Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Techniky masturbace - poznejte je všechny!

Autor článku: redakce Zerex.cz 16.04.2018 00:00 techniky masturbace

Jste aktuálně bez partnerky a tak si dlouhé chvíle krátíte se svou pravačkou? Pro mnoho mužů je toto téma tabu. Většinou o tom nikde otevřeně nemluví, a tak je ale velmi pravděpodobné, že ještě neznáte všechny techniky masturbace! Teď zbystřete - není totiž jen jedna! Stejně jako sex, může mít i masturbace několik podob. Poznejte proto techniky masturbace, které si muži oblíbili a posuňte svou autoerotiku na další úroveň.

Techniky masturbace oběma rukama

Jako první zde máme techniku, ke které budete potřebovat obě ruce. Zkuste zapojit do masturbace obě ruce a uvidíte, že bude stát výsledek za to. U této techniky máte na výběr dvě možnosti provedení:

  • Buď uchopíte penis do obou rukou,
  • nebo vložíte penis mezi dlaně a začnete jej mačkat z obou stran.

Ať tak či onak, princip této techniky je stejný, jako u klasické masturbace jednou rukou. Penis stimulujete nahoru a dolů, dokud nedosáhnete vyvrcholení. Tempo i sílu přizpůsobte tomu, jak to máte rádi. Hlavní je, aby se vám to líbilo.

Mezi prsty

Další technika, kterou si zde popíšeme, je mezi muži velmi oblíbená. Jedná se snad o jednu z nejoblíbenějších. O co se jedná? Penis stiskněte mezi ukazováčkem a palcem u kořene, následně začněte s klasickou masturbací. Síla, tempo i intenzita jsou jen na vás. Stačí však trochu více na penis zatlačit a prožitek bude okamžitě silnější. Uvidíte, že si tuto techniku zamilujete, stejně jako stovky dalších mužů před vámi. Vhodná je navíc jak pro méně, tak i pro více obdařené muže.

S varlaty

Doposud jsme vůbec nezapojili do hry varlata. Přitom by bylo škoda, nechat je jen tak ladem. Mnozí muži totiž mají stimulaci varlat dokonce raději než samotného penisu. Velmi citlivě totiž reagují na každý dotek. Samotné vyvrcholení bude díky této technice mnohem intenzivnější. Pojďme proto i varlata zapojit do hry! Jednou rukou klasicky masturbujte, tedy hýbejte penisem nahoru a dolů, a druhou rukou stimulujte varlata. Ovšem vždy pouze jedno, tedy nejprve stimulujte například pravé a pak až levé. Nikdy ne obě naráz. Vyzkoušet můžete škrábání nebo hlazení varlat, jak vám to bude příjemné.

Stimulujte také perineum

Když už jsme v oblasti u varlat, nemůžeme zapomenout také na perineum. Malé místo nacházející se mezi konečníkem a varlaty. Mnozí odborníci označují právě toto místo za mužský bod G. Stimulujte proto i jej! Perineum se doporučuje dráždit hlazením nebo stisknutím rukou. Samozřejmě opět tak, aby se vám to maximálně líbilo.

O dlaň ruky

Další zajímavou technikou, je dráždění žaludu penisu přes dlaň ruky. Nedochází tedy ke klasické masturbaci v klasickém slova smyslu, ale pouze k dráždění žaludu. Ovšem nebojte se, vyvrcholení bude slastné jako u jakékoliv jiné techniky. Semkněte pěst a přiložte dlaň k žaludu. Žaludem postupně pronikejte do semknuté pěsti. Ideální je použít při této metodě lubrikační gel, který celý proces výrazně zjednoduší. A máme zde tip pro skutečně fajnšmekry! Tuto techniku můžete vyzkoušet také ve sprše, kde místo lubrikačního gelu můžete použít intimní nebo sprchový gel. Uvidíte, že zažijete nový sexuální prožitek.

Technika s masáží prostaty

A co by to bylo za techniky masturbace, kdybychom úplně zapomněli na stimulaci prostaty? Jak je známo, stimulace této žlázy předstojné může být pro mnohé muže naprosto odzbrojující. Proto ji také během masturbace vyzkoušejte! A jak na to? Nejlepší technikou je vniknout prstem do konečníku, samozřejmě tak, aby vám to bylo příjemné, a necháte jej tam. Nebudete s ním nijak hýbat. Následně začnete s jakoukoliv klasickou technikou masturbace, jakou již znáte, nebo jakou chcete vyzkoušet. Uvidíte, že dosáhnete silnějšího a intenzivnějšího orgasmu. Pokud si tuto techniku zamilujete, můžete ji následně vyzkoušet také se svou partnerkou.

Pár slov závěrem

Ať už vyzkoušíte všechny nebo jen jednu techniku masturbace, pamatujte, že se vám to musí líbit. Pokud vám daná technika nesedne, nemusíte ji příště opakovat. Masturbace je hlavně o vašem uspokojení. Pryč jsou ale ty doby, kdy vezmete penis do ruky, otevřete časopis pro dospělé a začnete hýbat penisem nahoru a dolů. Toto sice nejsou všechny techniky mužské masturbace, ale můžete díky nim vyzkoušet něco nového. I bez partnerky tak oživíte svůj sexuální život. Uvidíte, že to bude změna věru vítaná. Navíc se díky tomu seznámíte se svým tělem a sexualitou a třeba tak objevíte zcela nevídané pocity, které jste doposud nezažili. Mohlo by vás také zajímat: Mužská masturbace: Zdravá pomůcka nebo vážný problém? Odhalte s námi toto tajemství i vy. 



penis masturbace techniky masturbace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow