Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Štír – žena

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.04.2014 00:00 Erotický horoskop - žena ve znamení Štíra

Žena ve znamení Štíra je skutečně výjimečná osoba, která Vás zaujme zejména svým vzhledem a chováním. Je plná energie a má stále chuť něco dělat. Ráda se věnuje sportu nebo aktivitě, kde dokáže nabrat svalovou hmotu a tak vypadat krásnější. Sportovní postava je tedy jistým symbolem těchto žen, přičemž mají také velmi dobrou kondici.

Jak na ženu ve znamení Štíra

Jestli je žena Štír zamilovaná, tak pak miluje naplno. Pokud Vás zbožňuje, můžete být o tom přesvědčen. Nemusíte váhat nad tím, zda je to skutečně tak a zda to není jinak. City k Vám jsou jistě dostatečně pevné a hluboké, přičemž je jen tak snadno něco nepokazí.

Láska je pro ženu Štíra jedna z hlavních priorit, kterou nehodlá jen tak zahodit za jednorázovou zkušenost. Určitě u ní tedy nezabodujete, pokud byste se rozhodli ji přesvědčit na jednorázovou rychlovku. Při komunikaci s touto osobou určitě zpozorujete dobrý smysl pro humor, který je velmi lidský a kterým si Vás získá. A získá si mnoho dalších mužů, protože oni to mají rádi, pokud je žena veselá a umí říct i něco skutečně zábavného, nejen takový obsah přijímat.

Znamení Štír žena a sex

V oblasti erotiky a sexu se cítí jako doma. Jak jsme již výše uvedli, jedna noc pro ni není řešením, protože muže si vybírá pečlivě. Stráví tím mnoho času, což pro ni znamená i vynaložení množství energie. Mohli bychom tak říci, že je dost náročná při výběru muže. Pokud má nějaké ideály, ráda je řekne i partnerovi, od kterého očekává jejich splnění. Chuť na sex má žena Štír poměrně často a netají se tím. Pokud ji tato chuť jednou popadne, rozhodně to dává najevo. Nemá často zábrany, když je vzrušená a mužům se to určitě líbí. Komplimenty si můžete nechat někdy pro sebe, avšak jsou chvíle, kdy si je i ona ráda vyslechne a kdy jí přijde absolutně lidské, že chce vědět, jaká je úžasná a jak ji ten druhý miluje.

Ženy ve znamení Štíra předehru příliš neoblibují. V těchto věcech nemá příliš velké zábrany a nesnáší zdržování ze strany muže, který by se jí rád dlouho dotýkal, aniž by k něčemu došlo. Na milování jí stačí skutečně jen pár nezbytných věcí, ale zejména schopný muž, který ji umí udělat šťastnou. Ruce a ústa jsou jejími hlavními zbraněmi, přičemž očekává, že muž jí bude podobné aktivity opětovat a i ona pocítí dokonalou rozkoš, o kterou se umí postarat. Má rada ty pozice, u kterých má všechno pod kontrolou. Dokáže kontrolovat tempo a chce, aby byla většina věcí podle ní. Nechá však i partnera vyniknout, aby se předvedl s tím, co dokáže. Musí být však dostatečně mužný a silný, aby zvládl všechnu tu fyzickou aktivitu. Určitě očekává, že muž neodpadne po prvním kole, protože noc je určitě ještě dlouhá.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow