Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Ryby – žena

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.04.2014 00:00 Erotický horoskop - žena ve znamení Ryby 

Žena ve znamení Ryby je charakteristická svou smyslností a touhou po něčem skutečně napínavém a vzrušujícím. Ženy Ryby mají rádi romantiku, ze které se často může vyklubat skvělý sex, který si naplno užívají. Vyzařuje z nich mnoho pozitivních vlastností, kterých si muž již na první pohled všimne.

Žena ve znamení Ryby  - charakteristika

Ve svých snech se jim často zdá o jejich ideálních partnerech, přičemž od toho současného ani příliš nechtějí, aby se změnil na některého z těch ve snu. Sny mají na to, aby byly motivovány se neustále zlepšovat a touhu, která je žene dopředu. Neumí přesně charakterizovat muže, který by je uměl dokonale udělat šťastnou, ale vědí, že někde takový je a nikdy ho nedostanou.

Ženy ve znamení Ryb jsou charakteristické zejména svou jemností, přičemž na nich vidíte oblečení nebo make-up, které z nich dělají opravdovou ženu. Ráda si užívá, pokud jí muž řekne pár komplimentů navíc, přičemž se nepočítají ty, které jí šeptá do ouška během sexu nebo těsně po něm. Oceňuje zejména fakt, pokud si muž na ní vzpomene i tehdy, pokud právě nemají výročí nebo nemá narozeniny. Nemají rády pozornost, které se jim dostává někdy po troškách, a pak jsou nervózní. Platí to i v posteli, kdy by měl muž myslet především na jejich potřeby, respektive společné uspokojení, nejen na vlastní.

Pokud začne žena Ryba hledat svého ideálního partnera, často to končí zklamáním, protože zjišťuje, že její nároky jsou obrovské a nereálné. Muže dokáže zaujmout tím, jak vystupuje, avšak muži ji často nedokážou natolik zaujmout, aby si jich vůbec všimla.

Žena Ryba a sex

Jestli se ji snažíte získat jako muž, pak je nutné se jí dvořit mnohem déle a neustále ji přesvědčovat. Po čase ji však zlomíte a pak je to jen na Vás, jak moc takovou ženu dokážete uspokojit. Žena Ryba se rada oddává sexu přímo v domě či v bytě, kde bydlí, ale pokud se náhodou vyskytne možnost na cizím místě, příliš se tomu nebrání. Jestli má dobrou náladu, tak je otevřena čemukoli v posteli. Určitě zde není problém s fantazií či podřízením se muži, pokud má nějaký skvělý nápad, jak udělat ze sexu opět něco jiného a nového. Určitě však má i žena ve znamení Ryby mnohé hranice, které jsou spojeny zejména s bolestí. Muž na ni nesmí být příliš tvrdý a příliš používat své svaly na to, aby ji donutil dělat to, co chce. Pokud taková žena začne vzdychat a nahlas křičet, pak muž trefil hřebík na hlavičku a žena našla rozkoš, po které toužila.

Jestli nevíte jakou sexuální polohu zvolit, tyhle ženy to mají nejraději zezadu. Určitě by si muž měl šetřit i síly při sexuálním styku, protože tyto ženy se neuspokojí s jedním číslem. Ženy ve znamení Ryb jsou tedy řádně divošky, avšak je třeba vědět, co je vzrušuje. Ony samotné však umí muže vzrušit natolik, že jim často povolí i dříve zakázané. A to je jejich tajná zbraň.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow