Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Poznejte 12 netradičních přírodních afrodiziak, které zvyšují chuť na sex

14.01.2019 00:00 prirodni-afrodiziaka

Asi každý to ve svém životě alespoň jednou zažil. Přijdete večer po práci naprosto vyčerpaní domů. Celý den vás prudil šéf, nebo kolegové. Nemáte vůbec na nic náladu. Jste akorát tak zralý na to dát si večeři a jít spát. Jenže když se podíváte na svou partnerku, vidíte v jejích očích takový ten starý známý chtíč. Což o to, energii na rychlý sex byste v sobě ještě určitě našel, ale váš kolega v kalhotách nechce vůbec spolupracovat. Vyzkoušejte účinná přírodní afrodiziaka, která vás postaví do pozoru. Zde je 12 z nich, o kterých jste neměli ani páru:

Krev z kobry královské

Někteří nad tím mohou kroutit hlavou, jiní se mohou přetrhnout, aby se k tomuto údajně účinnému přírodnímu afrodiziaku dostali. V Asii je užití krve kobry královské poměrně běžné, a to i navzdory nedostatku vědeckých studií, které by skutečně potvrzovaly účinnost krve z kobry jako afrodiziaka. Číňané a Vietnamci věří, že krev z kobry královské jim zvýší jejich sílu a posílí jejich libido. Krev může být kvůli lepší chuti smíchána také s rýžovým vínem.

Puchýřník lékařský

Puchýřník lékařský, je brouk jinak známý jako španělská muška. Najdete jej zejména v jižní Evropě a africkém Středomoří. Při vyrušení vylučuje tento živočich tekutinu odporného zápachu, která způsobuje hnisající puchýře. Ovšem kromě toho, že tyto výměšky neuvěřitelně smrdí, jsou také považovány za účinné přírodní afrodiziakum. Výtažky z puchýřníka lékařského se proto dříve používaly pro výrobu nápojů lásky. Za vším stojí v tomto případě látka s názvem kantharidin, která vyvolává erekci.

Toto užití se už však lékaři příliš nedoporučuje. Kantharidin je totiž nejen účinné afrodiziakum, ale též prudký jed a snadno lze u něj překročit smrtelnou dávku. Na předávkování španělskými muškami údajně zemřel španělský král Ferdinand II. Aragonský. Takže se španělskými muškami opatrně!

Yohimbin

Dalším účinným přírodním afrodiziakem je yohimbin. Jedná se o alkaloid získaný z kůry stromu yohimbe pausinystalia rostoucí ve střední Africe. Zatím se yohimbin běžně používá jako veterinární lék k léčbě psů. Ovšem yohimbin byl již testován také jako možný lék k léčbě erektilní dysfunkce v rámci studie s názvem „Effect of yohimbine hydrochloride on erectile impotence: a double-blind study”.

Tato dvojitě zaslepená odborná studie hodnotila terapeutický účinek yohimbinu na erektilní dysfunkci. Během studie bylo yohimbinem léčeno 82 sexuálně impotentních pacientů. Všichni pacienti podstoupili multifaktoriální vyšetření. Po 1 měsíci léčby maximální dávkou 42,0 mg yohimbinu denně hlásilo 14 % pacientů obnovu plné a trvalé erekce, 20 % uvedlo částečnou odezvu na léčbu a 65 % nezaznamenalo žádné zlepšení. Maximální účinek trval 2 až 3 týdny, než se zcela projevil.

Maca peruánská

Dalším účinným afrodiziakem je maca peruánská, latinsky Lepidium meyenii. I u macy peruánské bylo vědecky prokázáno, že podporuje chuť na sex, zvyšuje počet spermií, zpomaluje zvětšování prostaty, snižuje krevní tlak a zlepšuje celkové zdraví člověka.

Polévka z ptačích hnízd

Asi nejdivnějším přírodním afrodiziakem v našem výčtu jsou polévky z ptačích hnízd. Jedná se o „delikatesu” původem z Asie. Polévka z ptačích hnízd se připravuje ze skutečných hnízd ptáků. Tyto polévky patří k nejdražším živočišným produktům spotřebovaným lidmi, přičemž jedna miska polévky se prodává za ceny až do výše 3 000 dolarů.

Ambra

Ambra je pevná, voskovitá substance, která vzniká v trávicím traktu vorvaně. Někdy je vyloučena z těla vorvaně spolu s trusem a plave na hladině jako velký, šedočerný chomáč, nebo ji lze také nalézt jako usazeninu na skaliscích. Čerstvá ambra nepříjemně zapáchá, ale jak stárne, změní se aroma na příjemné a zemité. Díky svým vlastnostem se používá v luxusních parfémech, anebo také jako účinné afrodiziakum.

Mořská okurka

Sumýši, jinak také známí pod názvem „mořské okurky“, jsou dalším podivným tvorem, jež by měl zvyšovat lidské libido. Mořské okurky mají tvar penisu a nachází se nejčastěji v mořích kolem Asie. Konzumují se jak sušené, tak i vařené a opět by měly pánům dodat dostatečnou chuť na milostné hrátky.

Šílený med

Med z pylů a nektaru z Rhododendronů, který obsahuje velké množství grayanotoxinů - to je šílený med, který je další položku v našem výčtu netradičních přírodních afrodiziak. Má silné psychotropní účinky. Nejčastěji se vyrábí a konzumuje v oblastech Nepálu a Turecka jako rekreační droga, nebo také jako účinné afrodiziakum.

Cow cod soup

A máme tady další polévku - cow cod soup. Jedná se o polévku připravenou z penisu býka. Cow cod soup je tradiční rustikální jídlo v jamajské kuchyni a věří se, že má silné afrodiziakální účinky. Tato polévka se tradičně vaří s banány a s paprikou v bílé rumové bázi.

Durian

Silně zapáchající, chutnající po cibuli. Takto jednoduše můžeme popsat durian - tradiční ovoce původem z Asie. Pokud navštívíte jakoukoliv asijskou zemi, na durian okamžitě narazíte. Stala se z něj zde turistická atrakce, která je nabízena na každém rohu. Ale pozor, do vozů městské hromadné dopravy i do mnohých hotelů je vstup s durianem přísně zakázán. Avšak právě durian je považován za další účinné přírodní afrodiziakum.

Ropucha bufo

Bufo je velký rod asi 150 druhů pravých ropuch. A několik druhů ropuchy bufo produkuje jed s psychoaktivními a afrodiziakálními vlastnostmi. Některé domorodé kmeny věří, že pokud budete pravidelně lízat ropuchu Bufo už nikdy nebudete mít problémy v posteli.

Fugu

Poslední položkou na našem seznamu je tradiční japonská pochoutka - fugu. Jedná se o vrchol kulinářského umění. Rybu fugu mohou opracovávat jen skuteční mistři svého řemesla. Jedná se totiž o silně jedovatou a toxickou rybu, která dokáže otrávit 30 lidí na posezení. Po požití této rybky pocítíte v ústech mírné brnění a údajně by se vám také mělo zvýšit vaše libido.

Pár slov závěrem

Je jasné, že ne ke všem výše uvedeným afrodiziakům se v našich podmínkách dostanete. Například o polévce z ptačích hnízd si můžeme nechat leda tak zdát. Ovšem díky otevřenému mezinárodnímu trhu máte už i vy přístup k některým těmto účinným afrodiziakům, a ani pro ně nemusíte chodit daleko. Doplněk stravy Zerex obsahuje extrakt z výše zmíněné macy peruánské. Účinné množství macy peruánské najdete ve všech třech modalitách doplňků stravy Zerex:

Zerex Klasik podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli, příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu, pomáhá udržovat sexuální aktivitu a pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, pohlavních orgánů nevyjímaje, čímž přispívá k pevné erekci.

Zerex Extralong napomáhá prodloužit délku pohlavního styku, podporuje sexuální touhu, pomáhá udržovat optimální výdrž a pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví.

Zerex Ultragold je určen pro zralé pány. Příznivě působí na udržení správné funkce reprodukčního ústrojí, pomáhá udržovat sexuální aktivitu v každém věku a přispívá k udržení normální hladiny mužského pohlavního hormonu v krvi.



přírodní afrodiziaka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow