Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Rozetnutí bambusu“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Rozetnutí bambusu

Další odhalenou polohou z dílny Kámasútry bude dnes "Rozetnutí bambusu", která je velmi zajímavá a vzrušující pro oba partnery.

Jak na to?

Nejdříve si partnerka lehne na záda na postel nebo jinou podložku, vhodnou na ležení. Vzápětí si partner lehne na svou partnerku. Pak partnerka natáhne jednu dolní končetinu na postel. Svou druhou nohu položí na ramena svého milého. Platí, že během milostného aktu partnerka střídá obě nohy takovým způsobem, že jednou spočívá na muži jedna noha, podruhé zase druhá. Milenka v tomto střídání nohou pokračuje i nadále.

Skutečně rozkošná technika, při které se žena určitě nenudí a nemůže si stěžovat na nezajímavou polohu, či obyčejné držení svého těla svému milenci. Partnerka by měla při této své aktivitě zvolit ten správný postup a rovněž správné tempo, které jí bude vyhovovat. Také musí být tato činnost příjemná nejen pro ni, ale i pro jejího partnera. Zkušení milenci rozhodně nebudou mít problém s touto činností, spíše lze očekávat problémy u párů, které nejsou ještě tak dobře sehraní ve svém intimním životě. Ale tato námaha určitě stojí za to. Proč? Řekneme si dále v našem článku.

Na první pohled se může zdát, že tato poloha je a bude náročnou (především pro ženské pohlaví), ale má své neskutečné výhody a důvody, proč ji praktikovat ve svém intimním životě i častěji. Díky hlubšímu vniknutí mužova "lingamu" do partnerčiny "yoni" žena prožívá silnou rozkoš, potěchu a slast. Na druhé straně partner také pociťuje příjemné pocity a přímo "božské" masírování svého "lingamu", kvůli pohybu nohou partnerky, díky kterým umí své vnitřní svaly střídavě natahovat a uvolňovat, což každý partner s láskou uvítá. To je zaručeno.

Platí, že v této poloze s názvem "Rozetnutí bambusu" mohou oba partneři zažít smyslnější prožívání svého intimního života a aktu. Po namáhavém dni může být pro vás tato poloha nástrojem, jak dostat ven ze sebe únavu, škodlivé látky, či bolest svalů. Zažijte neskutečný pocit hlubokého vniknutí, díky kterému ožijete, a prožijete něco neskutečného, co jste dosud možná ještě nezažili. A kdybyste i zažili, prožijte to znovu, vždyť kvalitní intimní život prospívá nejen vašemu zdraví, ale i zdraví vašeho partnera.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow