Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Váhy - žena

22.04.2014 23:05
Žena ve znamení Váhy je skutečně elegantní a nádherné, přičemž svou ženskost doplňuje vhodným oblečením a vůní, kterou si muž velmi snadno zapamatuje. Její ženské přednosti nezůstanou vždy zakryty před zraky veřejnosti a zejména partnera, při kterém se umí dostatečně odvázat a dokáže mu ukázat celé své tělo bez náznaku zdrženlivosti.

Jak na ženu ve znamení Vah

Svého partnera si žena Váha vybírá velice pečlivě. Musí působit velmi dobře na tuto ženu, přičemž stačí hezká tvář a oblečení, které ji upoutá. Pokud otevře ústa, musí to být pro ni zajímavé informace. V případě, že je nudný nebo neatraktivní tím, co dělá, nebude mít u ní šanci. Také jsou pro ni důležité i povolání, protože ty klasické a nudné jsou naprosto nevhodné k zaujetí ženy ve znamení vah. Muž by měl dobře znát význam slova kompliment, přičemž tato pěkná slova tahle žena vyžaduje poměrně velmi často. Vše, co muž udělá, se jí musí líbit a musí být přesvědčena o tom, že on je ten pravý. Muž, který se jí líbí, často podlehne jejímu svádění, které nemá často konce. V tomto je žena ve znamení Vah skutečně dobrá. Pokud chce muž mít něco v milování podle sebe, rozhodně na ní nesmí tlačit a nemůže jí to neustále přikazovat. V takovém případě jsou všechny šance ztracené a žena se vzdává naděje, že by to mohlo být dobré a rozuměli by si. Ženu ve znamení Váhy není dobré přesvědčovat o něčem, co sama nechce. Pokud Vám řekne, že něco nebude dělat nebo je to pro ni příliš perverzní, pak tento názor už nezměníte.

Žena Váhy a sex

Tak, jak ona dokáže svádět, měl by to umět i její muž. Platí to i v případě předehry, kdy si ji muž musí získat na svou stranu a přesvědčit ji, že to dělá v zájmu obou. Tato žena chce mít vždy jistotu, že muž je tu jen pro ni. Pokud ji chcete dokonale uvolnit, můžete ji promasírovat s zcela jiným zakončením, jak jen se slovy "děkuji" nebo "to už stačí". Celkově byste neměli být k jejímu tělu příliš agresivní, ale měli byste se snažit o jemnost. Při sexuálních polohách tak vybírejte ty, které nejsou příliš hrubé a žena v nich nepůsobí jen jako sexuální objekt, ale jako něžné stvoření. Nohy, prsa či ruce jsou jejími častými zónami, u kterých se při doteku rozpaluje. Pokud po Vás začne šmátrat rukama, je to z toho důvodu, že chce zjistit místa, která Vás nejvíce vzrušují. Určitě si po čase zvykne na všechno, co máte rádi, a nebude jen pasivní pozorovatel při milování. Zaujmete ji zejména komplimenty během sexu, ale i připravenou postelí či dobrou večeří nebo vínem, které nesmí při romantice chybět. Při předehře se zaměřte na celé její tělo, nejen na jednu část. Nemá ráda, pokud něco zanedbáte. Perfekcionistka v pravém slova smyslu. I takto se dá označit žena v tomto znamení.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow