Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Tantrický sex: Díky těmto technikám zažijete nový rozměr milování

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.01.2018 00:00 Tantrický sex: Díky těmto technikám zažijete nový rozměr milování

Možná budete překvapeni, ale tantrický sex není to, co si pod tímto pojmem většina lidí představí. Jedná se o meditační techniky, které mají za cíl propojit tělo a mysl. Pro mnohé se tak může zdát jako nudný. Ovšem zdání klame! Vyzkoušejte tři techniky, které vás naučíme v tomto článku, a uvidíte, že váš sexuální život pozná zcela nový rozměr.

Tantrický sex pro začátečníky

Hned na začátek je vhodné připomenout, že tantrický sex není jen o milování a masírování přirození. Je to o hlubokém uvolnění a splynutí těla a duše. Pokud vás tato technika zajímá blíže, můžete se o ní dočíst více v našem článku Dlouhá předehra, ještě delší sex. Ponořte se do hlubin tantry. Nyní se ale posuneme k samotným tantrickým technikám, které pomohou vašemu sexuálnímu životu.

Oddalování ejakulace

První tantrickou technikou je oddalování ejakulace. Tato technika je určená pro pány, ale ani dámy nezůstanou bokem. Začátek je pro všechny techniky stejný. Lehněte si s partnerkou na měkkou a pohodlnou podložku, například na postel. Žena pomalu začne s masáží celého těla. Neopomíjejte žádnou partii a samozřejmě se věnujte hlavně intimním místům. Pánové budou mít za úkol udržet se co nejdéle v klidu a když už se vyvrcholení bude blížit, okamžitě to řeknou své partnerce a na chvíli si dají pauzu. Takto se snažte oddálit ejakulaci co nejdéle.

Tuto techniku ocení zejména ti, kteří bojují s předčasnou ejakulací. Pokud budete masáž provádět pravidelně, můžete se naučit ejakulaci oddálit i o několik minut. Při zkoušení této techniky tantrického sexu se navíc můžete pojistit přírodními doplňky stravy na oddálení vyvrcholení, Zerex Extralong. V některých případech uživatelé tohoto doplňku stravy zaznamenali prodloužení ejakulace až o 30 minut.

Vaginální mapování

Další technika je určená čistě pro dámy. Společně si opět lehněte na podložku a pánové začnou jemně masírovat tělo své partnerky. Největší pozornost věnují vagíně, kterou začnou jemně a něžně hladit. Spíše než orgasmu se snažte společně zjistit, které doteky jsou pro vaši partnerku nejpříjemnější. Společně se díky této technice naučíte, co se vaší partnerce líbí nejvíce a zjistíte, jak ji nejlépe stimulovat.

Masáž lingamu

Poslední techniku, kterou zde zmíníme, je masáž lingamu. Jedná se o techniku vycházející z kámasútry a taoistického přístupu k sexu. Tato technika je velmi ucelená a neměla by tak po ní následovat žádná další masáž ani sex. Opět si společně najděte klidné a pohodlné místo.

Masáž probíhá velmi pomalu a promyšleně. Nejprve žena opatrně položí ruce na partnerův penis a zůstane v klidu. Poté chytí kořen penisu a jemně ho stiskne. Následně přejíždí po penisu rukou nahoru a dolů, zkusí při tom měnit ruce, aby byl pohyb plynulý. Nespěchejte a dopřejte muži klidné dosažení dostatečné erekce. Masáž genitálu je pro muže velmi příjemná. Bude se moci naplno uvolnit a starat se pouze o svůj vlastní prožitek. Celá masáž lingamu by měla být prováděna velmi pomalu. Muž by měl naplno vnímat své vzrušení a sílu okamžiku. Cílem není jen orgasmus, ale dokonalé propojení těla a mysli. Vyzkoušejte tyto tři techniky a uvidíte, že vaše milování získá zcela nový rozměr. Zerex Extralong na oddálení ejakulace



oddálení ejakulace tantra tantrické techniky tantrický sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow