Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Tantrický sex: Praktika, díky které zažijete opravdu nezapomenutelné milování

05.02.2019 00:00 tantricky-sex

Svátek všech zamilovaných sv. Valentýn. Celý den je doslova protknutý láskou, něhou, vášní a touhou. Oslavy sv. Valentýna se již tradičně vyznačují nejrůznějšími gesty lásky. Přesuňte oslavy po celém dni do ložnice a objevte kouzlo tantrického sexu. Jaké polohy z tantry vám nesmí uniknout? Jak dlouho trvá tantrický sex? A jakými erotickými pomůckami si můžete své milostné hrátky ještě okořenit? Na to vám odpovíme v následujících řádcích.

Tantrický sex a jeho počátky

Tantra není výmyslem posledních dní. Světlo světa poprvé spatřila užpřed 5 000 lety, kdy sloužila jako ušlechtilá meditační metoda, při které se uvolnilo nejen tělo, ale také mysl. Tantra není jen o živočišném, divokém sexu, je to hlavně o propojení těla a mysli. Oba partneři doslova procítí orgasmus toho druhého. Není proto lepší příležitostí pro vyzkoušení tantrického sexu než oslavy sv. Valentýna.

Slovo tantra se překládá jako předivo či tkaní. V centru tantrického učení hraje podstatnou roli maithuna, rituální soulož. Je to jakýsi "grupensex" označovaný ovšem jako čakra. Děje se tak pod dozorem a vedením učitelů sexu, guru. Tantrici stejně jako taoisté vyzývali sice muže k častým souložím, ale bez ejakulace. Existuje mnoho škol, a tak je v tantře skoro nemožné vyslovit výrok neodporující jinému. Vesmír a lidské tělo je prý v podstatě totéž. Tělo a duši se snaží uvést do souladu s vesmírnou energií, to spočívá v aktivaci energie opačného pohlaví ve vlastním těle a v ritualizovaném pohlavním styku,” popisuje gynekolog, porodník a sexuolog MUDr. Zlatko Pastor.

Nejoblíbenější tantrické polohy

Pokud byste pouze leželi na zádech jeden vedle druhého, byla by to celkem nuda. Vyzkoušejte proto některou z následujících poloh, které si dozajista získají vaše srdce.

1. Poloha lotus

První poloha je určená pro zamilované páry. Užije si jí jak žena, tak i muž. Sedněte si naproti sobě a propleťte mezi sebou své nohy. Tak z vašich těl vznikne lotus. Následně si můžete namazat ruce masážním olejem, pokud budete chtít, a začněte si pomalu navzájem hladit svá těla. Při této technice rozhodně nikam nepospíchejte. Dejte si pěkně na čas. A přitom se navzájem dívejte do očí.

Jakmile už to vzrušení a celé sexuální napětí mezi sebou nevydržíte, můžete se oddat jeden druhému při vášnivém sexu. Jako perfektní erotická hračka k této technice je vibrátor na klitoris. Díky němu budete cíleně stimulovat klitoris vaší partnerky. Vibrátory na klitoris dokáží vyvolat skutečně bouřlivé orgasmy, a tak se nebojte, pokud budete muset tantrická cvičení na chvíli přerušit.

2. Masáž lastury

Druhá tantrická technika, kterou rozhodně musíte vyzkoušet, je čistě dámskou záležitostí. Žena si lehne na nějakou měkkou a pohodlnou podložku a muž si klekne vedle ní. Nejprve opět začněte s jemnou masáží a hlazením celého jejího těla. Sjednoťte navzájem dech a tep. Následně se postupně propracovávejte k její vagíně.

Vagínu i klitoris vaší partnerky začněte velice jemně hladit. Netlačte a nespěchejte. Při tantře si máte vychutnat jeden druhého, takže to rozhodně není soutěž o nejrychlejší orgasmus. Stimulujte vaší partnerku na nejrůznějších místech a zjistěte, které doteky jí nejvíce rozpalují. Jakmile budete přesně vědět, co vaši partnerku nejvíce vzrušuje, připravte jí ten nejvášnivější a nejsilnější orgasmus v jejím životě.

Pro tuto praktiku je nejvhodnější erotickou hračkou womanizer. Womanizery zlehka nasají ženský klitoris a pomocí různých tlakových vln jej stimulují. „WOMANIZER je speciální luxusní vibrátor na klitoris se špičkovým německým designem a kvalitou. Jsou to jedinečné masážní strojky, které lehce nasají klitoris a pak ho s pomocí pulzujících tlakových vln bezdotykově a jemně stimulují. Je to revoluční technologie,” uvádí Roman Zažírej technický spolupracovník sexshopu SexShop-Erotic.cz.

3. Masáž lingamu

Poslední praktikou, kterou byste měli na Valentýna vyzkoušet, je masáž lingamu. A co si pod tímto názvem představit? Opět si společně najděte klidné a pohodlné místo. Muž si lehne na pohodlnou podložku a žena si klekne vedle něj. Masáž lingamu probíhá velmi, ale skutečně velmi pomalu a promyšleně.

Nejprve vám vaše partnerka opatrně položí ruce na penis a zůstane v klidu. Chvíli s ním nebude nic dělat, pouze jej bude držet. Poté chytí váš kořen penisu a jemně ho stiskne. Následně bude přejíždět po penisu rukou nahoru a dolů, zkusí při tom měnit ruce, aby byl pohyb plynulý.

Žena při této technice nesmí spěchat. Mnohé dámy si pamatují pohyby z filmů pro dospělé a začnou zbytečně spěchat. Tak to ale u tantrického sexu nefunguje. Tantra je pomalá, promyšlená meditační technika, u které jde zejména o prožitky a vcítění se do toho druhého než o samotné vyvrcholení.

Pro tantrický sex je důležitá jeho ‚bezcílnost'. Dřív jsem byl zvyklý na konvenční způsob sexu, kdy člověk jde za tím, co ho vzrušuje. Jde za orgasmem, svým nebo partnerčiným. V tantře je to zcela naopak – zůstáváte ve spojení a orgasmu se snažíte vyhnout. Když se to nepovede, tak to není žádná tragédie, ale principiálně energii, která je v sexu obsažená, nechcete těmi křečemi, kontrakcemi ztratit, chcete si ji v sobě uchovat. Aby se energie nevylila ven, ale abyste měl o něco vyšší energetický potenciál. Aby váš normální stav po milování byl o trochu blíže tomu, co zažíváte při orgasmu. Protože když se milujeme, tak máme typicky velkou citlivost, zažíváme poměrně velkou blaženost, jsme otevření, dobře se nám komunikuje. Když tu energii dlouhodobě v těle akumulujeme, tak se tohle stává běžnou realitou. Zásadní je pro tantru celkové uvolnění,” popisuje Manguri zakladatel pražského Tantra institutu.

Vhodným erotickým doplňkem je v tomto případě velice kvalitní lubrikační gel, který ženě usnadní práci a vám zpříjemní prožitky. Lubrikační gel by měl být ideálně na bázi vody, aby nezanechával po sobě mastný film.

Jak dlouho trvá tantrický sex?

Již několikrát jsme zde zmínili, že tantrický sex se nesmí uspěchat. Jak dlouho by tedy měl trvat? To záleží jen na vás dvou. Většinou trvá tantrický sex mezi 60 až 90 minutami, ale záleží vždy na daném páru. Někdo vydrží dlouhé minuty, někdo vyvrcholí hned po začátku.

Tantra je skutečně velmi spojená se sexualitou, je však chybou její náplň takto redukovat. Tantra je víc, je uměním meditace všedního dne, rozvíjí tělesné i smyslové vnímání a vede k otevřenému myšlení a k tomu, abychom aktivně hledali štěstí,“ vysvětluje Michaela Košťálová, lektorka studia Tantra masáže Praha.

Bylinkami k dlouhému tantrickému sexu

Abyste dokázal vydržet co nejdéle a abyste si to skutečně maximálně užil, vyzkoušejte doplněk stravy Zerex Extralong. Zerex Extralong je navržen speciálně tak, aby přirozeně posílil chuť na sex, nastartoval libido, a hlavně prodloužil výdrž při sexu. Unikátní složení dělá ze Zerexu Extralong skutečně dokonalý doplněk stravy při řešení vašeho problému. Extrakt tradičních bylin a důležitých aminokyselin příznivě působí na mužský organismus.

Kotvičník zemní, ostropestřec mariánský, maca peruánská, L-Citrulín, L-arginin, ženšen a mnoho dalších přírodních složek dokáží doslova kouzla. Stačí když si vezmete jednu tabletu cca hodinu před začátkem tantrických dobrodružství a budou se dít divy. Zerex Extralong je určen pro všechny, kdo si chtějí vychutnat delší milování a mají zájem maximálně uspokojit svou partnerku.

Navrhuji vám vyzkoušet přípravek Zerex Extralong. Ten přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se ale o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy,” uzavírá naše povídání uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.



tantrický sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow