Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Tipy pro zlepšení erekce část. 1

09.05.2014 18:41
Erekce neznamená jen mužské vzrušení, ale problémy s ní mohou napovědět o dalších, závažnějších problémech. Toto arteriální poškození, kterým může být například infarkt reálně hrozí při problémech s erekcí. Může být způsobeno kardiovaskulárním onemocněním a cévy v penisu, které jsou relativně malé, to postihuje nejdříve ze všech. Máme pro Vás několik tipů, které Vám napomohou ke zlepšení erekce a které jsou každému dostupné.

Marmeláda z ostružin – zázrak v malém pohárku

Ostružiny, jakož i jiné tmavé ovoce - borůvky či bezinky, obsahují velké množství účinných antioxidantů. Tyto antioxidanty napomáhají k erekci, která se dostaví mnohem rychleji, pokud jich má Vaše tělo dostatek. Penis je vzpřímený pouze tehdy, pokud je k tomu dostatek oxidu dusnatého. Tento oxid dokáže rozšiřovat cévy a tak se penis dostává do té "správné" polohy. Volné radikály však ničí oxid dusnatý, což se odrazí na samotném výsledku a nedosažení erekce. Samozřejmě, volné radikály musí tělo obsahovat, avšak v "rozumné" míře.

Kouření zabíjí – i Vaší erekci

Kouření je velmi nebezpečné pro Vaše zdraví a zejména pro činnost srdce. Přímo si jím přivoláváte mrtvici, rakovinu plic či rakovinu močového měchýře. Ale pokud chcete bez problémů fungovat i v posteli, ať jste mladší či starší, pak si rozhodně třeba dát pozor i na riziko impotence. Kouření škodí cévám, přičemž si přímo přivoláváte problémy s erekcí a celkově činnosti cév a srdce. Kouřem poškozené tepny a cévy se umí dostat do "normálního" stavu, když přestanete kouřit a začnete jíst zdravé potraviny. V tomto případě byste si měli do svého jídelníčku zařadit i rybí prsty, které obsahují mnoho látek na zlepšení činnosti cév.

Bez stresu je to lehčí

Platí to i v případě erekce. Mnoho mužů pochopilo, že stres dokáže nadělat divy. Tak jako žena si dokáže více či méně ovlivnit menstruaci právě správným psychickým rozpoložením, kdy ve stresu ne a ne se menstruace dostavit, i muž s čistou hlavou dokáže mít mnohem kvalitnější erekci než muž ve stresu. Uvolňovaný epinefrin, který patří mezi adrenalin, dokáže být velmi problémový, co se týče erekce. Vaše cévy a tepny mohou být časem velmi tvrdé, což má však zcela opačný vliv na erekci, jak byste si možná přáli. Tvrdé cévy však vůbec nejsou výhodou, jak by se vám mohlo zdát. Rozhodně třeba mít hlavu prázdnou a bez problémů, abyste se mohli naplno soustředit na radostné chvíle v posteli.

Zkuste se vyhnout chrápání

Možná se Vám to zdá zvláštní, ale je to tak. Alespoň to tvrdí vědci z USA, kteří se zaměřili na tkáně v našem těle. Všechny z nich potřebují, aby měly dostatek kyslíku pro optimální zdraví, přičemž chrápáním se právě tento kyslík do tkání příliš nedostává. Spíše než na léky pro zastavení chrápání se zaměřte na Vaši polohu při spaní. Zkuste více zvednout nohy a půjde to samo.


nedostatečná erekce podpora erekce slabá erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow