Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Visací zámek“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Kámasútra poloha Visací zámek

Teď si představíme o něco dobrodružnější polohu s názvem "Visací zámek". Název zní zajímavě, co říkáte? Jako první je třeba se ujistit, že máte po ruce křeslo, postel, pracovní, či kuchyňský stůl, umyvadlo, či pracovní desku z kuchyňské linky. Všechny tyto předměty se hodí na provedení této smyslné polohy, která vám dovolí odhalit znovu nové tajemství. Je to skutečná romantika s novými přidanými prvky nevázanosti.

Jak na to?

Při této poloze muž objímá ženu způsobem známým, když mu skočí do náruče v případě velké radosti, úspěchu, či oslavy. Vzápětí si partner svou milou uloží na předmět, což jsme uváděli výše, pomůže například stůl, kuchyňská linka nebo i vyšší postel. Partnerka následně nohy omotá kolem partnerova pasu, ruce mu dá kolem krku. Takový milostný postoj umožní muži pronikavé pomalé vniknutí jeho "lingamu" do partnerčiny "yoni". Samotný akt probíhá v rámci pomalých pohybů, vášnivých polibků a romantického kolísaní. Vzápětí dá muž své horní končetiny na milenčin zadek. Pak si ho zvedne, respektive celé tělo své milované. Partnerka přitom své boky posouvá směrem nahoru a dolů. Tímto dosáhne, aby byla smyslnější, erotičtější a žádostivější pro svého milovaného. Současně si oba milenci mohou šeptat do uší různé erotické narážky, co jim může napomoci k smyslnějšímu prožívání samotného aktu, směřujícímu až k vytouženému vyvrcholení.

Skutečně lákavá erotická poloha, která se řadí k těm jednodušším z dílny Kámasútry. I při této poloze platí, že čím je poloha jednodušší na přípravu, praktikování, o to kouzelnější budou nové zážitky a požitky z ní. Určitě si zamilujete tu volnost, kterou nabízí tato poloha, jakož i pestrost prostředí, která pramení z místa, kde můžete najít vhodnou podložku, na kterou uložíte svou milovanou. Partner má možnost udávat tempo a intenzitu milování, avšak důraz musí klást na jemnost a něžnost, nakolik jistě nechce ublížit své milované, která mu povolí vstup do své kouzelné, vzrušené "yoni". Zerex blog přeje hodně příjemných chvil.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow