Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Zámotek“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00

Dále si popíšeme erotickou polohu, která v průběhu samotného praktikování postupně prochází a mění se na jinou polohu. Tuto polohu už přece dobře znáte i z odhalování našich erotických poloh Kámasútry právě na našem blogu. Blízké objímání v takovém postavení zcela bezprostředně přechází do polohy "Motýlek".

Krok č. 1: Jako první si muž poklekne na postel jak mu je nejvhodnější a pak se usadí na patách. Jeho partnerka se mu pak usadí rozkročeně na stehna, čelem směrem k němu. Zároveň jsou její chodidla položené na podložce za zády partnera. Oba partneři si mohou navzájem projevovat lásku líbáním a mazlením se.

Krok č. 2: Vzápětí muž svou milovanou mocně obepne rukama a laskavě omotá ruce kolem jejího těla. Pak partnerka zvedne nohy nad podložku a v neustálém objetí se od partnera odsune. Skrčené nohy přitom nadzvedává nejvýš, jak to je jde, aby její lůno získalo nejvhodnější úhel pro mužovo vniknutí do jejího těla. Přitom je vhodné, pokud žena jistí svou stabilitu podpíráním se o pravou nohu svého partnera. Je dobré vědět o této možnosti, protože se stává, že žena častokrát ztrácí stabilitu, což by mohlo i zkušeného milence dostat z rovnováhy. Dále je možné pokračovat kroky, které jsou popsány při poloze "Motýlek". Spokojený výraz na tvářích obou zamilovaných milenců a utěšující teplo, které pramení z jejich vzájemného objetí, značí, že i tato erotická poloha s názvem "Zámotek" přivede oběma partnerům láskyplné a velmi příjemné chvíle.

Poznejte v jedné poloze hned dvě, což představuje větší kouzlo při jejím praktikování. Nenechte se ničím rušit, dokonale se vžijte do prožívání samotné polohy, určitě se vám to vrátí stonásobně. Určitě znáte ten pocit, kdy si řeknete, že není nic krásnějšího a příjemnější, než kouzelná pohodička během milování, jakož i po něm.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow