Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Trojnožka“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem “Trojnožka“

Další poloha "Trojnožka" představuje opět něco příjemně nového a tajemného pro sexuální život zamilovaných párů. Jedná se o polohu, která se praktikuje ve stoje. Všechny polohy a pozice ve stoje jsou podle Kámasútry nejvyšším stupněm umění, obratnosti a mistrovství milování. Oba partneři zažívají s touto polohou příjemné uspokojení a požitek a právě proto ji představujeme i na našem blogu.

Milenci se postaví vzpřímeně přímo proti sobě. Jako první partnerka sehne jednu ze svých nohou a vysune koleno. Následně partner uchopí tuto partnerčinu ohnutou nohu svou rukou. Přitom se oba milenci objímají a zasypávají vzájemnou láskou a také vášnivými polibky. Během této předehry a polohy partner ve správnou chvíli může vniknout svým vztyčeným "lingamem" do těla své partnerky. Muž přiměřeně přiráží dovnitř a ven, přičemž si zvolí vhodné tempo a rytmus, které sám udává. Partnerka si může během soulože střídat jednou jednu a jednou druhou nohu. Takto pokračují až do konce samotného aktu.

Tohle není úplně nejvhodnější poloha pro ženu. No i přesto platí, že je to poloha velmi laskavá, upřímná a přívětivá především z toho důvodu, že se milenci skutečně mocně objímají a cítí jeden druhého těsně v blízkém objetí. Jinak tomu ani nemůže být, protože by celý akt nefungoval tak, jak má. A také by nebyla možné vzájemné vzrušování obou partnerů, a už vůbec ne na intimních místech.

Při samotném aktu se partneři mocně objímají, pohybující se harmonicky, což ještě více umocňuje jejich požitky. Celá předehra, jakož i samotné praktikování této polohy "Trojnožka" je nejvhodnější volbou pro realizování takzvané "rychlovky" a to například na pracovišti, během procházky, návštěvy, či na různých jiných místech a událostech (zábavních, hudebních, jiných příležitostných akcích). Blažený výraz obou milenců značí, že i tato poloha bude tou, která přináší příjemné chvíle ve vzájemném mocném objetí obou vzrušených těl a pohlaví. Oddejte se jeden druhému i vy další kouzelnou a vášnivou erotickou polohou s názvem "Trojnožka".

Věřte nebo ne, i tato poloha má co nabídnout vašemu intimnímu životu. Pokud nevěříte, přesvědčíte se o tom jedině tak, že ji co nejdříve vyzkoušíte, pokud jste ji dosud nevyzkoušeli. Myslete na to, že nemáte co ztratit. Právě naopak, získáte novou "erotickou" zkušenost, která může obohatit nejen vás, ale i vaši drahou polovičku. No a to už stojí za vyzkoušení.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow