Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Ranní erekce: Využijte její výhody naplno!

04.07.2018 00:00 Ranní erekce: Využijte její výhody naplno!

Ranní erekce je naprosto běžný jev. Potýká se s ní každý muž na planetě. Je známkou zdravého organismu a zdravé sexuality. Už od puberty se s tímto projevem zdraví určitě každodenně setkáváte. Někteří si toho ani nevšimnou, pro jiné je to nepříjemnost. Ovšem věřte tomu nebo ne, jedná se o učiněný dar z nebes! Jak můžete ranní erekci využít? Na to se podíváme právě zde.

Pevné probuzení

Probudit se se vzpřímeným penisem není špatné. Naopak se jedná o projev vašeho pevného zdraví. Ne nadarmo se kvalitní erekci přezdívá barometr zdraví. A ranní erekce k tomu neodmyslitelně patří. Díky tomu víte, že je výše mužského pohlavního hormonu ve vašem těle v normě a celkově je váš zdravotní stav v dobré kondici.

Dokonce se nejedná o jednotlivou záležitost, ale k erekci dochází několikrát za noc. Ani o tom nemusíte vědět!

Ranní erekce začíná v pubertě

Muži se s ní nejčastěji začínají potýkat v období puberty. Nejprve je to trochu šok, ale později si na svou ranní návštěvnici rychle zvyknou. Někteří chlapci se dokonce mohou potýkat s ranní erekcí už od dětství. Byly totiž zmapované případy, kdy se dostavila už šestiletým chlapcům. Ranní erekce se u vás bude dostavovat klidně až do sedmdesáti let.

Proč vlastně vzniká?

Jak už jsme zmínili výše, za ranní erekci může hladina mužského pohlavního hormonu v těle. Ta se vám vytváří během spánku a graduje právě k ránu, čímž způsobuje erekci. S přibývajícím věkem může být sice erekce slabší, ale to je přirozené. Hladina pohlavního hormonu se totiž od 25 let postupně snižuje, a to zhruba o 2 % ročně.

Jak můžete ranní erekci využít?

Vnímáte ranní erekci jako nutné zlo? Ani by vám nevadilo, kdyby vás pravidelně nenavštěvovala? Zatím jste na ní neobjevili žádné klady? Jak ji vlastně můžete využít?

Zaprvé je to rozhodně skvělá příležitost k intimním hrátkám. Pokud ráno nikam nespěcháte, využijte erekci k sexu. Takové probuzení si každý nechá líbit. Jestliže se snažíte o miminko, budete mít právě teď největší šanci na početí.

Navíc se nemusíte příliš snažit a budete mít pevnou erekci doslova jako z kamene. Ohromte tedy vaši partnerku svou ultra pevnou chloubou. 

Využít můžete také průvodní jev, a to zvýšenou hladinu mužského pohlavního hormonu v krvi. Díky tomu máte ráno spoustu energie a dostatek sil, což můžete využít k dlouhým a vášnivým erotickým hrátkám, nebo třeba k fyzickým výkonům. Tipujeme, že už sám něco vymyslíte.

Ranní sex: K čemu je dobrý?

Často jsme se zde zmínili o ranním sexu. K tomu přece jen ranní erekce doslova vybízí. Jaká s sebou přináší pozitiva?

Ranní sex opětovně zvyšuje hladinu mužského pohlavního hormonu v krvi, zlepšuje zdraví srdce, snižuje hladinu stresových hormonů, jedná se o přirozený antistresový prostředek, skvěle nahradí ranní rozcvičku a zlepší vám náladu. Proto se rannímu sexu vůbec nevyhýbejte! Stačí si udělat jen drobnou ranní hygienu a můžete se pustit na věc. Pokud celý výkon završíte snídaní do postele, vaše partnerka už nikdy nebude chtít jiného!

Zerex Ultragold zvýšení hladiny mužského pohlavního hormonu

Kdy je ranní erekce skutečný problém?

Ovšem nyní od všech pozitiv přejdeme k negativům. Sundáme si růžové brýle a podíváme se na ranní erekci z trochu jiného úhlu pohledu, a tím jsou problémy, které s sebou může přinášet:

  • už se několik dnů nedostavila

Všimli jste si, že se u vás už nějakou dobu ranní erekce neobjevila? Pokud tento stav trvá skutečně dlouho, řekněme několik týdnů nebo dokonce měsíců, může to signalizovat nějaký zdravotní problém. Může se jednat například o problémy se srdcem, o ucpané cévy, o vysoký krevní tlak, o depresi, o chronický stres a mnohé další. V takovém případě na nic nečekejte a navštivte svého lékaře. Problém to nemusí být závažný, ale přece jen se jedná o vaše zdraví, a tak se nevyplatí nic podceňovat.

  • je bolestivá

Je vaše ranní erekce už nějakou dobu bolestivá? Doslova vás bolest budí ze sna? A nemáte pro ni žádné racionální vysvětlení, jako například promilovanou noc? Pak opět urychleně navštivte svého lékaře. Na vině může být rakovina prostaty, zánět močových cest, zbytnělá prostata či cokoliv jiného.

  • trvá příliš dlouho

Problém je nejen absence, ale i její příliš dlouhé trvání. Všeho moc škodí, a to platí i o ranní erekci. Pokud se neustále nestimulujete něčím erotickým, je i neopodstatněná dlouhá ranní erekce problém. Může se totiž jednat o onemocnění zvané priapismus, které způsobuje příliš dlouhou, nepříjemnou až bolestivou erekci. Opět tedy raději navštivte lékaře.

Jaké doplňky stravy vám pomohou k pevné erekci?

Ranní erekce se nedostavila? Je vaše erekce příliš slabá? Chtěli byste zkrátka z jakýkoliv důvodů své nádobíčko během akce pořádně zpevnit? Nabudit libido, zlepšit erekci, prodloužit pohlavní styk a zlepšit celkově sexuální zdraví můžete pomocí bylinek.

V doplňku stravy Zerex najdete hned několik účinných látek, které budou stimulovat vaši erekci. Kotvičník zemní podporuje libido, přispívá k duševní pohodě a udržuje normální erekci. Maca peruánská pomáhá udržet sexuální aktivitu, zlepšuje plodnost a chuť na sex, posiluje imunitu a přispívá k udržení mužského hormonu.

Vyzkoušejte proto Zerex a uvidíte, že se vaše erekce vrátí do starých kolejí.

Zdravá erekce dlouhodobě



erekce ranní erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow