Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Snažíte se o miminko? Takto podpoříte slabou potenci!

Autor článku: redakce Zerex.cz 15.06.2017 00:00 Takto podpoříte slabou potenci!

Párů, kteří touží po dítěti, ale nedaří se jim, přibývá. Dávno neplatí, že na vině jsou jen ženiny zdravotní problémy. Překážky v početí se objevují čím dál častěji i na straně mužů. Bezdětná manželství zažívají frustrující chvíle. Scénář je stále stejný. Naděje, že žena otěhotněla, vezme každý měsíc s příchodem menstruace za své, ale pár to nevzdává.

Snažíte se o miminko?

I když manželé doufají, že počnou dítě přirozenou cestou, stává se z toho určitá rutina. S kalendářem v ruce hlídají, kdy má žena plodné dny. Často je muž unavený, ale nechce svoji partnerku zklamat. Ta zase nemá v době ovulace chuť na sex, ale přemůže se.

Další komplikace? Slabá potence!

Z milování vyprchá náruživost, libido  a hlubší uspokojení. Pohlavní styk se stává nástrojem, jak přivést dítě na svět, a už není zdrojem radosti. Pozná se to snadno. Muž nemá takovou erekci jako dřív, a přitom dobře ví, že se od něj očekává výkon. Slabá potence může tuto choulostivou situaci jen zhoršit.

Cvičte, nejezte tuky a dávejte přednost misionářské poloze

Způsobů, jak zlepšit erekci, je několik. Jestliže dochází jen k mírnému, občasnému ochabnutí erekce, měl by muž být nahoře, aby měl styk pod kontrolou. Zrovna tak je dobré šetřit síly. Není nutný extra velký fyzický výkon na startu, hraje na výdrž! Vynechte alkohol, tučnou stravu, zařaďte více pohybu, aby se zlepšila vaše kondička.

Příroda ví, jak vašemu tělu pomoci

Pokud ani to nepomáhá, sáhněte po tabletkách, které pomohou proti slabé potenci. S čiště přírodními tabletami Zerex toto složité období elegantně a úspěšně překlenete. Tabletka zabírá přibližně do 60 minut. Zerex zvýší hladinu mužského pohlavního hormonu a erekce se vrátí v plné síle. Při pravidelném užívání se také zlepší kvalita spermatu, má příznivý vliv při řešení neplodnosti, což je pro početí dítěte rovněž velmi důležité.



neplodnost plodnost podpora potence potence
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow