Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Naučte se správně dávkovat Zerex

Autor článku: redakce Zerex.cz 12.09.2017 00:00 Zerex dávkování

Pořídili jste si doplněk stravy Zerex, ale nevíte, jak jej správně dávkovat? Nejste si také jisti, zda jste si vybrali správně? Zerex jsou čistě přírodní doplňky stravy, které mají pozitivní účinek nejen na erekci, ale také na kvalitu a délku sexu či na sexuální kondici. Může vám pomoci nejen zvýšit sebevědomí, ale také třeba zachránit vztah. Pokud ovšem chcete, aby měl ty nejlepší účinky, na našem blogu najdete správné Zerex dávkování. 

Dávkování Zerex Klasik

A začneme u nejoblíbenějšího doplňku, a to u Zerex Klasik. Má pozitivní vliv na erekci, výdrž i celkovou kvalitu sexuálního styku. Nemá žádné negativní účinky. Je proto zcela bez rizik. Zerex Klasik je ideální užít hodinu před sexem. Jeho účinek může v některých případech trvat až 36 hodin. Nemusíte se však bát, že by se z toho stalo nepříjemných 36 hodin. Účinek Zerex Klasik je totiž čistě přirozený. Může vás nabudit, přirozeně zvýšit libido a chuť na sex. I když samozřejmě i pak je samozřejmě nutná určitá stimulace. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Toto množství se proto snažte nepřekračovat.

Dávkování Zerex Extralong

Druhým velmi oblíbeným doplňkem stravy je Zerex Extralong. Ten má pozitivní vliv na délku sexu, na celkové vzrušení a na kvalitu pohlavního styku. V některých případech může sex prodloužit dokonce až o 30 minut. Stačí jej užít zhruba hodinu před stykem a je určený spíše jako příležitostný doplněk intimních chvilek. Po užití se navíc nemusíte bát žádný negativních účinků.

Dávkování Zerex Ultragold

Poslední přípravek, který si zde popíšeme, je Zerex Ultragold. Ten je určen mužům, kteří chtějí zlepšit svou sexuální kondici, posílit imunitu či zvýšit hladinu mužského pohlavního hormonu. Ovšem oproti dvěma předchozím doplňkům stravy se Zerex Ultragold užívá minimálně po dobu 3 měsíců a jeho účinek je tedy postupný. Proto je Zerex Ultragold vhodný spíše na dlouhodobé užívání pro seniory a muže, kteří chtějí zlepšit kvalitu své potence. Zerex Ultragold je vhodný i pro seniory, kteří ještě nechtějí svůj sexuální život ukončit. Stačí minimálně po dobu tří měsíců užívat Zerex Ultragold 2 kapsle denně, a to jednu ráno a jednu večer. Dlouhodobě byste postupně měli na sobě zpozorovat změny, které pozitivně ovlivní váš sexuální život.

Shrnutí

Stačí se řídit těmito jednoduchými radami a váš sexuální život může opět nabrat nový směr. Při správném užívání má Zerex skutečně pozitivní účinky na kvalitu vašeho intimního života.



zerex dávkování ultragold extralong klasik
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow