Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Rak – žena

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2014 00:00 Erotický horoskop - znamení Rak žena

Žena ve znamení Raka má své kouzlo, které však neodhalí každý chlap napoprvé. Musí poznat ženu více do její hloubky, aby pochopil všechna její tajemství a všechno co ho může na ní přitahovat.

Žena ve znamení Raka - charakteristika

Ženy ve znamení Rak jsou velmi rády, když jim ostatní říkají, jaké jsou úžasné a skvělé, a jak si neumí představit život bez nich. Všude se cítí dobře, avšak nejlepší místo pro ni je nějaký útulný prostor, kde není příliš mnoho lidí. Jako doma se však cítí skutečně jen doma, kde má všechno podle sebe a tak jak jí to vyhovuje. Pokud máte rádi skutečné ženy, které umí ze sebe udělat sexuální objekt, ženu ve znamení Raka si pak zamilujete. Rozhovory s ní mohou být celkem zajímavé, protože nálady mění velmi často, asi jako Vy měníte své ponožky. Vždy byste měli umět odhadnout, co se skrývá za její špatnou náladou, avšak neměli byste to příliš rozmazávat.

Žena Rak nepotřebuje někoho, kdo by jí řekl řešení na danou situaci, ale spíše někoho, kdo ji jen vyslechne a bude souhlasit s její pravdou. Za náladami nejsou ani muži, je to často docela jiný důvod, který samotní muži ne tak často dokážou pochopit. Pokud byste na ni začaly vytahovat různé erotické hry, může se velmi rychle stát, že s nimi nebude souhlasit. Tyto ženy nemají velký zájem o experimenty nebo o zkoušení nových věcí, i když u jiných fungují. Pokud nejste její pravý, pak Vás zřejmě až natolik neokouzlila.

Žena Rak a sex

Muži, kteří žijí se ženami ve znamení Raka, jsou často naprosto spokojeni s jejich chováním a všechno jim vyhovuje. Od muže žena Rak očekává mnohem více, a pokud muž myslí ve vztahu jen na sex, pak je někde chyba a zřejmě si nebudou rozumět. Láska a cit jsou pro ni mnohem důležitější, přičemž při sexu, zejména při prvním, je velmi opatrná. Pokud dokážete navodit správnou atmosféru, umí se uvolnit natolik, aby byla otevřena i novým možnostem. Jestli pocítí od partnera pozitivní zpětnou vazbu, pak je vše v pořádku a je schopná se mu oddat úplně celá. Pokud však partnerovi chybí jemnost a cit pro rozkoš, je jen velmi těžké, abyste s takovou ženou zažili skvělý sex. Jestli byste ji naučili něčemu novému, ráda si nechá poradit. Musí to však stát za to a musí to přinést oboustranné potěšení.

Má ráda jemné doteky a ještě raději, pokud se partner dotýká zejména jí. Ráda zkouší různé sexuální polohy, snad tou nejlepší pro ni je poloha pod partnerem, když své nohy může kolem něj ovinout. V případě polohy zezadu se z ní stává skutečná žena s citem pro sexuální aktivitu, přičemž při dosahování orgasmu se nevyhne ani výkřikům. Po kvalitním sexu usíná velmi spokojená, přičemž netřeba příliš používat agresi a sílu při sexu.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow