Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Špatný sex není důvod k panice: Zde je 5 tipů, jak zlepšíte milování

Autor článku: redakce Zerex.cz 05.11.2020 00:00 5-tipu-jak-zlepsite-milovani

Neutuchající touha po partnerovi, sex při každé možné příležitosti na jakémkoliv možném místě - to jsou typické charakteristiky pro sex na začátku vztahu. Jak to udělat tak, abyste to prožívali znovu?

S odstupem času se ze vzrušujícího aktu lásky stává rutina, která se většinou odehrává na stejném místě, dokonce ve stejném čase a probíhá velmi podobně. Bez fantazie. Nedokážeme identifikovat, kde a proč nastal zlom a sex upadl do rutiny. Jak zlepšit sex, abyste mohli znovu prožívat to elektrizující vzrušení a touhu?

Není důvod k panice

Odborníci vám potvrdí, že stav, kdy se partneři těší jeden na druhého a nedokáží se navzájem nabažit společných intimních chvil, se postupně dostává do roviny stagnace. Příčiny nemusí vůbec souviset se sexem samotným, jeden z vás (nebo oba) může procházet stresovým obdobím, pracovními či rodinnými problémy.

Ve hře může být i nedostatek sexuální fantazie, výdrže, či selhávající komunikace. Zde přichází řada na vás, jak se s tím vypořádáte. Abyste si dokázali pomoci sami, přikládáme několik tipů.

#1 Komunikujte

Nejlepší způsob, jakým zjistíte, v čem spočívá základ problému, je vzájemná komunikace. Proberte problémy, které vás oba trápí: bez sarkasmu nebo obviňování. Základem je, aby partner měl důvěru říci vám o svých podnětech, touhách a fantaziích.

#2 Změňte místo, čas nebo předehru

Sklouznout do rutiny může představovat naše konstatování z úvodu: dělat to na stejném místě, ve stejnou dobu a do třetice STEJNĚ. Změňte to. překvapte partnera rychlovkou v jiný den, začněte sex na neobvyklém místě nebo zkuste zcela jinou předehru. Věřte, že nečekané zážitky mohou mít i nečekané, zato velmi příjemné důsledky.

#3 Zdokonalujte se

Využijte své možnosti a schopnosti. Nahlédněte do své mysli a vytáhnete z ní trumfy. Pokud jednomu z vás chybí něco, co ho na začátku vztahu uspokojovalo, dělalo šťastným nebo je to dokázalo "vzrušit na počkání", řekněte si o to. Časem na to můžete zapomenout, ale zbavte to prachu a pavučin. Partnera potěší, když mu připomenete, v čem spočívá jeho "superschopnosť", ke které by se měl vrátit.

Pomoci může i sexuální příručka

Je zde i možnost, že na podnícení vzrušení chcete vyzkoušet něco nového. Proč ne? Inspirovat se můžete v novodobé sexuální příručce Zerexsutře, kde najdete podnětné příběhy, nastartuje vaši kreativitu a představivost, poradí i doporučí.

#4 Odhalte nové způsoby, jak zlepšit sexuální výkonnost

Není žádnou ostudou využívat kvalitní doplňky stravy na zlepšení erekce, právě naopak. Když už erekce není tak pevná jako "v mládí" nebo se vyskytnou problémy s erekcí, je třeba sáhnout po přírodním stimulantu, který z Vás udělá opět muže.

Zerex Klasik je produkt na zkvalitnění sexuálního života pro oba partnery, tak proč toho nevyužít? Podporuje libido a chuť na sex, je odpovědí na otázku, jak zlepšit výdrž. Příznivě ovlivňuje sexuální vitalitu, výkon a intimní život. Pomáhá nabýt zdravé sebevědomí a má rychlý nástup účinku. Pokud chcete výkon v posteli opravdu pojistit, můžete zvolit i variantu Zerex Klasik Plus s vysoce koncentrovanými účinnými složkami.

#5 Pozor na nevěru!

Touha po návratu starých dobrých časů, kdy jste se oba udýchaní a zpocení sotva od sebe odtrhly může být silnou motivací, abyste se k tomu chtěli vrátit. Existuje však riziko, že pro vlažný (nebo žádný) zájem vaší polovičky cokoliv měnit, vznikne nevěra. O sexu za každých okolností spolu mluvte, dávejte podněty na zlepšení. Partnera neobviňujte, nezesměšňujte, ale jednejte ve prospěch věci!

Můžeme pokračovat ještě dál, ale pokud si každý uvědomí, že k udržení vztahu je potřebná neustálá rekonstrukce a tvrdá práce, ohleduplnost, kompromisy, důvěra a láska dělají zázraky. Pokud si rozumíte a cítíte se dobře i menší problémy v posteli zvládnete s humorem a posunete svůj vztah na absolutní vrchol soužití.



jak zlepšit sex jak zlepšit milování
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow