Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Pomoc z přírody: Které bylinky působí na erekci?

17.12.2018 00:00 Pomoc z přírody: Které bylinky na erekci?

Zapomeňte na pumpy a podobné nepříjemné pomůcky! Do popředí se v posledních letech dostávají přírodní produkty, které vám pomohou zpevnit vaši erekci bez toho, aniž byste se se svým problémem museli trápit. Bylinky na erekci nejsou pouhou chimérou poutavých reklam, ale skutečnou pomocí, která čeká i na vás. Stačí se začíst do následujících řádků a vše se dozvíte.

Tradiční pomůcky pro posílení erekce

Problémy s erekcí trápí muže prakticky od nepaměti. Největším problémem je slabá či vůbec žádná erekce. V takovém případě totiž nemůže dojít k sexu a je frustrovaná nejen partnerka, ale hlavně muž, který má kvůli takovému selhání výčitky svědomí.

Každý muž na světě chce být v posteli vášnivým alfa samcem, aby uspokojil svou partnerku. Proto existují rozličné pomůcky, které mají k tomu stavu pomoci. Mezi takové pomůcky se řadí i například výše zmíněná vakuová pumpa. Bohužel použití takových pomůcek není mnohdy dvakrát příjemné. Člověk přece jen nechce strávit desítky minut ve vakuové pumpě, ale v příjemném objetí se svou milovanou. Proto se stále více dostávají do popředí nejrůznější doplňky stravy na přírodní bázi, které využívají síly přírody.

Bylinky na erekci pomohou i vám

V těchto přípravcích nenajdete žádnou chemii ani žádné škodlivé látky. Tyto doplňky stravy obsahují pouze ověřené extrakty z tradičních bylin v účinném množství. Nebudeme dále chodit kolem horké kaše a rovnou vám prozradíme, které bylinky mají tu zázračnou moc a pomohou vám s vaší erekcí.

Které byliny pomáhají na erekci?

Mezi nejsilnější přírodní afrodiziaka se řadí kotvičník zemní a maca peruánská. Jedná se velice výjimečné rostliny, které vám pomohou ke tvrdší erekci, lepším výkonům v posteli a k vyššímu sebevědomí.

A nejsou to jen sluncem zalité sliby výrobců takových doplňků stravy, ale vědci potvrzené účinky, které tyto rostliny skutečně mají.

Vědci potvrzené účinky kotvičníku zemního

Například vědci V. Neychev a V. Mitev ve studii s názvem jednoznačně potvrdili, že kotvičník zemní dokáže zvýšit vaše libido, tedy jinak řečeno chuť na sex. Vědci ve svých závěrech uvádí, že nejúčinnější je dávka 750 až 1 500 mg kotvičníku zemního každý den. Pokud tedy budete užívat toto množství kotvičníku každý den, zvýší se vaše chuť na sex, a to až o 79 %.

Stejné výsledky potvrdila také další studie. Ta potvrdila, že užívání kotvičníku zemního zvyšuje sexuální touhu, vzrušení i celkovou spokojenost se sexuálním životem. V kotvičníku zemním tedy mohou naleznout schopného pomocníka všichni ti, kteří se potýkají s ne příliš silnou erekcí.

Vědci potvrzené účinky macy peruánské

Podobně je na tom také maca peruánská. Jedná se o rostlinu, která svým vzhledem hodně připomíná ředkvičku. A i maca prodělala během let řadu vědeckých studií, které přinesly zajímavé výsledky.

První důležitou studií sledující účinky macy peruánské na člověka byla „Effect of Lepidium meyenii (MACA) on sexual desire and its absent relationship with serum ...”. Tato studie sledovala muže ve věku od 21 do 56 let. Ti užívali po dobu 12 týdnů 1 500 mg, 3 000 mg macy peruánské nebo placebo. A výsledky byly naprosto jednoznačné - sexuální touha se zvýšila u všech mužů, kteří užívali macu, a to už po 8 týdnech.

Další studie sledovala účinky macy peruánské na 50 mužích z kavkazské oblasti s diagnostikovanou erektilní dysfunkcí. Během této studie odborníci podávali sledovaným mužům 2 400 mg výtažků z macy peruánské nebo placebo. Po 12 týdnech léčby zaznamenali pacienti léčení macou peruánskou výrazné zvýšení svého libida. Zároveň tito muži hlásili zvýšení svého sebevědomí a své celkové spokojenosti se životem.

Do třetice všeho dobrého - v roce 2011 byla zveřejněná rozsáhlá studie sledující veškeré účinky macy peruánské na člověka. Studie Gustava F. Gonzalese přinesla asi nejvíce světla do této oblasti. Kromě základních informací o mace, jejím výskytu, historii, chemickém složení a základních účincích, uvádí autor této odborné studie také důležité účinky na sexualitu mužů. Maca peruánská je podle něj účinný energizér, dokáže posílit plodnost, má významný pozitivní vliv na sexuální apetit, dokáže zvýšit sebevědomí v posteli a celkově zintenzivnit milostné chvíle s vaší partnerkou.

Více o účincích Zerexu

Získejte svůj vlastní posilovač erekce

Vidíte, že si nemusíte kupovat drahé přístroje, které pro vás budou jen ztrátou času. Můžete vsadit na pomoc přírody, která je mnohdy silnější než ty nejlepší přístroje. A kde vlastně najdete tyto bylinky na erekci pohromadě? V přípravku Zerex Klasik.

Zerex Klasik představuje vysoce koncentrované složení extraktů z kotvičníku zemního, macy peruánské a důležitých aminokyselin. Složky na přírodní bázi obsažené v produktu mají příznivý vliv na kvalitu vašeho sexuálního života, pevnou erekci a váš výkon v posteli.

Zerex Klasik podporuje sexuální touhu, příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu v krvi a pomáhá vám udržovat pevnou erekci. Má velice rychlý nástup účinku, a tak stačí užít pouze jednu tabletku zhruba hodinu před plánovaným sexuálním stykem.

Zerex Klasik si můžete zakoupit volně na internetu bez nutnosti nějakého doporučení nebo lékařského předpisu. Jedná se totiž o certifikovaný výrobek.

Zerex Klasik vám po objednání přijde až k vám domů, a to ve zcela diskrétním balíčku, ze kterého nikdo nepozná, co jste si vlastně objednali. Nemusíte se tedy strachovat, že by při převzetí balíku všichni zjistili, co jste si to vlastně objednal a že máte problémy v posteli. Na balíku nikde není uvedena žádná reklama, logo ani popis produktu uvnitř. Nemusíte se tedy ničeho bát.

Následně stačí užívat Zerex Klasik vždy před plánovaným sexem a uvidíte, že vám opět bude stát jako voják v pozoru.

Zlepšete svou erekci se Zerexem



byliny na erekci bylinky na erekci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow