Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Proč ženy odmítají ranní sex? Víme jak ji navnadíte!

26.09.2018 00:00 Proč ženy odmítají ranní sex?

Každý chlap to zná. Ráno co ráno je to naprosto stejné. Jakmile se probudíte, jako první, čeho si vždy zaručeně všimnete, je váš tvrdý a stojící penis. Je tomu tak den co den již několik let. Sám jste si na to zvykl a není to pro vás žádná překážka. Naopak byste ranní erekci klidně občas využil k intimním chvílím s vaší partnerkou. Ovšem ta nikdy sex ráno nechce. Proč? Proč se od vás odtahuje, když vám stojí jako skála? Proč ženy odmítají ranní sex?

Žena a ranní sex

Ranní sex je kratochvíle, kterou si pravidelně dopřává jen zhruba 10 % párů. Ten zbytek se těmto aktivitám spíše vyhýbá. A hlavním odpůrcem většinou bývá žena. Ale proč? Vám přece připadá neuvěřitelně sexy, jak je celá rozespalá a zahalená jen v tenké noční košilce. Vždyť by to bylo naprosto dokonalé probuzení, ne?!

Žena se chce sama sobě líbit

Vám možná partnerka připadá jako nejkrásnější žena na světě, ale ona si tak nepřijde. Žena se chce sama sobě líbit a sama sobě si musí připadat atraktivní, aby mohla být bohyní i v posteli.

Aby tedy mohlo dojít k nějakým sexuálním hrátkám hned po ránu, chce si před tím alespoň vyčistit zuby, učesat se, osprchovat se a případně se také oholit na intimních místech. Vy to možná vnímáte jako naprosto zbytečné, ale pro ženu je to hodně důležité. Žena si chce při sexu připadat sexy, jinak jí to nebaví ani neuspokojuje a připadá si škaredá.

Jak ji navnadíte?

Teď už víte, proč vás žena většinou po ránu odmítá a prakticky okamžitě mizí na dlouhé minuty do koupelny. Ženy už jsou zkrátka takové. Chtějí se vám, pánové, líbit, tak jim to nemějte za zlé.

Jak svou partnerku ovšem navnadíte? Nyní, když už víte, že chce nejdříve provést své okrasné procedury, je to pro vás jasnější, ale stále ještě nevíte, jak ji tedy k rannímu sexu navnadíte. Máme pro vás několik tipů.

  1. Začněte dříve než se úplně probudí

První tip je tak trochu past na vaši partnerku. Začněte ji hladit, líbat a stimulovat v intimních partiích ještě ve chvíli, kdy není úplně vzbuzená. V první chvíli nebude sice vědět, co se děje, ale než se stačí pořádně probudit, už bude natolik vzrušená, že bez sexu postel neopustí. Samozřejmě se vám někdy může stát, že prostě nebude mít chuť, a tak nakonec k ničemu nedojde, ovšem v ostatních případech se připravte na pořádné ranní probuzení.

  1. Připravte ji snídani do postele

Pokud na to nechcete jít takto zhurta, můžete pro ni připravit překvapení v podobě snídaně do postele. Věřte nám, že snídani do postele ještě neodolala žádná žena na planetě! Žádná vás se snídaní nevyhodí a už vůbec ne, pokud ji budete chtít zakončit erotikou.

Doplňte snídani o její oblíbenou kávu nebo čaj, přineste ji květinu a věnujte se jí po celou dobu. Jakmile se nasnídáte, půjde to skoro samo. Navíc během toho zcela zapomene na to, že je neupravená.

Jen malý tip pro vás - snídani do postele naplánujte mimo pracovní dny. Rozhodně se nehodí vysedávat v posteli, když zrovna musíte spěchat do práce.

  1. Miminko půjde snáz

Snažíte se o miminko? Chcete založit rodinu, ale stále se vám to nějak nedaří? Ať děláte, co děláte, miminko pořád nikde? Pak určitě vyzkoušejte ranní sex!

Právě ráno má totiž muž největší množství mužského pohlavního hormonu v těle, má nejvíce energie a jeho spermie by měly být nejkvalitnější. Pokud jste tedy ranní sex ještě nezkoušeli, rozhodně se mu již nadále nevyhýbejte a směle do toho!

  1. Ranní rutina a pak rychle na věc

Poslední možností je zkrátka na vaši partnerku počkat. Domluvte se, že si ráno zpříjemníte sexem, ale že ji necháte provést veškeré kosmetické úkony, aby se cítila sexy a atraktivní. Vy se mezitím můžete třeba nasnídat. Následný sex tak bude třešničkou na dortu ranních příprav a klasické rutiny.

Výhody ranního sexu

Ranní erekce není mužům dána od přírody jen tak pro nic za nic. Pokud by jí mělo tělo pouze testovat, jak je na tom muž po fyzické stránce, bylo by to zbytečné plýtvání energií. Ranní erekce má však mnohem hlubší a vyšší smysl.

Během ranní erekce máte v těle největší množství mužského pohlavního hormonu, které se mužům vytváří během hlubokého spánku. Proto se potom uvolňuje právě během ranního vstávání.

Zároveň máte ráno nejpevnější erekci. Ať už se potom během dne snažíte sebevíc, právě ráno je vaše erekce pevná jako ocel. Také kvalita spermií se postupně během dne snižuje. Nejvyšší je opět právě ráno.

Ranní sex by tak měl být přirozenou součástí vašeho intimního života. Samozřejmě se mu nemusíte oddávat každý den, ale jednou za čas by se ve vašem vztahu určitě měl mihnout. Ranní milování nastartuje váš metabolismus, zvyšuje hladinu imunoglobulinu IgA, jenž tělo chrání před infekcí, má také vliv na kvalitu spánku a budete po něm klidnější a soustředěnější na pracovní výkon.

Odborníci na univerzitě v Cincinnati zjistili, že ranní sex je nejlepší způsob, jak bojovat se stresem. Jeho účinky prý trvají až sedm dní, během kterých jste uvolněnější, poklidnější a méně vystresovaní.

Během ranního sexu také vzrůstá pravděpodobnost početí až o 30 %. Pokud se tedy snažíte o miminko, rozhodně ranní sex zařaďte do svého repertoáru. Milování po ránu navíc přináší dobrou náladu, optimismus a lepší vzhled. Sex je k tomu všemu nejlepší rozcvička, jakou si můžete dopřát.

Pánové, zkuste to své partnerce jemně vysvětlit a uvidíte, že si ranní sex najednou začnete užívat čím dál častěji.

 



frigidita ženské libido ranní sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow