Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Ryby – muž

23.04.2014 00:04
Mezi nejlepší vlastnosti mužů ve znamení Ryby patří jejich spontánnost. Pokud hledáte někoho, kdo bude mít chuť na sex vždy a všude, pak byste měli svůj obzor zúžit právě na muže v tomto znamení.

Muž Ryba jak na něj

Chlapi v znamení Ryb jsou většinou bystří a inteligentní, a také proto hledají podobný partnerky k sobě. V duchu si často dělají srandu z hloupých žen, přičemž mají rádi jistotu své partnerky, pro kterou jsou schopni udělat skutečně cokoliv. Takový muž je relativně náročný, ne vždy se spokojí jen tak s ledačím. Chcete-li být pro něj dokonalou osobou, pak byste měli znát jeho priority a popis ideální ženy, protože právě takovou on neustále hledá. V posteli se nesnaží být vulgární nebo procházet za hranice normálnosti, avšak neustále hledá nové způsoby, jak by sex udělal záživnější a lepším. Má často mnohé touhy, o kterých ví, že se nesplní, avšak neustále je očekává od své partnerky. Muži Ryby jsou téměř neustále vzrušení a proto jim je často jedno jak žena vypadá, i když vzhled je rozhodně parametr, podle kterého si vybírají svou dívku. Rozhodně je však nutné, aby byla žena i příjemná a aby ho zaujala i svým humorem, neboť takoví muži nehledají zlatokopky a nepříliš inteligentní ženy, které dbají jen o svůj vzhled.

Znamení Ryby muž - jaký je milenec?

V posteli s ním Vám nehrozí nuda nebo nezáživné milování. Určitě si rád potrpí na předehru, která by neměla být příliš krátká, přičemž chce stihnout několik úkonů a dostat Vás tak do "varu". Jestli muže Rybu vzbudíte i uprostřed noci, rozhodně by měl chuť na sex. Takoví muži jsou charakterističtí tím, že svou milenku často hladí po vlasech či po jejích přednostech, jako je zadek či prsa, i celý den, aniž by potřebovali něco jiného. Pokud chcete mít větší fantazii v posteli, muži v znamení Ryby jí mají víc než dost. Někdy je nutné až krotit jejich vášeň, protože jsou často mnohem více nabuzení, než byste možná chtěli. Jestli mu to dovolíte, vždy rád převezme iniciativu a rád se chopí příležitosti překvapit Vás opět něčím netypickým. Vše, co muž Ryba dělá v posteli, dělá pro společné blaho a nedívá se tak jen na sebe, ale i na partnerku. K tomu, aby měl sex s někým, nepotřebuje právě obrovské city. Stačí mu k tomu i obyčejné sexuální vzrušení, které nastane při pohledu na krásnou a inteligentní ženu. Pokud mají tito muži nějaké "bokovky", pak je to z toho důvodu, že to pokládají za zcela přirozené a vztah s Vámi to podle nich upevňuje. Tyhle boční partnerky jsou pro ně dobré zejména v tom, že jim poskytují sexuální aktivity, kterých se u Vás zřejmě nedočká a právě ony jsou otevřeny i novým možnostem. Nikdy nechtějí být ve stereotypu, a proto by žena měla pochopit to, že se nemohou milovat jen v týchž polohách dokola, takže to bude muset muž Ryba vyřešit zmíněným způsobem.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow