékoli vážné onemocnění.

Pomoci mohou i Kegelovy cviky

Problém s předčasnou ejakulací se řeší několika způsoby. Někdy pomůže sexuální nácvik. Často je nutné, aby spolupracovala i partnerka, protože při hledání vhodné techniky je třeba brát na ni ohled. K osvědčeným metodám se řadí i tzv. Kegelovy cviky. Lékař může předepsat i znecitlivující masti, aby oddálil mužovu ejakulaci, nebo potřebné léky. Předčasná ejakulace má víceméně historické kořeny. V hluboké minulosti, před miliony let, bylo cílem dokončit pohlavní akt co nejdříve, aby se dvojice během koitu nestala kořistí hladové, divoké zvěře. Šlo tedy o to předat rychle genetický materiál a neriskovat život. Dnes už nám naštěstí toto bezprostřední nebezpeční nehrozí. Zerex extralong na prodloužení sexuálního styku



sex předčasná ejakulace touha
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow