Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Sexuální horoskop - Květen. Zažijte vášnivý měsíc lásky

Autor článku: redakce Zerex.cz 04.05.2018 00:00 sexuální horoskop květen

Květen přeje lásce. Nejen totiž příroda, ale také naše touhy se probouzí k životu. Ne pouze první den, kdy tisíce zamilovaných míří políbit se pod rozkvetlý strom, ale po celý měsíc. Lidé na sobě cítí touhu, v nitru se probouzí jejich vášeň a v posteli se nedočkavě těší na svého partnera. Chcete také zažít vzrušující erotické chvilky? Chcete dokonale uspokojit svou partnerku, která bude vrnět blahem? Chcete zažít pořádně vášnivý měsíc lásky? Pak následujte následující sexuální horoskop a ručíme vám za to, že z ložnice budete odcházet spokojení.

Berana překvapte novou sexuální hračkou

Jelikož jsou berani známí svou vášní pro experimenty, využijte toho a pořiďte pro svou partnerku v tomto znamení nějakou zajímavou sexuální hračku. Nebojte se ani takových, na které by volba nikdy nepadla, jako je třeba sexuální houpačka. Uvidíte, že to rozproudí nejen krev ve vašich žilách, ale také pořádnou erotickou touhu.

S býkem skočte na 69

Býk miluje sex. Mohl by jej provozovat pořád, vždy a všude. Pokud tedy doma máte vášnivého člověka právě v tomto znamení, využijte tohoto měsíce a vyzkoušejte polohu 69. Uvidíte, že budete oba rázem v sedmém nebi.

Splňte tajný sen blíženci

Lidé ve znamení blíženců jsou známí svou láskou pro až někdy trochu krkolomné a artistické kousky. A ano, stále mluvíme o sexu. Splňte proto tajná přání a představy svému partnerovi v tomto znamení a vyzkoušejte nějakou novou, neobvyklou polohu. Inspirovat se můžete v Zerexsutře.

Rak miluje mazlení

Nejste příliš velcí zastánci dlouhých předeher a mazlení? Přijde vám to jako ztráta času a nejraději byste rovnou hupli na věc? Pokud doma máte raka, pak máte pravý opak vás samotných. Raci totiž právě dlouhé mazlení a předehry milují. Dopřejte proto své partnerce měsíc dostatečného mazlení a uvidíte, že se vám odvděčí více než jen chabým „děkuji”.

Na lva jedině zezadu!

Lvi jsou znamení ohnivá a velmi vášnivá. Nezáleží na tom, jaké je zrovna roční období. Se lvem se zkrátka nikdy v posteli nudit nebudete. Pokud ale chcete svou partnerku v tomto znamení skutečně něčím překvapit, vyzkoušejte kombinaci pout a polohy zezadu. Uvidíte, že bude vzrušením bez sebe. Detaily necháváme už jen na vás.

Panna miluje určený milostný scénář

Lidé ve znamení panny jsou poněkud zdrženlivější. Mají nejraději zajeté postupy a známé milostné scénáře. Neradi experimentují a určitě je nepotěšíte pouty ani erotickými hračkami. Proto na pannu musíte opačně - romantická večeře, procházka při západu slunce, kytice růží a nakonec klasický sex tak, jak to oba máte rádi. Uvidíte ale, že se vám to oběma bude líbit a vaše partnerka bude doslova v sedmém nebi. https://izerex.cz/blog/polohy-podle-znameni-1/

S Váhou nikdy nevíte, na čem jste

Váhy jsou velice rafinované. Klasické polohy pro ně nejsou to pravé ořechové. Raději experimentují a objevují nové možnosti. Vyzkoušejte proto svůj protějšek v tomto znamení obdarovat Zerexsutrou a vyzkoušejte nějaké nové polohy. Díky teplému počasí můžete vyzkoušet třeba i milování v autě.

Štíra potěšíte jedinou polohou!

Štíři jsou velmi tajemní. Nikdy přesně nevíte, co od takového člověka můžete očekávat. A ono tajemno se projevuje také v sexu. Ovšem existuje jedna poloha, se kterou vždy u takového člověka zabodujete. Muž sedí na okraji postele a žena je obkročmo na něm. Vyzkoušejte ji a vaše partnerka už nebude chtít nic jiného.

Střelkyni musíte pořádně stimulovat

Ženy ve znamení střelce milují takové milování, kdy dochází nejen k pohlavnímu styku, ale také jsou zároveň stimulovány ručně či pomocí nejrůznějších hraček. Ať už se tedy rozhodnete pro jakoukoliv polohu, nezapomínejte zapojit ruce!

Kozoroh - vášeň, touha, energičnost

Kozorozi jsou nejvášnivější ze všech znamení. Nebojí se zkoušet ani ty nejdivnější a nejdivočejší polohy. Dopřejte proto svému protějšku právě v květnu to správné vzrušení! Poloha trakař, na hlavě, poloha motýlek - nebojte se pořádně experimentovat! A inspiraci najdete také v erotické knize Zerexsutra.

S vodnářem budete na květen dlouho vzpomínat

Vodnáři jsou skvělí milenci. Pokud doma máte partnerku právě v tomto znamení, máte se na co těšit. Překvapte ji a přichystejte pro ni novinku v posteli - žena leží na zádech, muž před ní klečí a její nohy zvedne přitom do vzduchu. Na takové milování budete ještě dlouho vzpomínat.

Ryby vás dokonale uspokojí

Posledním znamením zvěrokruhu jsou ryby. Ty se vždy při každém milování snaží o vaši maximální spokojenost. Oplaťte proto tuto snahu své partnerce a kupte jí v květnu nějaký nádherný dárek. A teď nemyslíme pouze čokoládu, ale třeba krásné zlaté náušnice. Těšit se pak můžete na hodiny plné vášně. Chcete vědět o jednotlivých znameních více? Chcete vědět, které z nich je nejvášnivější, které v posteli nejraději experimentuje a které je naopak umírněné? Přečtěte si o jednotlivých znameních zvěrokruhu podrobněji v našem erotickém horoskopu. https://izerex.cz/blog/polohy-podle-znameni-2-cast/ Zvyšte si libido



horoskop sexuální horoskop květen sex dle znamení erotický horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow