Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Věčnost“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Věčnost

Při odhalovaní tajemství sexuálních poloh budeme pokračovat další polohou, která nese znamenitý název "Věčnost". Samotný název popisuje polohu těl milenců, která znázorňuje jakoby spirálu. Vyjadřuje situaci, kdy partner přichází domů po jisté době odloučení ke své partnerce. Oživuje příslib lásky, který dal své ženě a své tělo ovíjí kolem ní v pozici určené k ochraně. Jedná se o neobyčejně intimní polohou s následným pronikavým vniknutím do ženského těla. Je jednoduché samotnou polohu provést. Partneři začnou upřeným pohledem koukat směrem před sebe na něco neznámého a vzdáleného a každý z nich chce utéct před tímto pohledem a to tak, že se poddá jeden druhému. Velmi zajímavá technika získání si důvěry a až celého těla. Partnerka se tiše svýma nohama odvrací směrem od partnera s cílem nepřímo dát najevo, že se chce odloučit a odtrhnout. Partner zase na oplátku si svou milovanou tiskne těsně k sobě. A samotný akt lásky může začít.

Krok č. 1: Žena myslí jen na svého milovaného, má zadní část svého těla položenou na podložce tak, že její kolena směřují k sobě. Je smutná z nepřítomnosti svého milovaného a na znak toho se obrátí opačným směrem od vstupních dveří. Současně nechává kolena vlevo směrem dolů a podpírá se o obě ruce v zadní části za svým tělem.

Krok č. 2: Partnerka truchlí, protože má strach o život svého milence. Ale právě tehdy neočekávaně a najednou vejde dovnitř právě on, klekne si k jejím nohám a spouští proces udobřování a soucitu. Zároveň velmi nežne projevuje svou lásku vůči milence. Partnerka se postupně otáčí k němu s tím, že mu hledí do očí.

Krok č. 3: Partner se zvolna potuluje po partnerčině těle, hladí ji a takovým mazlením jí projevuje náklonnost. Následně ji levou horní končetinou uchopí za levé rameno a pustí se do líbání jejích úst. Milovaná si položí své tělo na polštáře na posteli, jakoby chtěla spát a partner pak jemným pohybem vnikne do těla své milované. Přitom se tělo muže nad partnerkou týčí v ochranném oblouku. V této poloze se těla milenců těší ze vzájemné blízkosti a propojenosti.

Milí pánové, pokud patříte mezi ty muže, kteří často odcházejí z domu pryč a nechávají svou milovanou samotnou doma, vězte, že jsme Vám dali vynikající tip, jak ji nádherně překvapit při návratu domů, nejen dárkem ale zážitkem v podobě sexuální polohy "Věčnost", na který jen tak rychle nezapomene. Věřte, či ne, ženy se rády nechávají dobíjet, tak buďte tím správným "věčným" lovcem a dokažte jí, že správní muži ještě nevymřeli. Přejeme hodně zábavy a erotických zážitků s novou erotickou polohou "Věčnost".



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow