Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jaké problémy s erekcí se mohou vyskytnout v mladém věku?

Autor článku: redakce Zerex.cz 05.06.2017 00:00 problémy s erekcí v mladém věku

Problémy s erekcí se nevyhýbají ani mladým mužům. Podle statistik se s těmito potížemi občas setká zhruba každý desátý třicátník. Někdy za to může obyčejná nervozita, třeba když muž není zvyklý na kondom a jeho partnerka to najednou vyžaduje. Zrovna tak alkoholové opojení vede k selhání, stejně jako přehnaná snaha ženu perfektně uspokojit a vydat ze sebe maximum. Čtete jaké problémy s erekcí se mohou vyskytnout v mladém věku.

Problémy s erekcí u mladých mužů - mohou za to erotické filmy?

Některé teorie tvrdí, že i hojná konzumace pornografie může stát za problémy s erekcí. Přeci jen, realita je jiná, ne tak divoká a barvitá, takže muž v posteli postrádá silné stimuly. První selhání je tu a další na sebe nenechají dlouho čekat. Věděli jste, že problémy s erekcí u mladých mužů mohou mít spojitost i se špatným čištěním zubů? Záněty ústní dutiny často způsobí nedostatečnou tvorbu enzymů, které jsou zapotřebí pro kvalitní erekci.

Špatná životospráva a problémy s erekcí v mladém věku

Také vysoký tlak a nevhodná strava se podepisují na stavu cév, což může vyústit v erektilní dysfunkci. Léčba závisí na tom, co přesně problémy vyvolalo. Jestliže lékař díky testům odhalí, že mladý muž se těší dobrému fyzickému zdraví, je dobré zamyslet se nad tím, zda je také ve vynikající psychické kondici. Pokud ne, pomáhá meditace, zdravá strava, dostatek pohybu a minimalizace stresu.

Zatočte se stresem a spolehněte se na přírodu

Mladí muži, kteří trpí erektilní dysfunkcí, se často dušují, že o sex stojí, ale skutečnost může být jiná. Každodenní stres, nejistota, únava nebo psychická nepohoda bývají mnohdy důvodem, proč touha po milování klesá. Mladý muž si však pokles libida ve svém věku vůbec nepřipouští.

Vynikajícím přírodním prostředkem k navrácení vitality a mužné síly jsou tablety Zerex. Jde o čistě přírodní kombinaci extraktu z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Ty zvýší libido, zlepší potenci, touhu po sexu i délku milostného aktu.



potence problémy s erekcí erektilní dysfunkce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow