Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

První inteligentní kondom změří vaši výdrž v posteli

25.06.2018 00:00 První inteligentní kondom změří vaši výdrž v posteli

Připadá vám váš výkon v posteli nedostatečný? Říkáte si, zda nejste někdy příliš rychle? Toužíte vydržet třeba i půl hodiny v kuse? Stává se vám, že sotva začne být partnerka trochu vzrušená, vy už jste hotový? Zjistěte zda se vás týká rychlá ejakulace.

Tak přesně pro vás je určená žhavá technologická novinka, která se teprve nedávno objevila na českém trhu – první inteligentní kondom, který změří a zanalyzuje vaši výdrž v posteli. Zároveň vyhodnotí vaši rychlost a dokonce dokáže odhalit i pohlavní nemoci! Že takovou vychytávku taky musíte mít? Pak čtěte dále!

Předčasná ejakulace vás už nebude trápit!

Ať už předčasnou ejakulací trpíte či nikoliv, s touto hračičkou, která k nám doputovala z britských ostrovů, budete mít definitivně jasno! Doplněk k prezervativu i.Con totiž odhalí, jak na tom vlastně v posteli jste. Díky němu zjistíte, zda jste hotový skutečně rychle, anebo je vaše výdrž průměrná.

Už vám nic neunikne! Už se nikdy nemusíte bát, že by vaše partnerka předstírala orgasmus. S i.Con budete mít konečně zcela jasno! Jak vlastně taková věcička vypadá a funguje?

i.Con odhalí vaše silné i slabé stránky v posteli

i.Con je drobný, nenápadný kroužek, který si před sexem navlečete na svůj úd. Můžete jím upevnit kondom na penisu anebo si jej můžete navléct na své nádobíčko bez kondomu. A můžete jít na věc.

I-kondom bude sám během sexu sbírat data o vaší sexuální aktivitě, měřit, jak dlouho v posteli vydržíte, zda netrpíte předčasnou ejakulací, zda dostatečně přirážíte či jak rychle se hýbete. To vše dokáže zanalyzovat. Na penisu jej dle jeho výrobců nijak neucítíte a sex by s ním měl být stejně dobrý, jako bez něj. Tudíž by vás neměl nijak limitovat. I když si nejspíš dokážete představit, že napoprvé to bude asi trochu nezvyk.

Díky tomu, že je i.Con jen doplňkem ke klasickému kondomu, můžete jej použít několikrát po sobě. Rozhodně to není věc na jedno použití, jako samotný kondom. Stačí jej vždy očistit a dobít a můžete pokračovat v erotických hrátkách.

 

Chytrý kondom můžete propojit se svým počítačem nebo mobilem

Po sexu si v klidu sednete ke svému laptopu nebo k mobilnímu telefonu a podíváte se na výsledky. Kromě výše zmíněných údajů se díky chytré aplikaci dozvíte třeba i to, kolik kalorií jste během sexu spálili, kolikrát jste celkově přirazil anebo jaký má vaše chlouba průměr. Všechno jsou to informace, které jste doposud spíše odhadoval, než abyste je přesně znal. Teď se vám tedy otevřou dveře do zcela neprobádaných krajin.

Proč je dobré vědět, zda trpíte předčasnou ejakulací?

K čemu je to dobré? Díky i.Con odhalíte případné sexuální problémy, o kterých jste třeba doposud neměli ani potuchy. Někteří muži totiž stále ještě i dnes tápou, jak dlouhý by vlastně správně dlouhý sex měl být. Nebo kdy už můžeme hovořit o předčasné ejakulaci a kdy je to ještě v normě. Ovšem díky i.Con už budete mít definitivně jasno. Už budete přesně vědět, zda se vás problém s názvem „předčasná ejakulace” týká či nikoliv.

Existují nějaké alternativy i.Con?

Anebo můžete podobné technologické vychytávky vypustit a jít na to postaru. Zkrátka si dosyta užít sex s partnerkou a na nic přitom nemyslet. Nic neanalyzovat, nic neměřit, nic nesledovat. 

Přece jen to vaší partnerce nestačilo? Přišlo jí, že jste se udělal příliš rychle? Není vaše partnerka dostatečně uspokojená? Pak můžete tyto obtíže vyřešit pomocí doplňku stravy Zerex Extralong

Co všechno umí Zerex Extralong?

Účinné vysoce koncentrované složky doplňku Zerex Extralong přispívají duševní pohodě, podporují chuť na sex, přispívají výdrži a kvalitě sexuálního života, stimulují normální erekci, zlepšují prokrvení penisu a prodlužují pohlavní styk. Někteří uživatele dokonce uvádí, že jim Zerex Extralong pomohl prodloužit milování až o 30 minut

Obsahuje pouze extrakty z tradičních bylin, jako jsou Kotvičník zemní, Ženšen pravý, Maca peruánská či L-arginin. Všechny tyto látky pozitivně ovlivňují pevnost a délku erekce, udržují optimální výdrž a vitalitu, pomáhají udržovat sexuální aktivitu a podporují sexuální touhu a celkový výkon.

Nepotřebujete tedy nutně výkřiky nejmodernější techniky, abyste dostatečně uspokojili svou partnerku. i.Con je spíše hračkou pro dospělé, kteří chtějí svůj sexuální život nějak okořenit a zpestřit. Rozhodně se nejedná o nic špatného, ale k prodloužení styku vám stejně nepomůže. K tomu vám napomohou už potom speciální tabletky a doplňky stravy. Vyzkoušejte například Zerex Extralong, který doporučuje také uznávaný odborník v oblasti sexuologie, MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Zerex Extralong na problém s ejakulací



i.con inteligentní kondom rychlá ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow