Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Jak se stát Alfa samcem aneb zvýšení sexuálního libida

29.08.2017 00:00 zvýšení sexuálního libida

Na poli pracovním odvádíte skvělou práci. Jste špičkou ve svém oboru, každý vás respektuje a vaše slovo má velkou váhu. Doma je to trochu jiné, z dříve urostlého mužného samce, který chtěl svou ženu povalit na postel minimálně 2x denně, je dnes unavený muž, který nemá tolik elánu jako dřív. Vaše libido už dávno není na vrcholu a na sex s manželkou si vzpomenete zřídkakdy. Pokud je toto i váš případ, čtěte dál, protože my vám poradíme, jak se opět stát Alfa samcem a dosáhnout zvýšení sexuálního libida.

Přestaňte kouřit a pít alkohol

Nejen, že to z vás jde cítit, ale je to i pro okolí a speciálně pro dámy odpudivé. Pokud však přestanete, prokážete tím laskavost svému tělu, které už tak musí odvádět těžkou práci. Kouřením a pitím alkoholu svému organismu akorát přiděláváte práci navíc a tělo se musí potýkat s dalším problémem ve formě odbourávání škodlivých látek, které do něj s radostí dostáváte. Nejen vaše potence, ale i celý zdravotní stav bude o desítky procent lepší, pokud s tímto zlozvykem přestanete.

Zhubněte a pravidelně sportujte

Nadváha nebo v horším případě obezita může významně ovlivnit vaše sebevědomí i sexuální apetit. Mimo jiné to s sebou nese i onemocnění cév, což může být příčinou nedostatečného prokrvení pohlavního orgánu a ztráty libida. Nejlepším a nejúčinnějším řešením je zařadit do svého programu pravidelný pohyb. Získáte tím fyzickou zdatnost, vaše sexuální touha vzroste a vyhnete se také řadě zdravotních komplikací.

Ovoce a zelenina jsou základ

Četli jste to už tisíckrát a je to pravda. Tučné a nezdravé jídlo nikdy nikomu nepřineslo pevné zdraví a vitalitu, právě naopak. Záliba v těžkých potravinách jen degraduje vaše zdraví a sexuální výkon. Krátká výdrž, ztráta chuti na sex, snížení potence. To všechno jsou následky nevhodného stravovaní, a opět je řešení velmi jednoduché. Začněte svůj jídelníček od základu měnit, zaměřte se na čerstvé ovoce a zeleninu, dopřávejte si libové maso, ořechy a nemusíte se bránit ani potravinám, které fungují jako účinné afrodiziakum.  Nemusíte vše radikálně měnit za jeden den, i malými krůčky se dostanete k vysněnému cíli.

Zvýšení sexuálního libida

Jak? V předchozím odstavci jsme se zmínili o afrodiziakách, které mohou zpestřit váš jídelníček. Nejsou to však jenom potraviny, které mohou zvýšit vaše libido, jde o speciální výživové doplňky na přírodní bázi. Extrakt tradičních bylin a aminokyselin probudí vaši dávno ztracenou touhu. Erekční pilulky Zerex Klasik jsou unikátní kombinací výše zmíněných benefitů, díky kterým se zvýší vaše sexuální chuť, pomohou vám s výdrží a kvalitou erekce.



libido chuť na sex zvýšení sexuálního libida
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow