Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Sex na pláži? Co musíte vědět dřív, než ho vyzkoušíte!

17.07.2018 00:00 Sex na pláži? Co musíte vědět dřív, než ho vyzkoušíte!

Prázdniny jsou v plném proudu. Tisíce Čechů již vyrazili na nějakou dovolenou k moři a spousta se jich teprve chystá. Každoročně navštíví přímořská letoviska statisíce Čechů, kteří zde hledají odpočinek, zábavu, ale také nezapomenutelné zážitky. Mezi ty se rozhodně řadí i sex na pláži. Prakticky každá žena o něm tajně sní. V hollywoodských filmech vypadá přece tak dokonale. Užít si jeden druhého při východu slunce na nádherné běloskvoucí pláži je asi ta největší romantika. Také byste ho chtěli vyzkoušet? Na co byste si měli dát pozor? Jak se na něj připravit? Poradíme vám, jak si jej užít naplno bez nepříjemných komplikací.

Výběr vhodného místa k sexu na pláži

Ještě než se pustíte na věc, je potřeba vybrat si vhodné místo. Nemůžete totiž začít intimní hrátky kdekoliv. Nejen, že by vám za to mohl hrozit na některých místech postih, ale také ne každé místo je dostatečně diskrétní. Pokud totiž zrovna nejste exibicionista, který se rád vystavuje, asi nebudete chtít, aby vás někdo při milování načapal. Najděte si tedy vhodnou pláž, ideálně nějakou malou na odlehlém místě, kde většinou není moc lidí a budete zde mít klid a soukromí. Raději ji navštivte k této příležitosti večer, než přes den, kdy zde bude ještě větší jistota, že vás tady nikdo nenačapá.

Kvalitní ochrana proti hmyzu

Kromě lidí vám může dělat nechtěnou společnost také hmyz. V jakékoliv dovolenkové destinaci je jej poměrně požehnaně. Proto se proti němu chraňte kvalitními přípravky. Nechcete si přece kromě skvělého zážitku odnést taky nějaký ten štípanec?! Většinou na tento hmyz české přípravky neúčinkují. Pořiďte si proto přípravky proti hmyzu přímo v dané destinaci. Jen ty jsou většinou účinné.

Sex na pláži? Jedině na dece či ručníku!

I když vypadá sex na pláži jako báječný nápad, zdání může klamat. Pokud nechcete vytahovat písek ze zadku a z intimních partií ještě dalších několik týdnů, určitě si s sebou přibalte ručník nebo deku. Bude to tak mnohem pohodlnější a příjemnější. Nebudete muset řešit, že se vám písek dostal do míst, kam ani slunce nesvítí, a že máte kvůli tomu nějaké zdravotní problémy. Navíc se pak můžete ihned vykoupat v moři a do ručníku nebo do deky se utřít. U kamenných pláží tato komplikace odpadá.

Výhody sexu na pláži

Sex na pláži je krásnou záležitostí a nezapomenutelným zážitkem. Ne každý jej zažil, a tak rozhodně budete mít o čem vyprávět svým známým nebo přátelům. Navíc zpestří celou vaši dovolenou. Až do stáří budete mít na co vzpomínat. Sex on the beach už pro vás nebude jen sladkým drinkem. Pokud se dostatečně ochráníte před dotěrným hmyzem a pískem v intimních partiích, proběhne sex na pláži naprosto bez problémů a stane se třeba vaší nejoblíbenější vzpomínkou. Avšak opatrnosti není nikdy nazbyt, a proto doporučujeme vyzkoušet sex na pláži až poslední den dovolené. Pokud se něco nepovede, nebudete tak mít zkaženou celou dovolenou.

Jaké polohy můžete vyzkoušet na pláži Jelikož máte na pláži hodně prostoru, můžete vyzkoušet spoustu poloh. Misionářem počínaje a třeba na koníčka konče. Můžete sexovat na zádech, na kolenou, ve stoje, v kleče, částečně ve vodě nebo zcela na souši. Záleží pouze na vás a vaši fantazii.

Pokud jste odvážní, můžete vyzkoušet nové polohy z moderní sexuální příručky Zerexsutry. Najdete v ní nejen tipy na sex na zemi či na kapotě auta, ale také ve vodě. Můžete například vyzkoušet polohu, kdy žena leží na zádech, muž před ní klečí na kolenou. Nohy partnerky si položíte na ramena, takže partnerka bude mít nohy nahoře. Jemně do ní proniknete penisem a pohybujete se dovnitř a ven. Nejprve se hýbejte pomalu a něžně, aby si vaše partnerka na pohyb zvykla. Po chvíli můžete zrychlit.

Staňte se dokonalým alfa samcem

Sex na pláži může být skutečně nezapomenutelným zážitkem. Tím tuplem, pokud vydržíte v pozoru třeba až 30 minut. Že se vám to nikdy tak dlouho nepodařilo? Že jste vždy vydržel maximálně několik minut? Můžete si pomoci s doplňkem stravy Zerex Extralong! Ten si s sebou přibalte do kufru přímo na dovolenou a užijte jej zhruba hodinu před sexem. Někteří uživatelé uvádí, že dokáže prodloužit pohlavní styk až o 30 minut. Na takové milování oba nikdy nezapomenete. Navíc se jedná o certifikovaný výrobek, který má pouze přírodní složení. Obsahuje kotvičník zemní, ženšen pravý, macu peruánskou a L-arginin. Stimuluje normální erekci, příznivě ovlivňuje zdravý intimní život muže, zlepšuje prokrvení penisu, prodlužuje pohlavní styk, přispívá k udržení mužského hormonu, zlepšuje chuť na sex, podporuje libido a přispívá k výdrži a kvalitě sexuální života. Sex na pláži - neodolatelná přítažlivost díky afrodiziakům Zerex



sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow