Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Potřebuje skutečně vaše erekce podpořit? Možná máte chuti až příliš.

16.08.2016 12:00 erekce
Ne každý muž potřebuje neustálou podporu svojí erekce. Možná právě vy máte sexuální energie až příliš mnoho. Potom krátký sex, předčasná ejakulace a konec erekce nemusí být vždy zapřičiněné jen problémy s erekcí, potencí a nebo slabou sexuální výdrží. Právě naopak. Přinášíme tipy, co byste měli dělat, pokud i vy máte mnoho energie v posteli...

Častější a pravidelný sex

Pokud máte hodně sexuální energie, nejlepší bude ji využít právě v posteli – častějším a pravidelnějším intimním stykem s parnerkou. Nemluvě o tom, že čím více erotických zážitků reálně prožijete s parnerkou, tím zkušenějšími milenci oba budete. Vy budete spokojenější, spokojenější bude i partnerka, intimní život se zdokonalí a navíc vás jistě potěší výborná nálada a pocit štěstí. V neposlední řadě si takto, ač nevědomky, ale účinně podpoříte svou erekci. Vždy je lepší když nemusíte. Pokud nemusíte, ale chcete, půjde to snáz.

Znecitlivující gely

Pokud více sexu a pravidelné praktikování nepomohlo, máte možnost využít takzvané znecitlivující gely na mužské přirození. Mnoho mužů si pochvaluje tuto účinnou metodu a řadí ji mezi oblíbené i na oddálení rychle se blížící ejakulace respektivě na podporu své erekce.

Tablety na uklidnění nervové soustavy

Nakonec je dobré uklidnit své nervy tablekami na uklidnění nervové soustavy. Hyperaktivita, mnoho stresu a napětí, to nemusí být dobré ani pro váš intimní život. Proto to zkuste změnit práve zmíněnými tabletami. Tento článek dokazuje, že ne vždy, pokud máte krátký sex, příliš rychle ejakulujete a erekci už nemáte, je potřeba hledat příčiny v problémech s erekcí, potencí nebo slabé sexualní výdrži. Příčinou může být i příliš mnoho energie, kterou potlačíte možná i našimi dnešními tipy na vyřešení tohoto problému. Pokud i vy máte svoje vlastní osvědčené postupy, jak tento problém řešit, podělte se s námi o ně v našem mužském magazíně.  


podpora erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow