Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Sexuolog radí: Jak oddálit ejakulaci

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.05.2018 00:00 jak oddálit ejakulaci

Trápí vás rychlé vyvrcholení? Nedokážete v posteli vydržet ani 5 minut? Obáváte se každého nastávajícího večera, co zase přijde? Už nedokážete nadále snášet vyčítající pohledy vaší partnerky? Jak oddálit ejakulaci? Na to jsme se zeptali uznávaného odborníka v oblasti sexuologie, který nám prozradil zaručené tipy. A prý pomohou naprosto všem! Začtěte se do následujících řádků a zapomeňte na přezdívku „Rychlík.

Oddalte ejakulaci a užijte si dokonalý sex

MUDr. Václav Urbánek, CSc., uznávaný odborník, který se sexuologii a oblasti intimních vztahů věnuje již hodnou řádku let. Za tu dobu vyslechl spoustu životních příběhů i sexuálních problémů. Ovšem jak sám přiznává, nejčastějším z nich byl právě problém s předčasnou ejakulací. Tyto problémy totiž zná až 32 % Čechů.

Základní poučky pro zajištění oddálení ejakulace

Na začátek musím zdůraznit, že úplně nejzákladnějším předpokladem pro terapii předčasné ejakulace je zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže. Jinými slovy, pravidelnosti i dostatečné častosti pohlavních styků. Sex je vhodné uskutečňovat i několikrát týdně. Pokud totiž mezi jednotlivými ejakulačními vybitími (zejména u mladého jedince) vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To prosím není žádná porucha, ale fyziologická zákonitost, začíná své povídání MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Tradiční způsoby jak oddálit ejakulaci

Pokud máte pravidelnost v pohlavním styku zajištěnou, ale přesto se stále potýkáte s předčasnou ejakulací, můžete přejít k dalšímu kroku. Mezi klasické a veřejně rozšířené způsoby prodloužení sexuálního styku patří Kegelovy cviky, gely na znecitlivění penisu, znecitlivující kondomy či masturbace před sexem.

K předčasné ejakulaci se může přidat také porucha erekce

Podle doktora Urbánka navíc není vzácností, že problémy s předčasnou ejakulací se vyskytnou víceméně souběžně s poruchou ztopoření penisu. I podle našeho průzkumu ze začátku roku 2018 se právě s těmito problémy muži potýkají zcela nejčastěji. Konkrétně s problémy s předčasnou ejakulací bojuje až 32 % českých mužů a s poruchou erekce se potýká až 25 % Čechů.

Jak oddálit ejakulaci v hlavě

A aby toho nebylo málo, příroda si pro nás připravila zákon schválnosti: Při jakékoli nedokonalosti pohlavního styku bývá přítomna i psychická složka, tzv. psychologická nadstavba. Čím více jsme krásou protějšku fascinováni, čím více se na něj citově navážeme, tím mohutněji může naše tzv. „nejistota z očekávání“ naši sexuální funkci ochromit.

Pokud tedy usoudíte, že je vaše přítelkyně povahově schopna kvalitní empatie, neboli vcítění se do vašeho rozpoložení, se vším se jí otevřeně svěřte. A vysvětlete ji, že by záležitosti velmi prospělo zavést pravidelnost v pohlavním styku, radí MUDr. Václav Urbánek, CSc., uznávaný odborník v oblasti sexuologie.

Přírodní prostředky pro oddálení ejakulace

Ale nebojte, nejste v tomto boji úplně sami. K dispozici máte kromě výše zmíněných klasických technik, pro oddálení ejakulace, také netradiční způsoby, o kterých si můžete přečíst v článku Zaručené způsoby, jak prodloužit sex, nebo také přírodní složky a pomocníky. Jako jeden příklad za všechny můžeme uvést Zerex Extralong.

Pokud jde o produkty značky Zerex, v prvém pořadí vám navrhuji vyzkoušet účinek přípravku Zerex Extralong. Ten totiž, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex extralong žádná překážka, uvádí doktor MUDr. Václav Urbánek, CSc. V některých případech uživatelé uvádějí prodloužení sexu dokonce až o 30 minut.

Proč je Zerex Extralong tak dobrý?

Zerex Extralong udržuje normální erekci, přispívá k prodloužení pohlavního styku, příznivě ovlivňuje intimní život muže, přispívá k výdrži a kvalitě sexuálního života a podporuje chuť na sex. Jedná se o certifikovaný výrobek, který obsahuje pouze přírodní extrakty. Najdete v něm Kotvičník zemní, který podporuje sexuální touhu a celkový výkon a příznivě ovlivňuje udržení optimální hladiny mužského pohlavního hormonu. Dále se v Zerexu Extralong nachází Ženšen pravý, který pomáhá udržovat optimální výdrž a vitalitu. Nesmíme zapomenout ani na macu peruánskou, která pomáhá udržovat sexuální aktivitu. A v neposlední řadě se v Zerexu Extralong nachází L-arginin, který pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, pohlavních orgánů nevyjímaje, čímž přispívá k pevné erekci. Více informací o Zerexu Extralong si můžete přečíst zde.

Vyřešte problémy s předčasnou ejakulací podle odborníka

Chcete vyřešit své problémy s předčasnou ejakulací jednou provždy? Chcete se zbavit nálepky Rychlík? Chcete svou partnerku dostatečně uspokojit? Pak se řiďte radami MUDr. Václava Urbánka, CSc., uznávaného odborníka v oblasti sexuologie. MUDr. Václav Urbánek, CSc. doporučuje:

  1. Striktně dodržujte četnost ejakulačních vybití, a to nejlépe každý druhý den, čili obden.
  2. Vyzkoušejte tradované rady: Během soulože např. přenášejte svou mysl k neerotickým představám, čistě prozaicko-pracovním. Někdo také zařazuje do série kopulačních pohybů přestávky. Vyzkoušejte změny poloh nebo pauzy během sexu.
  3. Některým mužům pomáhá, když před pohlavním stykem onanují až do ejakulace.
  4. Nejen z důvodů antikoncepčních používejte kondom, využijte tedy tlumivý mechanický vliv této latexové membrány.
  5. Lékař vám také může předepsat tlumivou mast nebo gel.
  6. Věnujte se s partnerkou nácviku sexuálních funkcí, včetně takzvané stiskací techniky.
  7. Mnoha mužům pomáhá také výživový doplněk Zerex extralong. Užívá se jedna tobolka jednu hodinu před sexuálním aktem.
  8. Z nespecificky se uplatňujících medikamentů předepisovaných sexuologem je nejúčinnější Anafranil. K dispozici máme také výborný, moderní, naprosto cíleně působící léčivý přípravek – Priligy.

Zařaďte tyto tipy do svého sexuálního života, vyzkoušejte některou z možností a uvidíte, že vás předčasná ejakulace již nebude trápit. 



předčasná ejakulace zerex extralong jak oddálit ejakulaci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow