Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Prodloužit sex můžete i střídáním poloh. Víte, jak na to?

Autor článku: redakce Zerex.cz 18.10.2017 00:00 Prodloužit sex můžete i střídáním poloh. Víte, jak na to?

Pracovní týden je za vámi a vy už se těšíte, jak se o víkendu uvolníte. Dopolední hodinka na tenise, výborný oběd, odpolední odpočinek a večerní film v posteli s manželkou. Držíte se v těsném objetí a vy si uvědomujete, že byste měl chuť na malé sexuální hrátky se svou drahou polovičkou. Začnete klasickou předehrou, míra vzrušení je ale tak silná, že na nic nečekáte a jdete rovnou na věc. Ovšem nejste v akci ani pět minut a už cítíte, že to přijde, nejde to zastavit, a je to tady. Ze zdvořilosti se manželky zeptáte, jestli to bylo hezké a pak uleháte na pravý bok s pocitem, že ani Mr. Hurricane by vás nepředhonil.

Stává se vám to často?

Předčasná ejakulace není nic neobvyklého, je to vlastně pravý opak erektilní dysfunkce. Otázkou je, jestli tento problém řešíte hodně často. Je-li váš penis při průniku skutečně tak citlivý, že nejde vyvrcholení zastavit, měli byste popřemýšlet nad způsoby, jak ejakulaci oddálit. Dobrým pomocníkem by mohly být kondomy, věříme ale, že tento způsob oddálení vyvrcholení není zrovna dvakrát komfortní.

Teď je ten správný čas

Sex je příjemná aktivita, která by se neměla provozovat jen zřídkakdy. Pokud máte možnost, pomilujte se se svou partnerkou kdykoliv jen chcete. A právě častější pohlavní styk napomůže k oddálení ejakulace. Pokud cítíte, že se vyvrcholení blíží, přestaňte. Dejte si pár vteřin pauzu a pak změňte polohu. V takových situacích rozhodně zapomeňte na stres a prostě si to užívejte. Váš intimní život se stane pestřejším a zbavíte se tak i stereotypu.

Nahoře a zase dole

K oblíbeným polohám, které se praktikují při oddálení ejakulace, patří misionářská poloha, na koníčka a zezadu. Vystřídejte tyto polohy v ten moment, kdy bude budete mít pocit, že by mohlo dojít k orgasmu. Různé pozice vám pomohou prozkoumat vaši ženu ze všech stran a úhlů a možná dokonce i zjistíte, při kterých polohách vaše žena doslova umírá slastí.

Prodloužení doby pohlavního styku

Nejen střídání poloh, ale i různé doplňky stravy vám mohou pomoci při oddálení ejakulace. Kombinace extraktů tradičních bylin a aminokyselin vám dokáže prodloužit pohlavní styk. Takové bylinky v sobě skrývá Zerex Extralong, který je speciálně určen pro muže s rychlým vyvrcholením. Základem ale je si sex užívat, nechat partnerku, aby se sama ponořila do víru vášně a oba jste si tak mohli vychutnat slastný pocit vzájemného propojení. Vše ostatní hoďte za hlavu.

prodloužení pohlavního styku



předčasná ejakulace prodlužte sex prodloužení pohlavního styku
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow