Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Váhy – muž

23.04.2014 00:10
Tento proměnlivý typ člověka je skutečně poklad, pokud víte, jak ho zaujmout. Pokud se Vám to však nepodaří, bude Vám muž Váha lézt pořádně na nervy. Na začátku vztahu s mužem ve znamení Váhy je často vše růžové a dokonalé. Vy i on máte chuť na sex kdykoliv a kdekoliv. Po čase je však tento muž velmi nenasytný a chtěl by sex častěji, ale ne každá žena mu dokáže vyhovět. I proto to končívá hádkami a zklamáním.

Muž Váhy jak na něj

Muž Váha dokáže být skvělý milenec a partner do každé situace, musí však dostat to, co očekává. Muži ve znamení Váhy vypadají většinou velmi dobře a sympaticky. Nejedna dáma si určitě u nich řekne a povzdechne si, jací jsou šarmantní a jak dobře vypadají. První krok musí většinou udělat žena. Tyhle chlapi charakterizuje zejména plachost, s jakou se k ženě blíží a jak s nimi chtějí začít komunikovat či dotýkat se. Tato vlastnost však po čase ustupuje, projevuje se často jen na začátku a i proto si velmi rychle zvyknete na to, že po čase je takový muž iniciátorem milování. Na otázku o ženě, podle jeho představ, by Vám zřejmě jen těžko odpověděl. Je to spíše ten typ člověka, který má jisté zásady a který ví, co chce. Avšak nezáleží mu na detailech, jakými jsou vlasy či velikost postavy. Chce pěknou ženu, která má i prsa a zadek, ale která se umí elegantně nalíčit. Rozhodně nehledá typické kariéristky, které jsou již na pohled přehnaně sebevědomé a podle vzhledu je vidět, že spíše než na muži, jim záleží na hmotných darech či věcech. Pro své krásné komplimenty si vybírá ne vždy ideální čas, i proto se Vám může často zdát, že jste žádné neslyšeli. Rozhodně to však myslí upřímně a nelže, pokud Vám řekne o jeho náklonnosti k Vám.

Znamení Váhy muž - láska a sexualita

Muž ve znamení Váhy má velmi citlivou povahu, která způsobuje, že někdy je zklamaný víc, než byste možná čekali. Pokud mu totiž ublížíte, je často v koncích a potřebuje rady. Rozhodně mu nedělá dobře, pokud partnerka flirtuje za jeho zády. Určitě nebude iniciátorem prvního milování. Chová se skutečně váhavě a čeká, dokud mu Vy neřeknete, že je ten správný čas a jste připravená. Celé milování si chce vždy dokonale užít a chce, aby to byl pro něj zážitek. Spíše než na čas se tedy dívá na pocity, které při tom zažívá a někdy je nutné navést ho na ta správná místa. Pokud už je tedy tam, "kde má být", velmi rychle se postará o rozpálení Vaší duše a těla. Určitě nebudete litovat, že jste v posteli právě s tímto člověkem. Postará se o vše, co je třeba k tomu, aby byl sex s ním velmi příjemný a nezapomenutelný. Má rád polohy zezadu nebo když partnerka leží na zádech, kdy se dívá na její dokonalé proporce.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow