Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Růžový éterický olej by měla znát každá žena. Víme proč!

Autor článku: redakce Zerex.cz 26.04.2017 00:00 Růžový éterický olej

Esenciální oleje nádherně voní, mají pozitivní vliv na zdraví a některé dokonce umí vybičovat naši sexuální touhu do maximálních obrátek. Růže je nepsanou královnou květin už odnepaměti a olej z ní patří k těm nejlepším, jaké kdy spatřily světlo světa. Esenciální olej získaný z růže se právem považuje za nejsilnější afrodiziakum pro ženy. Pro výrobu relativně malého množství vonného olejíčku se musí natrhat obrovské množství čerstvých lístků růží. I když je výroba náročná, vyplatí se, protože afrodiziakální účinky růžového oleje jsou nezpochybnitelné.

Růžový éterický olej - zbuzuje touhu po sexu

Když se řekne růže, představíme si takové vlastnosti, jako je krása, vznešenost, harmonie, půvab, okouzlení. Považujeme ji za nádherný dar, který udělá radost každé ženě. A zapomínáme na to, že i vonná silice z růže je pro ženu pravé požehnání. Její aroma působí antidepresivně, vzbuzuje v ženě přirozenou touhu po sexu, dokáže uvolnit napětí. Výborně pomáhá při relaxaci a meditaci, má celkové harmonizující účinky a zlepšuje koncentraci.

Harmonizuje ženský cyklus a omlazuje pokožku

Za obrovské plus lze považovat i to, že esenciální olej z růže umí zharmonizovat ženský cyklus co do délky, ale především dokáže zmírnit nepříjemné menstruační bolesti. Dívky a ženy, které by čas od času neměly právě tyto potíže, by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Proto by každá žena měla mít tento olejíček neustále po ruce, protože jeho použití je skutečně všestranné a blahodárné. Výtažky z růží hydratují pokožku a omlazují ji, protože obsahují vzácné a účinné antioxidanty. I proto se používají v kosmetickém průmyslu, ale především hrají prim při výrobě parfémů. Růže patřila mezi vyhledávané květiny už v dávném starověku. Milovaly je zejména ženy žijící v královském dvoře, takže výtažky z růží hýčkaly pleť bohatých královen, šlechtičen a dalších rozmařilých žen aristokratického původu. Mimo jiné i proto, že chudé ženy si to nemohly dovolit. Ve srovnání s jinými květinami se tedy růže může pyšnit skutečně bohatou historií a výstavním „rodokmenem“.



esenciální oleje afrodiziakální parfém éterický olej afrodiziaka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow