Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jste rybářem? A věděli jste, že i ryby jsou afrodiziakem?

27.06.2017 07:30 podpora erekce
Světový den rybářství připadá na 27. června. Sladkovodní a mořské ryby jsou nejenom vynikající zásobárnou minerálních látek, které pro své zdraví potřebujeme, ale slibují i něco navíc. Ryby a mořští živočichové totiž fungují i jako afrodiziakum a mají také pozitivní vliv na podporu erekce. Obrovským hitem jsou mladí, vyuzení úhoři, na nichž si pochutnávali už staří Římané. K lahůdkám patří i ústřice. Jedí se syrové, ve vlastní šťávě, pokapané citronovou šťávou. Takže vzhůru s na lov!

Mořští koníci, fugu, kaviár i losos

Za nejvytrvalejší milence jsou považováni Skandinávci. Ne náhodou, ryby se v jídelníčku severských národů objevují často. V Číně považují za silné afrodiziakum mořské koníky, které suší a pak je nadrobno rozmělní. Japonci si zase pochutnávají na rybě fugu. Ovšem tato lahůdka s afrodiziakálními účinky se může minout zcela účinkem. Některé její části jsou jedovaté, a pokud je kuchař pečlivě neodstraní, může to skončit tragicky. Pro podporu potence je možné servírovat také jikry humřích samiček. V top žebříčku rybích afrodiziak se dlouhodobě drží žraločí ploutev, stejně jako kaviár. Dobře ale poslouží i vynikající, zdravý losos.

S čím rybu servírovat?

Bylo by ideální, kdyby v rámci Dne světového rybářství každý muž potají vyrazil na ryby, ulovil nějaký parádní kousek a připravil ho sobě i své partnerce k večeři, aby noc byla vášnivá a dlouhá. Realita je však střízlivější. K moři to je daleko, a tak nezbývá než si rybu koupit. A nemusí to být nutně 27. června, mořské živočichy a sladkovodní ryby lze zařadit do svého jídelníčku kdykoli. Pokud je budete podávat s dalšími dobrotami, které podporují potenci, účinek se znásobí. Doporučujeme podávat třeba jahody, ananas nebo banány jako dezert, vypít šálek dobré kávy nebo si přiťuknout sklenicí červeného vína. Kdo nemá rád ovoce, může si dopřát kousek čokolády. I tato vynikající sladkost totiž umí báječně povzbudit milostnou touhu. TIP: Pokud si chcete s partnerkou užít krásnou noc, ale spoléhat se na afrodiziakální jídlo vám nestačí, vyzkoušejte například výživové doplňky na podporu erekce. Existují i takové, které jsou čistě na přírodní bázi, a tak se nemusíte bát žádných vedlejších či negativních účinků. Pokud Vás zajímá jaké bylinky zlepší vaši erekci přečtěte si i další článek ... Vyzkoušeli jsme za Vás bylinky na potenci.


podpora erekce potence afrodiziakum
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow