Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Pomoc s erekcí: Tohle vás čeká při lékařském vyšetření

Autor článku: redakce Zerex.cz 06.11.2017 00:00 Pomoc s erekcí: Tohle vás čeká při lékařském vyšetření

Návštěvy lékaře se bojí až 80 % lidí. Nejste v tom proto sami! Na druhou stranu se ale není vůbec čeho bát. Co všechno vás na takové lékařské prohlídce čeká, pokud hledáte pomoc s erekcí? To si krok po kroku popíšeme v následujících řádcích.

Objednání

Úplně na začátku je potřeba se objednat. To můžete ve většině případů udělat přes internetový formulář nebo po e-mailu. Nemusíte tedy ani nikam volat. Ke komu se ale vlastně máte objednat? Základní vyšetření provede váš praktický lékař. Až pokud ten něco objeví, nebo se mu nebude něco líbit, pošle vás za specialistou, kterým může být sexuolog, urolog a další. V prvé řadě ale navštívíte právě svého praktického lékaře.

Prohlídka krok po kroku

Jakmile jste objednáni, dostavíte se v daný den a v daný čas k lékaři. Rozhodně nemusíte mít z ničeho strach. U lékaře probíhá prohlídka zcela diskrétně a navíc nebolí! Že je pro vás větším problémem stud? Nemusíte mít obavy! Lékař je profesionál a nebude vás nijak soudit. Naopak se vám bude snažit maximálně pomoci.

Během vyšetření se připravte na sadu otázek, které mohou s problémy s erekcí souviset. Například zda trpíte zvýšeným krevním tlakem, cukrovkou, jaké užíváte léky či zde jste nepodstoupil v minulosti nějaký chirurgický zákrok. Dále samozřejmě padnou otázky i na samotný problém. Tedy jak dlouho již máte problémy s erekcí, kdy se u vás poprvé projevily, jestli máte problémy i s močením nebo zda jste nepostřehl v poslední době nějaké změny v citlivosti penisu. Spolu s otázkami přijde na řadu také fyzická prohlídka, a to odběr krve a moči, změření tlaku, případně ultrazvukové vyšetření penisu. Jedná se ale o zcela nezbytné procedury. Příčin vašich problémů totiž může být mnoho, a proto musí lékař určit prostřednictvím správných otázek a důkladné prohlídky přesnou diagnózu.

Pomoc s erekcí

Jakmile bude lékař s prohlídkou a otázkami hotov, řekne vám diagnózu. Ta může být skutečně rozličná, od stresu přes psychické problémy až po doposud nerozpoznané onemocnění. Na základě toho vás buď okamžitě začne léčit, anebo vás dále pošle za specialistou. Tím může být urolog, sexuolog, psycholog či jiný profesionál. Určitě se ale ani jich bát nemusíte. Tito všichni vám s erekcí chtějí pomoci.

„Problémy nejsou tak vážné, pomohu si sám.”

Pokud nejsou vaše problémy až tak vážné (jejich vážnost ovšem může posoudit pouze lékař), můžete si v některých případech pomoci sami. Pokud totiž trpíte problémy s erekcí jen občas, nárazově, můžete si v takových chvílích vypomoct přírodními tabletkami pro podporu erekce, které obsahují extrakty tradičních bylin. Obsahují výtažky například z Maca, Kotvičníku a navíc také přírodní aminokyseliny. Ty mají pozitivní vliv na vaše libido a kvalitu erekce. Ovšem zdůrazňujeme, že závažnost problému může vyhodnotit pouze lékař. Tudíž byste se vždy nejdříve měli poradit s ním. Zerex - vyzkoušejte tabletku na zkoušku



sexuolog pomoc s erekcí urolog lekarske vysetreni
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow